Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

90 dakikada tüm tribünlerin 3. golü kutladığı esnada bir an oldu. Anonsçu ile görüştünüz mü ya da görüşecek misiniz?

Okan Buruk: "O an fark etmedim. 3. gol anonsu yapılırken rakibin başlamasını sonradan fark ettim. Yetişmeye çalıştım oyunculara. Gerekeni yönetim yapacaktır."

Anonsçu işini de mi Okan halletsin. Bu yönetim ne işe yarıyor

Yine yalnızca rakiplere değil içimizdeki İrlandalılara da koymaya devam ediyor.

Pas hatasından sonra Kerem'i kesmesi ile takdirimizi kazandı. Büyük hoca böyle olunur. Yeri geldiğinde 2 ay izin verirsin, yeri gelince pas hatasından sonra kesersin.

Ben bu olayı kaçırdım, yayın gitti bende. Tam olarak ne oldu beyler?

Anonsçu.

Çok büyük bir şans bizim için..Hala hakki verilmiyor bu adamın işini sakin şekilde yaptığı için.. Yıldızları iyi yönetir,kimseyle ego savaşına girmez,transfer olmasa bile bir şekilde çözüm üretir küsmez...

İnanılmaz iş çıkardı şu ana kadar

bir de anonscu transferi mi yapacagız 4 gün kalmış

IMG_0632.webp

Skor aldatmasın, 6-7 olacak maçtı. Bunu eksik takimla yapiyoruz.

Bu istatistik burada kalsın

Ben hala maça başlama tercihinin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Maçı kazanmış olabiliriz ama Tete, Halil, Zaha yedek kulübesindeyken iki bekten biri Barış olmalı. İleride gücün azalır o zaman Berkan, Kaan düşünülür. Hadi ileride lazım oldu yine de yerine sol bekte Kazımcan oynar, Berkan özellikle maçın başında gol yedirecek çok hata yaptı.

Zaha maç başında olmalıydı açık oynayan Antep’i yamultabilirdi.

Ayrıca Ndombele ısrarı başını yakacak, bugün de takım ilerideyken 3 kişinin arasına girip topu kaybetti Muslera zamanında çıkmasa goldü pozisyon.

Son değişikliği sakatlığı yoksa Eyüp-Sanchez değişikliği hatalıydı. İlla stoper çıkaracaksan Nelsson’u çıkar, korner olur, son saniyelerde ileri gönderirsin. Apo’nun yokluğunda gol atma şansı en yüksek adam Sanchez. Ayrıca Nelsson’dan hızlı, rakibi daha kolay yakalardı. Neyse ki pek sorun çıkmadı

Fatih hocanın yönetimle kavga etmeyen versiyonu.

Muhtemelen şimdiye kadar kulübün gördüğü en geçimli TD olabilir. Kimseyle sorun yaşamıyor, herkesle içli dışlı, kimseyi topa tutmuyor, yönetimi sonuna kadar hak etseler bile rencide etmiyor.

Mesela şu süreçte FT hocam olsa Dursun'un içinden geçmişti nerede bu transferler diye.

Muhtemelen şimdiye kadar kulübün gördüğü en geçimli TD olabilir. Kimseyle sorun yaşamıyor, herkesle içli dışlı, kimseyi topa tutmuyor, yönetimi sonuna kadar hak etseler bile rencide etmiyor.

Mesela şu süreçte FT hocam olsa Dursun'un içinden geçmişti nerede bu transferler diye.
En önemlisi hocamızda ego yok kendi işine konsantre oluyor dış etkenlere pek bakmıyor ayrıca bazı maçlardan sonra kendisi hakkında çoğu zaman ciddi bir öz eleştiri yapabiliyor.

Esprili bir karakter olması takım içi net pozitif etki yapıyor sol bek yok, sağ bek yok bir şekilde çözüm üretiyor orta saha yok yine çözüm üretiyor bu konularda esnek olması ciddi avantaj getiriyor.

Sene sonu uzun yıllık bir sözleşme yapmak lazım daha iyisi yok üstüne koya koya gittiğimiz sürece yapabileceklerimizin limiti yok Ajax'ın şampiyonlar ligi serüveni gibi bizde aynılarını yapabiliriz hatta uzun vadede belki hayal olmaz eskiden Ronaldo-Messi hegemonyası vardı artık onlarda yok sürpriz olmaz.

En önemlisi hocamızda ego yok kendi işine konsantre oluyor dış etkenlere pek bakmıyor ayrıca bazı maçlardan sonra kendisi hakkında çoğu zaman ciddi bir öz eleştiri yapabiliyor.

Esprili bir karakter olması takım içi net pozitif etki yapıyor sol bek yok, sağ bek yok bir şekilde çözüm üretiyor orta saha yok yine çözüm üretiyor bu konularda esnek olması ciddi avantaj getiriyor.

Sene sonu uzun yıllık bir sözleşme yapmak lazım daha iyisi yok üstüne koya koya gittiğimiz sürece yapabileceklerimizin limiti yok Ajax'ın şampiyonlar ligi serüveni gibi bizde aynılarını yapabiliriz hatta uzun vadede belki hayal olmaz eskiden Ronaldo-Messi hegemonyası vardı artık onlarda yok sürpriz olmaz.
Bu salak taraftar hocayı da yer yakında.

Herkeste bir doyumsuzluk bir memnuniyezsizlik var.

Geri
Üst Alt