Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Ön alan baskısı o kadar elit seviyede ki kiminle oynarsak oynayalım maçlar çok rahat geçiyor.

Bakın gol atıp atmamaktan bahsetmiyorum takım çok rahat oynuyor karşıdaki takım çok amatör gözüküyor. Bu Okan hocanın başarısıdır.

hocanin payi %10 diyorlar.

Ön alan baskısı o kadar elit seviyede ki kiminle oynarsak oynayalım maçlar çok rahat geçiyor.

Bakın gol atıp atmamaktan bahsetmiyorum takım çok rahat oynuyor karşıdaki takım çok amatör gözüküyor. Bu Okan hocanın başarısıdır.
Sene başı kendi futbolculuğu döneminde ki Galatasaray gibi oynamak istiyor demiştim. Aygır gibi önde basardık o zamanlarda da.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Katılmıyorum Fener Başakşehir'i oyun olarak daha net ezmisti hiç cikamadilar bize karşı epey açık buldular aslında tek maç üzerinden gitmiyorum da dediğin kadar bir oyunumuz olsa pres konusunda rakip stoper bir yarıda 2-3 kere top sürerek atağa çıkamazdı

Kadro o kadar iyi ki Zahasız da yenebiliyoz böyle zayıf ekipleri

Kerem yerine Zaha ile çıksaydık biraz da averaj kasardık malum lider olamıyoruz bir türlü ya

Kadro değil Okan Buruk'un td becerisi iyi. Zaha'yı oynatıp Ndombele hızında sağa çekip kaptırdığı topları seyrettirmiyor hocam :)

Katılmıyorum Fener Başakşehir'i oyun olarak daha net ezmisti hiç cikamadilar bize karşı epey açık buldular aslında tek maç üzerinden gitmiyorum da dediğin kadar bir oyunumuz olsa pres konusunda rakip stoper bir yarıda 2-3 kere top sürerek atağa çıkamazdı
İlk 11 sürekli değişiyor.

Stoper tandemi değişti sol bek sağ bek yok ortasaha degisti kanatlarda başka oyuncular deniyor.

Eldeki kadro kötü demiyorum ama hocanın mevcut kadroyu yönetme şekli takdire şayan.

Kadro değil Okan Buruk'un td becerisi iyi. Zaha'yı oynatıp Ndombele hızında sağa çekip kaptırdığı topları seyrettirmiyor hocam :)
İkisi de iyi bence ne diyim

Senin gibi siyah beyaz görmüyorum her şeyi

Kerem'in pozitif etkisinden bahsetmek güç

Zaha'ya niye bu kadar taktın onu ise hiç anlamadım

Zaha zaha diyenlere alın zaha. Bazen hiç yok. Sakatlıklardan dolayı sevinemedim çok.

Zaha kaleye yaklaşamıyor, bu saçmalığa bir çözüm bulması lazım.

öncelikle hocaya icatdi çıkarmamak konusunda herkes haklı eleştiri yapmak da

ama şunu söyleyebiliriz ki ne kadar az yaz transferi ilk 11 oynarsa takım o kadar iyi oynuyor

takımdaki yaz transferi sayısı arttıkça oyun düşüyor

Ikinci yari tempoyu düsürmeye calistik ama ayni anda 25-30 dakika sanki isteksiz bir takim gördük. Hoca mi dedi böyle oynayin diye oyuncularda mi bir yorgunluk vardi anlamadim ama cidden ikinci yari iyi degildik ama maci kazanmayi bildik. Tanguyu oynatmak yerine Berkani orta sahaya cekip köhnü neden oyna almadi anlamadim. Tanguy nekadar süre alirsa para mi aliyoruz takimindan? Adam yürüyor yinede az da olsa süre aliyor

icardiyi kes

köhnü 11 e at

zahayı forvete koy

kereme oglum ayagında top tutma sen sadece press yap bu aralar de

teteyi oynatma

Geri
Üst Alt