Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

11 in yarısını yedek bırakması isteniyor ama galibeyete devam ediyor o oyuncular ile.

Bugun ilk yaridaki baski biraz daha duzenliydi ama 35'te takimin pili bitti. Sakaltliklar olmasa topcu degisterecegi yok. Vini ve Icardi ayni anda sahada olamaz. Birbirlerinin yerini kapatiyorlar.

kendisini eleştirebilmek için ıkınan insanları görünce kahkahalar attığım, şampiyon ve rekor üstüne rekor kıran teknik direktördür. 87. dakika, skor 2-0 iken yaptığı degisiklikler üzerinden eleştiren ve "oyun ortadaydı" diyen insanları görünce vah vah çok yazık diyip acıyorum.

Hocanında yönetiminde oyuncularında hataları yanlışları var ama şerefsizlerin her yerden saldırdığı bir düzende artık kimseye özellikle okan hocaya kızamıyorum

4-4-2 fantazisi içine etti maçın. Ne gerek vardı böyle fanteziye.

Topcuların bu kadar mevkii değişmesi hayra alamet değil yav. Özellikle bekler ile oynadığı kanadın uyumu yakalaması gerekir ki organize olabilsinler. Köhn ü de görsek iyidi

Büyüksün hocam

Sira da avrupa var

Avrupa arenasinda bir kez daha büyük hoca oldugunu gösterecek Okan hoca

Yani şu maçtan sonra bile çıkıp eleştiren arkadaşlar olmuş gerçekten inanılır gibi değil. Adamın 1 as stoperi sakat, biri maç içinde sakatlandı, as sağ bek satıldı yerine alınan daha gelmedi bile, ne vereceği de mechul. Solbek yok yeni adam daha dün geldi. Sol kanat formsuz yerine niye oynamıyor diye fırtına koparılan adam daha formsuz. Bir futbolcuyu 3 - 4 farklı mevkide oynatmak zorunda ki her yerde de verim alıyor bir şekilde.

Yani şu şartlarda bazı forum üyeleri gerçekten insanın sinir uçlarıyla oynuyorlar. Fenerlilerle kim daha büyük tartışması gibi bir şey. Ne yapsan anlatamıyorsun öyle bir kafa. Neyse en azından kadir kıymet bilenler çoğunlukta...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala niye eleştiriliyor diyenler için tekrar söyleyeyim takım top falan oynamıyor. Hücumda her oyuncu kafasına göre takılıyor. Maçları izlerken başıma ağrılar giriyor yahu, ligde şampiyonluğa oynayan bir takım nasıl bu kadar plansız hücum yapabilir.

Takımın sezon başından beri bir hücum plani yok. Tek bildiği ileride baskı o da 30-35 dk da ise yaramazsa takım tamamen çöküyor.

Transfer falan geçin bu işleri 2 transfer döneminde bir tane torreira'nin yanına adam bir tane ofansif orta saha alinamiyorsa bunda hocanın da payı var. Kaç tane kanat aldık, deli gibi yıllık ücret bağladık hoca diyemedi mi ben bunları ne yapacağım diye ?

Takım geçen senenin gerisinde üstüne bir ton para harcadık ama hocayı elestirmeyelim. Tamam abi en cimbomlu sizsiniz.

Hala niye eleştiriliyor diyenler için tekrar söyleyeyim takım top falan oynamıyor. Hücumda her oyuncu kafasına göre takılıyor. Maçları izlerken başıma ağrılar giriyor yahu, ligde şampiyonluğa oynayan bir takım nasıl bu kadar plansız hücum yapabilir.

Takımın sezon başından beri bir hücum plani yok. Tek bildiği ileride baskı o da 30-35 dk da ise yaramazsa takım tamamen çöküyor.

Transfer falan geçin bu işleri 2 transfer döneminde bir tane torreira'nin yanına adam bir tane ofansif orta saha alinamiyorsa bunda hocanın da payı var. Kaç tane kanat aldık, deli gibi yıllık ücret bağladık hoca diyemedi mi ben bunları ne yapacağım diye ?

Takım geçen senenin gerisinde üstüne bir ton para harcadık ama hocayı elestirmeyelim. Tamam abi en cimbomlu sizsiniz.
1707592380172.webp

Ekli dosyalar

• 1707592362289.webp
    1707592362289.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 14
İç sahada 13'te 13 yapan hoca artık eleştiriden muaftır arkadaşlar. Puan kaybına kadar boşa eleştiriye gerek yok.

Kalan 13 maçta hoca yönetim ve takım olmak üzere herkese full destek vermeyen gözümde yolsporludur.

Buna okana bok atanlar da dahil, her fırsatta transfer diyen ergenler de dahil
Yolspor altyapı cevheri idi. Bizim nesil oraya yazılmak için can atardı. Heey gidi hey.

Geri
Üst Alt