Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Çok sinirlendim bugün. Vardır bir bildiği deyip geçiyorum. 3 puan her şeyden önemli.

1707594838152.webp

Açıkçası süper bir kadro kullanımı gösteriyor. Barış, Kaan ve Berkan'dan muhteşem katkı alıyor neredeyse tüm mevkileri bu 3 oyuncu ile yedekliyor Okan hoca. Rotasyona Eyüp, Tete ve Vinicius'u da eklemeye başladı şu anda takımdaki en önemli sorun önce sakatlıklar sonra da Icardi ve Kerem'in formsuzluğu bu ikiliden daha istikrarlı performanslar görmeliyiz.

Baris Alper’i sag acik,sol acik,sag bek ve sol bek rotasyonunda kullaniyor

Kaan Ayhan’i sag bek,stoper,sol bek ve orta saha rotasyonunda kullaniyor

Berkan’i orta saha,sol bek ve gerekirse sol stoper rotasyonunda kullaniyor

Yazdiklarim Okan hoca adina kesinlikle büyük bir arti

Elindeki kadroyu cok iyi kullaniyor,bunu zaten gecen sezon sampiyon olarak gösterdi

En önemli konu ise motivasyonu olan birseyler basarmak isteyen bir oyuncu varsa kendi oyununa ikna ediyor oyuncuyu

Gercekten cok büyük teknik direktörlük yapiyor Okan hoca

Takdir edilmeli ve degeri bilinmeli

Kötü bir sonuc ta bile desteklenmeli cünkü bizim icin cok degerli Okan hoca

Oyun içinde en azından formda olan, gol atan oyuncunun mevkisinin değiştirilmesi bana yanlış geliyor. Tek eleştirim bu olabilir barış alperin mevkisi artık belli olmalıdır. Çocuk formayı hakediyor ne kadar zamanında laf etsem de.

Zaha'nın geçen maçtaki tepkisinden sonra bu maç 11 başlar diye düşünmüştüm. Sanırım Hocanın daş daşlarının gramajını düşük almışım. Yalnız ofans oyuncularımızdaki lakayıt tavırlar can sıkmaya başladı. Bir çözüm bulunur inşallah.

Tebrikler Hocam.

SOS veriyor

bugün çok büyük hatalar yaptı

kalite ve ofsayt pozu sayesinde yırttı

İki beki bek değil Torreira'nın yanı boş kanatlar sıkıntı santraforu sıkıntı iyi gidiyor şu ana kadar.
Icardi ciddi sıkıntı şuan ama kredisi yüksek diye kimse ses çıkarmıyor. Alınan yedek forvet de bize derman olacak bir arkadaşa benzemiyor. Tete, Kerem, Zaha da ne zaman ne yapacağı belli değil. Haklısın valla dibine kadar renktaş

Okan Buruk: "Derrick Köhn'ü bir anda sahaya koymak istemedim. Berkan da Deniz Türüç'ün karşısında oynamayı bilen bir oyuncu. Onu da fiziksel olarak riske atmak istemedim. Kaan sakatlandığında Berkan'ı stopere çekip Derrick'i sahaya atmayı düşünüyordum ama devamında düşünmedik."

Geri
Üst Alt