Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

tete zaha falan bu isimler daha fazla çalışmalı, bunun mesajını çok net verdiğini düşünüyorum hocanın. kerem’in biz de sahaya sçtığını görebiliyoruz kötü olduğu maçlarda ama verilmek istenen mesaj başka bence orada. demek ki diğer isimler yeterli özveriyi göstermiyor, başarılı şekilde bitirdiğimiz maçlardan sonra ki verilen mesajda, “siz olmasanız da bu kervan bir şekilde yürür” anlamına geliyor bir nevi.

keyifleri bilir, oram ağrıyor, buram ağrıyor, zart zurt. sezon başından beri taraftar olarak bıktım bundan. ki yabancı oyuncuları çok daha fazla severim, yerlilere en küçük sıkıntısında yapıştırırım eleştiriyi, hiç objektif olamadım bu konuda malesef,

eşeklik yapmayı bırakmalı kadroda ki bazı isimler. duygusal karakterleri falan filan geçti artık o iş. karaktersizlik batıyor gözüme bazı oyuncularda. her şey yetenekle, cv ile olmuyor sonuçta.

tebrikler hoca, 2-2 bitseydi ya da kaybetseydik dahi tebrik edecektim. elinden geleni yapıyor bence bu çoğu gevşek isimlerden oluşan kadroyla.

Bilmiyorum maç önü televizyonlara ne kadar yansıyor ama uzun süredir dikkatimi çeken bir durum var.

Maç önü as oyuncular ısınmaya çıktı,
Hemen ardından yedek oyuncular çıktı. Tete, Zaha, Oliviera, Ndombele, Vinicius ısınmaya çıkmadı. Hadi diyeceğim ki as takım seviyesi yedek oyuncular çıkmıyor ısınmay Abdülkerim vardı.

Geçen haftalarda da Icardi ve Zaha özelinde buna dikkat ediyordum. Yedek olduklarında maç önü ısınmaya çıkmıyorlar diye. Oysa Eyüp, Kazımcan, Kaan, Berkan falan çıkıyor.

Yabancılara bu anlamda bir çifte standart yapılıyormuş gibi geldi. Bu tür şeyler beni aşırı rahatsız eder. Bu anlamsa sadece Mertens’in yedek soyunduğunda ısınmaya çıktığını hatırlıyorum.

Fotoğrafı da buraya bıraktım. Arkası dönük Apo, diğerleri de Efe, Hamza, Ali Turalp falan

Ekli dosyalar

• IMG_3578.webp
    IMG_3578.webp
    99,4 KB · Görüntüleme: 22
Yedek kulübesini okuyamayan bir kesim taraftarın hocaya oyunu okuyamıyor demesi

Bilemedim
Katılmakla beraber yedek kulübesinin okunacak bir tarafı yok ki yedek kulübesine güvenilsin.

Aurier sakat, Köhn listede yok, Oliveira sakatlıktan çıktı, Ndombele büyük soru işareti, Ziyech sakat, Viniscius yeni geldi bir tek Tete ve Zaha'nın ne vereceği belli ama bu ikisi kanat oyuncusu diğer mevkilerin adam gibi alternatifi yok.

Berkan, Kaan, Barış bunlardan %100 alıp kadroyu yama yapıyor bundan daha iyi noktada olabilir miydik pek sanmıyorum.

Hocalık namına rezalet bir gece yaşattı bize

adamlar o golü atsa şuan burası yangın yeriydi geç oyuncu değiştirdi diye

yine bireysel kalite ile çözülen bir maç oldu

geçen sene musleranın adını duymazdık

bu sene maşallah her maç takımın yıldızı muslera

hamza hamzaoğlulu sezonu anımsatıyor

olsun ya hoca mukemmel mac kaybetmıyor

60. Dk da biten oyuncularımız var degisiklik olmuyor .

Kerem A ya o.kadar sabir nedir ilginc olmuyor iste formsuz,ilginc gercekte elbette bende seviyorum güveniyorum ama yanlışlarını da soylemek lazim biz fener degiliz biat edelim herkese

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Td olarak çok toy ve tecrübesiz. buna rağmen çok kaliteli bir hoca olacak gibi ilerde. müthiş bir potansiyel barındırıyor.

okanı eleştirirsiniz, takıntı deyin, geç hamle yapıyor deyin. bunlar tecrübe ve zamanla gelişir. ancak kalitesiz ve yetersiz hoca olmak başka. örnekleri var ligde.

Okan kaliteli bir hoca ve daha td pozisyonu için oldukça genç bir isim. İleride çok başarılı bir hoca olacağına inanmaktayım. 3-4 yıla çok daha ne yaptığını bilen, tecrübe sahibi, daha özgüvenli birine dönüşecektir.

Yeni bir fatih terim çıkardığımız izlenimi doğuyor. Bugünleri görüp yaşayanlar şanslı sayılacak ilerde. GS bir kupa daha alırsa avrupadan, bu okan liderliğinde gerçekleşebilir. Dar kadrodan aldığı verim konusunda çok başarılı. kendisine rakip olduğu iddia edilen bazı isimler çok geniş kadrolarla kendisiyle aynı puanı zar zor topladılar. gerçek şu ki elindeki kadro çok dar ve eksiklerle dolu olan alternatifsiz bir kadro.

geçen bir videoda sormuşlar insanlara, ismail kartal mı okan mı diye. ismail kartal baya farkla öndeydi. iki takımın kadrosundan nasıl verim aldığına bakarsanız hoca farkı olduğu gibi meydanda.

Okan hocayla en azından bi 10 yıl çalışmak lazım mümkünse 20-25 yıl kalması iyi olur.

Bu süreçte 1'den fazla Avrupa kupası kazanacaktır ekonomik olarak daha özgür bir kulüp olabilirsek Şampiyonlar liginde de ciddi başarılar elde eder.
Bizim ülkede Ferguson modeli maalesef tutmaz Umut

Terim bile 3 sene sonunda ıslıklandı ve kovuldu

Geri
Üst Alt