Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Torreira Prag maçının basın toplantısında şöyle bir şey demiş.
20240216_205143.webp

Geçen sene İcardi sayesinde şampiyon oldu diyorlardı. Mauro aylardır ortalıkta yok, haftalardır bekler yok, her maç bir oyuncu rahatsızlığından dolayı kadroda yer almıyor, yeni gelen oyucunculardan hiç biri bekleneni daha veremedi, verilmeyen penaltılar kırmızı kartlar... o kadar olumsuz olaya rağmen lidersek bu Okan hocanın başarısızıdır.

Bu dakikadan sonra isterse bütün maçları kaybetsin kendisine tek laf etmeyeceğim, bu adam bu sezon yönetim tarafından bicaklanmistir, adam acil sağ bek sol bek istiyorum dedi, gittiler bir tane sakati bulup bek diye getirdiler, üstelik en iyi oyuncumuz gitmisken, sol beki zaten Avrupa'ya yazamadilar, ortasaha diye görünce bile midenin bulandigi ndombele denen herif var, Sergio zaten ise yaramaz herifin teki. Allah'tan Okan hoca ve kalan futbolcular karakterli çıktı da şampiyonluk yarışına devam ediyoruz. Galatasarayin tek gerçek değeri kendisidir, Sağ beksiz, alternatif ortahasa bile olmayan bir hocaya laf edeni Allah çarpar.

Hocam yine zor maç bekleyen dosta düşmana kim olduğunu gösterdin. Yönetimin transferdeki başarısızlığına rağmen bu oyun ve sonuçlar, ne diyim ki iyi ki bizimlesin, en büyük şansımızsın!

Elit bir hoca olacağına inancın tam hocam. Yanına bir iki tane de kaliteli yardımcı hoca alırsan senin için bence çok daha iyi olur.

Anlamsız inatlarından sıyrlıyor gibisin en çok da buna seviniyorum.

Geri
Üst Alt