Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

İçeride Kopenhag iki gol.
Manu deplasmanı iki gol.
Bayern maçları 2-1 ve 3-1.
Kopenhag deplasmanı bir gol.
İçeride Prag iki gol.
Dışarıda şimdi 4 gol.

Turun gitmesinde müşterek bir durum görüyorum ne sadece yönetimin hatası var ne de Okan hocanın.

Kucuk buyuk farketmeden Avrupa'da her gelenin minimum 2 gol attigi bir takimin kupada ilerlemesi mumkun degildi. Okan hoca bu aksam EL'den elenmek icin herseyi yapti. Bir teknik adam 90dk boyunca sol kanadin delik desik olmasina mudahele etmiyosa mutlaka elenmek istiyordur. Ligde sampiyonluga vesile olacaksa hicmi hic uzulmeye gerek yok. Onumuzdeki yil tekrar CL sart oldugu icin EL'i takmiyorum. Yapilan son anketede uzulmem diye oy vermistim zaten.

press futbolu an itibariyle patlamıstır

torreirayı bıtırdı bu futbol

berkan bile ankaragücü macında cakılı 6 numara daha iyi oynuyordu takımda

Alma zahayi teteyi oyuna karışmıyoruz bundan sonra. Berkan kaan falan sağ solda oynatma artık. Yeter.

Yine Okan hoca hateri diyecekler ama bu takım ne oynuyor biri bana anlatsın ? Niye bizim oyuncular top bizim ayagimizdayken ne yapacağını bilmiyor ? Akan oyunda neden 2 pas yapamıyoruz ?

Evet elendik, artik tekrar süper lige pardon ptt ligine cünkü süper ligdeki kalite okadar geri döndük

Hiçbir şey diyemiyorum çünkü kadroya ve yedek kulübesine bakan zaten eksikleri görür sahada ne sağ bek ne de sol bek var.

Kaan devşirme, Berkan devşirme, Barış devşirme ne olmasını bekliyorduk ki Aurier ve Köhn oynasa bugün turu geçerdik.

Kabız futbolu aşığı olanların beğenmediği hoca.

İlk yarıda barış'ın ayağına bastılar orada kırmızı verselerdi şu an bambaşka şeyler konuşuyorduk gerçekten nankör insanları anlamakta zorlanıyorum bence şu anda hocayı eleştirenler gerçek hayatta da bu nankörlüklerini her yerde gösteriyordur.

Rezalettin hocam bu maç.Mertensi skoru almadan lütfen çıkartma artık.Muadili yok ne zeka olarak ne hırs olarak ne kalite olarak ne pres olarak
Olivierqyı da kazanacam diye tur gitti.Geçen maçtaki direğine kandın ama maçı belledi
Zahaya da çok güvenme rakip kaleye yığıldığımızda Maç rakip 10 metrede oynanıyorsa al oyuna yaparsa yapar de.Çekişmeli maçta 30 metre top süremez bu adam hızlı da çıkamaz çünkü pas vermek diye bişey bilmiyor rakiple boğuşup ani atağın içine ediyor

Geçen sene fener maçındaki gibi al barışı forvete icardiyi kes artık bi kaç mac. Yetti artık

Defalarca dedik, Kaan’dan bek olmaz. Tamam Barış’a ileride de ihtiyacın var ama Tete, Zaha kenarda otururken bu fanteziye girme dedik.

Acı şekilde tecrübe ettik ve haklı çıktık.

Zamanında müdahale et dedik 50 kere, iki maçta da kırmızı yedikten sonra beceremediğin müdahalelerin sonucunu gördük. 62 kırmızı kart, 65 gol. 70 kırmızı, 74 gol.

10 kişiyken maç 2-1 penaltılara gidiyor, senin önceliğin gol yemeyip maçı uzatmalara atayım yerine hala hücum yapma derdindesin. Onlar gol için bastırması gerekirken sen bastırıyorsun. 10 kişi takım nasıl kontradan gol yer ya.

Son dakikalar takım gol atsa yine turlayabilirsin, kameralar kenara döndü. Ümitsiz şekilde koltuğuna oturmuş maçın bitmesini bekliyorsun. Sen inanmazsan, futbolcuların hiç inanmaz.

Israrla aynı hataları yaparsan bir arpa boyu yol alamazsın. Olan oldu, kulağının üstüne yatmazsın umarım bundan sonra

Geri
Üst Alt