Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Severim kendisini ama bugün turu kaybetmemizin ikinci suçlusudur.

Transfer yapmayan yönetim asıl suçlu evet. Ama 90 dakika Berkan'ı sahada tutmak intihardı resmen.

Çıkar Berkan'ı, koy Tete'yi, çek Barış'ı sol beke, bitti gitti. Bu kadar zor muydu ya? Kör bile bunu görürdü.

Onu geçtim. Kerem Aktürkoğlu maç boyu top ezdi. İnatla sahada tuttu Kerem'i. Bu kerem inadı ne zaman bitecek?

Adam solbek ve sağbek transferi istedi ikisi de Avrupa'da yoklar. Birini geç getirip yazdıramadılar, diğerinide afrika kupası oynayanından seçip buldular.

Bu sebeple Okan Hocamda hiçbir suç göremiyorum. Kendi adıma eleştirdiğim tek nokta olan Zaha'yı oynatmamasıyla alakalı olarakta haklı olduğunu bu maçta bizzat görmüş oldum.

Bu maçtaki malubiyet önce Kaan'a, sonrada bek transferi isteyen hocama bek veremeyen yönetime yazıyor.

şu mertensi çıkarma takıntını bırak artık hocam bırak. mertens oyundan niye çıkıyor abi takımı yönlendiren tek isim oydu. çıktıktan sonra tek atak yapamadık. sağ kanadımız yok kerem demirbay zahmet edip orayı doldurmuyor nitekim gol geliyor ordan. bu kadar rahat gol yenir mi anlayamıyorum

Okan hocam senin yeteneğine ve futbol bilgine güveniyorum.

Günün birinde masterclass bir hoca da olacaksın şüphem yok.

Ancak; nasıl desem, işte öyle Ferguson, Wenger, Ancelotti falan kolay olunmuyor. Bugün bu turnuvadan elenmemiz sana çok büyük tecrübe kattı diye umuyorum.

sanki city realsin.
her takıma karşı aynı taktik oynuyorsun.ya taktik bilmiyorsun ya da başka sorun var.orta saha avrupada her maç yol geçen hanı inadına 2 kişi ile oynatıyorsun.bu rezilliğin beklerin olmamasıyla alakası yok takım olamamayla alakası var.

Niye aynı durumu yaşayalım? Düzgün planlama ve transferler ile daha üst turu hedefleyebiliriz. Bu sene geçen sezon kiralık olup şimdi bonservisi alınanlar haricinde Davinson dışında tutan transfer yok. Bir de devre arası Köhn geldi işte onu da Avrupa'ya yetiştiremedi yönetimdeki beceriksizler.
Bence aynı kadrolar kalsın antrenörleri değiştirelim 4-5 atıp dönerdik bu da benim görüşüm.

bu futbolla avrupa hayal eden enayidir

avrupada gelenden gidenden ikişer üçer yiyoruz

hayal kurmaya devam edin

son iki maçda defans arası pozdan en az 10 tane pozisyon yedik
Keskin dille yapılmış olsa dahi çok haklı bir eleştiri

Bu oyunla devam edeceksek Köhn'ün iyi çıkması gerekiyor, bunlar dışında çok iyi bir sağ bek, bir orta saha, bir forvet arkası, bir de kanat gerekiyor

En kötü huyu naif bir adam olmasıdır, sen acil sol ve sağ bek istiyorum dediysen hemen yarın indirecekler, hocam bu ülkede özellikle futbolda naif adamları yönetimler çiğ çiğ yer, olan sana olur.

Hoca bu sezon elli kere şapkadan tavşan çıkardı. Bir sağ bek bir sol bek istedi. Biri Avrupa listesine yetiştirilemedi. Biri de sakatmış. Hocaya hiçbir şey demem. O çapsız Dursun ve yanında ki beceriksizler (Erden Timur hariç) seçim ayağına Avrupa kupasını salladılar.

Hocaya yazmaz diyen arkadaslar maci izlemedi heralde? Adamlar akin akin geliyordu üzerimize , hic bir cözüm bulamadi mac boyu rakipe karsi. Kendi oynatti futbolu karsisinda bulunca caresiz kaliyor. Berkan perisan olmus su bonus sacli herife karsi hala oyunda tutuyor. Vek oraya barisi al teteyi öne, icardi hic yoktu bu macta cikar ne olacak sanki? En sacmasi mac 1:1 oldu sonra tamamen yatisa gectik. Kirmizi yedik kontra vari gol yedik, bize o an gol mi gerekiyordu? Beraber kalsak dünyanin sonu mu gelirdi! Yok illaki eksik bir takimla hücüm ettirecek, burasi süper ligi degil firsati verdimi ezip geciyorlar adami.

En cok koyanda bu bir degil iki degil üc degil, hoca ders cikarmiyorsa burda bir sorun vardir. Mactan sobra suc benim demekle olmaz bu isler

10 kişi kalınca ve ayrıca fizik gucu ile oynayan takımlara karşı bir taktık geliştirmesi gerekli...

Değişiklik dışında laf atamam hocaya. Kadro bu. Yonetim yapmadığı hamleler ile avrupayi çıkarmıştı gözden.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bekleyerek oynasak nasıl olurdu acaba

belki esneklik göstermeliydi

Şu başlığa yazacak kadar nankör de olmayın ya bütün kinimi yönetime kanalize ettim ben

Geri
Üst Alt