Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocalik hicbir olay yok.Aksine eldeki malzemeyle buralara kadar gelmemiz buyuk basari.Hoca ortasaha istedi olmadi.Sol ve sag bek dedi olmadi.Bu bolgeler hep eksik kaldi.Mecburen devsirmelerle cozum bulmak zorunda kaldi bunda da gayet basarili oldu.Kanatlarimiz sorunlu diger bolgedeki eksikler sebebiyle buralara odaklanamadik.Illede bir sorumlu araniyorsa oda yonetimdir.Yani el insaf Kerem a. Kotu diyoruz zahayi aliyor olmuyor.Tete lazim diyoruz olmuyor.Ki bugun saha icinde torreira bile berbatti kimse bunu konusmuyor.Icardi keza oyle.Demirbay keza oyle.Yedek kulube de cok oyuncu varda hepsi kotu giren cikani aratiyor.Napicak daha hoca merak ediyorum.

İstisnasız her Avrupa maçında orta sahayla defans arasındaki 20-30 metrelik boşluktan dolayı gol yedik. Türkiye'de bunu cezalandıramıyorlar ama Avrupa'nın vasat takımları bile bu boşluğu ilmek ilmek işliyor. Hoca bunu ya görmüyor ya da alınabilecek bir risk olarak görüyor.

Ligin başında kendisini eleştirdim çünkü hataları vardı. Bu gün de hatası var ama o günkü kadar değil. Sağ bek yok sol bek yok. Yönetim devre arasında doğru düzgün takviye yapmadı. Hocanın bence söylendiği kadar bir kabahati yok.

Gol yemeden değişiklik yapmamaya, sahada sçıp batıran kim varsa 90 dakika sahada tutmaya yemini mi var acaba?

Ligde çer çöpü tokatlamak kolay. Avrupa'da elek ettiler bizi elek!

Sırf Berkan yüzünden 3 gol yedik iki maçta.

Tamam ilk suçlu transfer yapmayan yönetim ama tek seçeneğimiz Berkan mıydı?

Yine Okan hoca hateri diyecekler ama bu takım ne oynuyor biri bana anlatsın ? Niye bizim oyuncular top bizim ayagimizdayken ne yapacağını bilmiyor ? Akan oyunda neden 2 pas yapamıyoruz ?
Kerem Aktürkoğlu gibi bir adam varken takımın ayağında topla akıllı işler yapması çok güç

Bu takımın 2 senedir en büyük sorunu laubalilik ve ciddiyetsizlik.. Bunun sorumlusu da sensin.. Öndeki 4'lü bencil olmasa , şu maçın ilk yarısında en az 4 tane yüzde yüzlük gol pozisyonu vardı ama bu durum yeni bir şey değil.. 2 senedir olan bir şey.. 6 pasta, 18'in içinde hala çalım atmaya kalkanlar, kafasını kaldırmadan top sürmeye devam eden süper yetenekler, içerde boş adam varken çaprazdan şut çekenler, kendi takım arkadaşının pozisyonunu bozanlar, tek pas yetenek özürlüler.. Daha neler neleri hepsi sana yazar...

Yumurtasiz kek yapılmaz adamdan kek bekliyorsunuz şaka gibisiniz. Önce gidin bankalar Birliği şeyinin arkasina sığınıp gecistirme transfer yapan yönetime laf edin. Dua edelim köhn ilk maçındaki gibi oynamaya devam etsin yoksa devre arasini bomboş gecirdik hatta boey sebebiyle feci güç kaybettik

Okan Haca'yi eleştirmeden once bir zahmet maç kadrosundaki yedeklere bir bakin. Hala eleştirecekseniz kusura bakmayın ama futboldan pek anlamıyorsunuz.

bomboş eleştiriyorsunuz yine
eleştirmeninde bir adabı var
tek hatası var
o da berkanı solbek oynatmak
onda da yönetimin suçu var
ana kimseyide küstürmeyin

ayriyeten boşa üzülüp sinirleniyorsunuz

bu futbol yapısıyla avrupa boşa hayaldi

bizim avrupada kupa kazanmamız için daha 2-3 seneye aynı istikrarda bir kultur oluşturmamız lazım 2000 de ki gibi

bu tur elenmesek leverkusene brightona lpoola milana elenirdik zaten

o ara ümitlenip ligi salabilirdik

herkes aklını başına alsın destek versin tüm takıma

Bu takımın 2 senedir en büyük sorunu laubalilik ve ciddiyetsizlik.. Bunun sorumlusu da sensin.. Öndeki 4'lü bencil olmasa , şu maçın ilk yarısında en az 4 tane yüzde yüzlük gol pozisyonu vardı ama bu durum yeni bir şey değil.. 2 senedir olan bir şey.. 6 pasta, 18'in içinde hala çalım atmaya kalkanlar, kafasını kaldırmadan top sürmeye devam eden süper yetenekler, içerde boş adam varken çaprazdan şut çekenler, kendi takım arkadaşının pozisyonunu bozanlar, tek pas yetenek özürlüler.. Daha neler neleri hepsi sana yazar...
Aynen haklisin elinde cetvelle sıra dayağı cekmeliydi. Asker kampi yaptirmaliydi geç gelenleri falan tokatlamaliydi Florya girişte

maça daha kontrollü başlamamız lazımdı, aynı şekilde kaanın atıldığı posyonun olduğu dklarda da o kadar boşluk vermemek lazım. bi kaç dk da olsa çekilip rakibin boşluk vermesini hedefliyen bi oyun oynamadık. hep aynı şeyi oynamaya çalışıyoruz, göze hoş gelse de sahada bazen terse dönüp ardımıza saplanabiliyor. molde, copenhagen ve bugünkü lavuklar bizi zorladı malesef.

Turu geçtik ne olacaktı Aurier 2'nci rövanş maçına anca yetişiyor sol bek Köhn olmayacak devşirme adamlarla Leverkusen ya da Liverpool ile oynamak büyük eziyet olurdu.

İlk maç bile bazı sinyaller vermişti Muslera kurtarmasa zaten ilk maçtan eleniyorduk devşirme adamlarla en fazla maç kazanılır tur geçilmez.

O yüzden önümüze bakmak lazım.

3. stoperin kim olacaktı bugün?
Kaan olurdu oynamayı biliyor sanırım? Örnek verdim aga futbolu Okan Buruktan iyi bilmiyoruz elbette, başka bir çare de üretebilirdi demek istiyorum. Rakip nasıl boktan kadroyla yaptıysa o da aynısını yapabilirdi karşılık olarak.

Geri
Üst Alt