Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

ozaman her maçda 6-7 atalım :)

öyle birşey yok her takım kaçırıyor
geçen interin kaçırdıklarını gördünmü

bence bomboş bi yorum
önemli olan o pozisyonlara girmek

doğru eleştiri hocaya

1. ikinci yarı fizik kalite olarak niye ezildik
2. bu maç ve kopenhag maçlarında farklı bir sistemle oynayamazmıydık

ha soruların cevabınıda biliyorum

1. yetersiz antreman
2. bildiği oyunu oynatmak istemesi
takımın en güçlü bildiği sistemle oynatmak istemesi
Evet belki de beklentilerim çok saçma ama ne bileyim, şöyle üçgen kurup hızlı paslaşıp net şut şansı falan bulalım istiyor bünye. Bulduklarımız bana yetmiyor. Fakat hem Kerem her şeyin içine ediyor hem Mertens babanın bacaklar gitmiyor hem de Icardi ağabey hafif salmış vaziyette takılıyor. Ziyech de arazi zaten

yaptıgım analizler dogru

bu takımı analiz eden takım 4 5 atar demıstım

karagümrüge bile pozisyon veren takım daha becerikli takımlar karşısında ne yapacak
2 aralık 2023

tarihinde yazılmıs bi msj

sonra bu mesa sonrası uyelerden kımse 4 5 atamaz yorumları ve atınca yaz yorumları...

patladı diyorum dostum oyun kabak gibi ortada

her presste ortasaha bomboş kapamadıgın toplarda

top kapmamızda imkansız cünkü pressi topcunun üzerine tek adamla koşarak yapıyoruz

şu takımı analiz eden her takım haşat eder

koş koş futbolu mu kaldı dünyada

Usta 4-5 atınca yaz bence. Adam rekor üstüne rekor kırıyor, patladı diyorsun. Zaman gösterecek.

icardi kerem uyumu taşıyordu takımı onuda kendi elleriyle bozdu

Her yenilgi bir derstir umarım kendiside gerekli dersi almıştır.

Seneye yapılacak öncelikli transferler atlet ve dikine oynayan orta sahalar olmalıdır yoksa yine hüsrana uğrarız. Artık günümüz futbolunda orta sahan kadar varsın.

Her yenilgi bir derstir umarım kendiside gerekli dersi almıştır.

Seneye yapılacak öncelikli transferler atlet ve dikine oynayan orta sahalar olmalıdır yoksa yine hüsrana uğrarız. Artık günümüz futbolunda orta sahan kadar varsın.

Seneye yapilacak transferler (bu sezon yapilanlara bakinca!);

Hocamizin rakiplerimizde izledigi ve one cikan oyuncular... O nedenle fenotip degilde bu kume icerisinde bakarsak daha net bir bilgi sahibi olabiliriz.

O ikisi birlikte hiç oynamadı...

Ben donemlere atfen soyledim renkdas (yakin sureler). o yuzden vs.. yazdim.. Yani biraz yanlis anlasiliyor kabul :) Drogba - Sneijder (- kullanarak) demedim yanisi oyun gucu acisindan bu donemlerdeki kadrolari ornekledim. Sonradan fark ettim baslikta da edit hakkim gecmisti. Zaten o kadrolari canli izledim. Sadece anlatim bozuklugu olusmus malum kotu bir gun sonu.

hocaya maliyet olarak yüksek bir takım verildi. bu maliyette bir takımın ona kök söktürdük, buna efsane oynadık tesellilerini bir kenara koyarsak avrupa'da başarısız bir sezon geçirmesi hoş değil. ama sorun okan buruk'tan da öte avrupa'da yıllardır yokuz. schalke'yi eledik çeyrek final gördük o kadar. bana kalırsa bu 99-2000 pres futbolu galatasaray ve taraftarı için pranga oldu. galatasaray illa hücum yapar, yenilir ama ezilmez gibi ön yargılar taraftarı hocalara ve oyunculara karşı daha sabırsız yapıyor. fatih terim son sezonunda avrupa liginde kısıtlı kadrosuyla haddini bilerek futbol oynattığında bu sezonki avrupa macerasından daha başarılı bir sezon geçirdik.

oyuncu değişiklikleri yapmaya yetkili buradan bir komisyon oluştursak bugün şampiyonlar liginde devam ediyorduk bence. o kadar kötü ki defalarca aynı hataları yapıyor. bugün mertens neden çıktı torerira neden çıktı anlamak imkansız. barışı sol beke çekip teteyi sağ tarafa alsan kerem demirbay yerine berkanı koysan toreria 8 olsa berkan 6 oynasa nasıl bir oyun olurdu? adamlar akın akın geliyor neden çözüm yok neden? zalgris molde kopenhag şimdi de prag? bu takımları kitlemek bu kadar zor mu?
Genelde beğendiğim Demirbay maçın başından itibaren kötüydü. Berkan' ın böylesine çaresiz kalmasında onun destek verememesi de etkendi; zaten kötü başladığı zaman toparlayamıyor. Torreira da hep dediğim gibi, direkt 6 numara oynayınca verimi düşüyor...Dolayısıyla daha ilk yarıda harfi harfine bu değişikliklerin yapılması gerektiğini düşünmüştüm...

Ancak yedek kulübesindeki diğer oyunculara bakınca hocaya yine de kabahat bulamıyorum doğrusu. Bu değişiklikleri erkenden yaptı diyelim; Kaan 2. yarının başında kasığını tutup kenara gelmiş olsa ne yapacaktı mesela?..Rakip takımda eksik oyuncular var diyoruz; yerlerine oynayanlar yine mevkilerinin orijinal adamları. Bizim ''Yamalı bohça'' kıvamındaki kadroyla, Prag' ı geçseydik de sonraki turda patlardık muhtemelen...Hayırlısı oldu belki de; lig çok daha önemli...

Genelde beğendiğim Demirbay maçın başından itibaren kötüydü. Berkan' ın böylesine çaresiz kalmasında onun destek verememesi de etkendi; zaten kötü başladığı zaman toparlayamıyor. Torreira da hep dediğim gibi, direkt 6 numara oynayınca verimi düşüyor...Dolayısıyla daha ilk yarıda harfi harfine bu değişikliklerin yapılması gerektiğini düşünmüştüm...

Ancak yedek kulübesindeki diğer oyunculara bakınca hocaya yine de kabahat bulamıyorum doğrusu. Bu değişiklikleri erkenden yaptı diyelim; Kaan 2. yarının başında kasığını tutup kenara gelmiş olsa ne yapacaktı mesela?..Rakip takımda eksik oyuncular var diyoruz; yerlerine oynayanlar yine mevkilerinin orijinal adamları. Bizim ''Yamalı bohça'' kıvamındaki kadroyla, Prag' ı geçseydik de sonraki turda patlardık muhtemelen...Hayırlısı oldu belki de; lig çok daha önemli...
Hala Berkan'i savunuyorsun hocam pes

Hala Berkan'i savunuyorsun hocam pes
Berkan harika solbek performansı gösteriyor demedim; umarım kalan maçlarda Derrick full kapatır orayı da bir daha ihtiyaç duyulmaz. Ama bu maçta rakibin kanat ve bek oyuncularına karşı çoğu defa yalnız kalmadı mı, Aktürkoğlu ve Demirbay yeterince yardımına gelebildiler mi?..

Okan hocanın bu maçta bir eksiği net belli oldu malesef,skor tutma oyununu oynatamıyor. 2021 fatih terim olsaydı bu maçta iyi oynatmazdı ama galibiyet rövanşında skoru tutardı. Maç 0-0 ve 1-1 iken kontradan bomboş goller yiyoruz. Ama bu elenme net yönetime yazar hocaya değil orası ayrı

ünal aysal gibi bir başkanla çalışması lazım rütbesini bilerek

Şurada ağlandığı kadar kendi ağlamıyordur. Lige odaklan hocam, final oynatacağın sene bu sene değildi, hadi ligi alalım.

Geri
Üst Alt