Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Takıma sertlik ve tahrik katamıyor. Tek bu konuda eleştiririm hocayı o kadar.
Minnoş olarak avrupada başarılı olamazsın.
Afedersiniz piç karakterli gibi davranıp rakibi tahrik edeceksin oyunu gereksiz yere gereceksin.
Takım sütoğlan gibi dolanıyor sahada. Gereken sertliği katamıyoruz oyun soğumuyor.

Berkan harika solbek performansı gösteriyor demedim; umarım kalan maçlarda Derrick full kapatır orayı da bir daha ihtiyaç duyulmaz. Ama bu maçta rakibin kanat ve bek oyuncularına karşı çoğu defa yalnız kalmadı mı, Aktürkoğlu ve Demirbay yeterince yardımına gelebildiler mi?..
Takim olarak berbattik ama yerini bu kadar kaybetmesi kendine yazar.

Gerektiğinde 1 maç defans yap da kontra oynayalım be..

Her takıma aynı şey oynatılır mı? Defanstan pasla çıkamıyoruz işte görüyorsun, dakikalarca, top kaybedip pozisyon yiyorsun.. Ön liberon defanstan top almaktan aciz geziyor sahada bi ileri bi geri. Her yere geç kalıyor Torreira, "dur ulan şu defansın önünde de top dağıt" diyemiyor musun?

Bazen o kadar çok basit kararları alamıyor ya ayar oluyorum..

Her maç her rakibe aynı topu oynamaya çalışınca olmuyor işte. Önde basmak özellikle Avrupa’da saçmalık, Davinson elli kere yerini boşalttı.

Rakip 3lü oynadı ve eksik kaldık her bölgede zaten kırmızıya kadar da. Daha dengeli ve sakin bir oyun oynamalıydık.

Canı sağolsun, Avrupa tecrübe işi o da zamanla kazanılır, sadece sonuca baktığımızda oynadığımız cesur oyunlar bize hiç bir şey kazandırmadı, her sistem takımı ciddi şekilde zorladı. Bunlar gelişime açık olan yanlarımız.

bence çok şey kazandırdı

direkt olarak manu ve bayern maçları bize prestij kazandırdı
+ boey 30 kazandırdı

avrupada kimse zalgiris-molde-khagen-prag maçlarını hatırlamaz konuşmaz

ama bayern manu maçını konuşur hatırlar

enseyi karartmayın

çok iyi bir avrupa mucadelesi verdik
bu futbol anlayışı ile kupa kazanamazdık zaten
gelenden gidenden 2-3 gol yiyen takım kupa alamaz

ama yinede çok çok iyi bir avrupa yaşadık

bu moral bozukluğu lige sirayet etmeden antalyayı geçersek zaten gerisi halolur

Gerektiğinde 1 maç defans yap da kontra oynayalım be..

Her takıma aynı şey oynatılır mı? Defanstan pasla çıkamıyoruz işte görüyorsun, dakikalarca, top kaybedip pozisyon yiyorsun.. Ön liberon defanstan top almaktan aciz geziyor sahada bi ileri bi geri. Her yere geç kalıyor Torreira, "dur ulan şu defansın önünde de top dağıt" diyemiyor musun?

Bazen o kadar çok basit kararları alamıyor ya ayar oluyorum..

dün torreiranın perf harbi rahatsız ediciydi

kerem d hem berkana yardım etti
hem ofansif yardım etti
hemde ortasahada top dağıtırken

torreira göreceli daha sağlam duran kaana bile yardım edemedi

en kötü maçı oldu

Dakika 70. Mac hala 2-1. Henuz elenmemissin. Herhangi bir takim o anda 10 kisi kaldi mi defansa cekilir kontra arardi. Bu kaybin ilk ve en buyuk sorumlusu Okan'dir.

Avrupa kupaları planlarını tekrar gözden geçirmeli. 25 gol yemişiz bu yıl avrupa'da bunların yaklaşık 20 tanesi kontradan. Böyle bir anlayış yok maalesef.

Umarım önümüzdeki yıl hatalarından ders çıkarmış olarak avrupa serüvenine başlar.

Okan Hocam'ı çok severim sayarım ama dün akşam Demirbayı çıkarıp Oliviera'yı almakla ne düşündü .Hiç mi hiç anlam veremedim. Zaten beklerden facia yı yaşıyorsun , ortayıda deldirdinmi bittiğinin eseridir ve başardı.Nakavt 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.

bugün çıkıp, yönetime soy sop saydırsa, "beni bu hale düşürenlerin allah bin belasını..." diyip çıkarıp masaya vursa kimse gıkını bile çıkaramaz.

bu adamın yaşadıklarının 10'da 1'ini fatih terim yaşadığında yönetimler değişiyordu galatasaray'da. Ne çabuk unuttuk.

Bu maç için hocayi elestirecegim tek şey ilk 20 dkdaki rezalet performansimizdir onun dışında ondekiler az becerikli olsa ilk yarıyı 1-3 falan bitirirdik..Herşeye rağmen kaanin akıl tutulmasi olmasa yine turu gecmistik..
Adama orta saha alınmadı 2 beki devşirme oynattı ancak bu kadar oluyor demek ki ..

Takıma sertlik ve tahrik katamıyor. Tek bu konuda eleştiririm hocayı o kadar.
Minnoş olarak avrupada başarılı olamazsın.
Afedersiniz piç karakterli gibi davranıp rakibi tahrik edeceksin oyunu gereksiz yere gereceksin.
Takım sütoğlan gibi dolanıyor sahada. Gereken sertliği katamıyoruz oyun soğumuyor.
Helal olsun Sevgili Tuna.Aklımı okudun .Oliviera'yı almak nedir Allahını seversen? Sanki halı sahada oynuyoruz.prag'ta Gencecik çocuklar taş gibi oynadılar vallahi.
Minnoş:)))

bence çok şey kazandırdı

direkt olarak manu ve bayern maçları bize prestij kazandırdı
+ boey 30 kazandırdı

avrupada kimse zalgiris-molde-khagen-prag maçlarını hatırlamaz konuşmaz

ama bayern manu maçını konuşur hatırlar

enseyi karartmayın

çok iyi bir avrupa mucadelesi verdik
bu futbol anlayışı ile kupa kazanamazdık zaten
gelenden gidenden 2-3 gol yiyen takım kupa alamaz

ama yinede çok çok iyi bir avrupa yaşadık

bu moral bozukluğu lige sirayet etmeden antalyayı geçersek zaten gerisi halolur
Prestijle bir cacık olmuyor, Boey’i alma sebebimiz de şansa Bayern’in sağ bek ihtiyacı olup Trippier’i alamamasıydı. Dolaylı bir durum.

Öyle baktığında Prag’a elenmek zaten her şeyi çöpe atıyor, mesele değil Avrupa’da bu oyunla başarılı olma ihtimalimiz yok benim kastım o.

Oyun zamanla gelişecek ve mükemmelleşecek. 1996-2000 arasında öyle oldu ve sonunda UEFA kupasını kazandık.
1-2 sene içinde gerçekleşecek bir şey değil.
Taraftar ve camia olarak sabırlı olmalı ve hocaya destek vermeliyiz.

Hacı golü yediğimizde oliveire demirbay torreira sahadaydı sağ kanatta oynayacak bir tane adam yoktu direk demirbayı çıkarıp teteyi alsaydı muhtemelen öyle bomboş bir kanat ortası yemezdik diye düşünüyorum
Valla bu bu tip ayı ekiplere karşı eksik kaldın mı geçmiş olsun. Zaten kadronda Icardi gibi takıma yük biri var. 10 kişiyken şansımız yoktu o yüzden. İlk maçta da Barış rakibi attırmasa o maça da yenilirdik.

Prestijle bir cacık olmuyor, Boey’i alma sebebimiz de şansa Bayern’in sağ bek ihtiyacı olup Trippier’i alamamasıydı. Dolaylı bir durum.

Öyle baktığında Prag’a elenmek zaten her şeyi çöpe atıyor, mesele değil Avrupa’da bu oyunla başarılı olma ihtimalimiz yok benim kastım o.

Dün aynen başka başlıkta bunu söyledim. Boey satışı tamamen düşeş. Yazın daha ucuza kapardı biri illa ki zira oyuncu satma konusunda yeteneğimiz ortada maalesef. Ancak solbek transferini açıklamıyor bu durum demek ki Avrupa hedeflenmemiş yoksa bu durumun izahı yok

Geri
Üst Alt