Adama doğru düzgün 11 oyuncu bile verememişken en son hocaya yazar kupalardan elenmek.
Sanmıyorum direkt olarak Aurier’i alın Köhn’ü listeye yetiştirmeyin dediğini.
Elinde sağ tarafta Yunus-Zaniolo-Barış varken tüm rotasyonu dağıtıp Tete-Barış yapmak istediğini.
İlk alman gereken yer ortasaha rotasyonuyken sadece Kerem Demirbayı alıyorsun ve ki adamı alırken yedek olarak düşünüyorsun. son gün zoraki Ndombele gibi adamlarla uğraşıyorsun
Adama kurtarıcı olarak sezon başı teneke bağladığın Berkan’ı getiriyorsun sol bek olarak maça başlıyor.
Yedek düşündüğün Barış’tan 4 farklı mevkide Kaan’dan 3 farklı mevkide istisnasız her maç verim alıyor. Bu sene Mata gibi takılır dediğin Mertens takımı taşıyor.
İcardinin koca sezon hem yaz kampı yapmamasından dolayı göbeklenmesinin hem de sakatlıktan sonra hiç iyileşemeden oynamasının nereye kadar gideceğini düşünüyordunuz?
Bakambuyu apar topar gönderip topa dokunmayı unutmuş Vini ile ne yapacaksın?
Tüm bunlara rağmen derbi mağlubiyetin yok, CL’de gruplarda oyuncuların son vuruş sıkıntılı olmasa 2. bitiriyordun.
Bu transfer planlamasını Okan Hoca istediyse sabaha bavulunu eline verirsin. Ama hiç sanmıyorum ya. Seçim sebebiyle basın açıklamasını bile taraftar baskısıyla yaptıran yönetim bir zahmet başarısızlığı da hocaya bağlamasın.
Herhangi bir hoca olsa tüm kulvarlardan elenmiştik şuan çoktan.
Geçelim bu işleri.
Takım üst üste 3 pas yapamıyor. Topu alan dikine koşacak çalım atacak.
Kerem, barış, tete,zaha, mertens isim değişiyor oyun aynı.
Rakip yarı sahada yanına vermek dışında dikine 3 pas yapıp ceza sahasına gidemiyoruz yahu.
Bek aldık bek de çalım atarak gitsin istiyoruz.
Kardeşim o halde kapanacaksın ve kontra oynayacaksın o da yok Galatasaray pas yapar press yapar gibi acayip takıntılı oyunumuz var.
Orta sahada bir oyun kurucu olmak üzere 2 oyuncu var bunlardan tekini rakibe press yaparak bozmaya gönderiyor ortada bir evin iki odası kadar boşluk oluşuyor.
Press aynı anda 3 kişiyle yapılır. Bir kerem bassın bir mertens bir torreira ile değil.
Oyuncu beğenmeme de bizde moda oldu elinde oyuncu mu var kaçış sebebimiz heralde.
Şu takıma bakıp şunu diyen adama gülerler ya.
Ofans hattındaki hiçbir oyuncunun performansı iyi değil tüm suç yönetimde oluyor evet oyuncu verilmemiş.