Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hee kovulsun, sonra yıllık 3 Milyon alan yabancılar gelir arşa çıkarır takımı tabi.

Bu sezon Bayern kupada 3.lig takımına elendi bu kadar istifa ayrılık falan konuşulmadı. Siz kafayı yemişsiniz.

Kimsenin şu ligin yayın ihalesine yaklaşmaması gayet normal, o önerdikleri paralar çok bile şu sokuk ortam için.

Bizden ziyade takımdaki topçuların hocaya güveni sarsılmamalı, eğer öyle olursa ayvayı yedik. Prag maçı sonrası sanki böyle bir durum da oluştu. İnşallah yanılıyorumdur. Yani fb ile savaş moduna girilmesi taraftarı bir şekilde motive ediyor zaten ama topçular o kafaya erişebildi mi emin değilim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kul

takımın en az yarısının sevmediğini düşünüyorum
forma adaleti konusunda sınıfda kaldı
sezon içinde ne yazık ki
bakambunun gidişi bir kaçışdı

Hee kovulsun, sonra yıllık 3 Milyon alan yabancılar gelir arşa çıkarır takımı tabi.

Bu sezon Bayern kupada 3.lig takımına elendi bu kadar istifa ayrılık falan konuşulmadı. Siz kafayı yemişsiniz.

Kimsenin şu ligin yayın ihalesine yaklaşmaması gayet normal, o önerdikleri paralar çok bile şu sokuk ortam için.
Vizyoncu Can nerde bu Can nerde

Adama doğru düzgün 11 oyuncu bile verememişken en son hocaya yazar kupalardan elenmek.

Sanmıyorum direkt olarak Aurier’i alın Köhn’ü listeye yetiştirmeyin dediğini.

Elinde sağ tarafta Yunus-Zaniolo-Barış varken tüm rotasyonu dağıtıp Tete-Barış yapmak istediğini.

İlk alman gereken yer ortasaha rotasyonuyken sadece Kerem Demirbayı alıyorsun ve ki adamı alırken yedek olarak düşünüyorsun. son gün zoraki Ndombele gibi adamlarla uğraşıyorsun

Adama kurtarıcı olarak sezon başı teneke bağladığın Berkan’ı getiriyorsun sol bek olarak maça başlıyor.

Yedek düşündüğün Barış’tan 4 farklı mevkide Kaan’dan 3 farklı mevkide istisnasız her maç verim alıyor. Bu sene Mata gibi takılır dediğin Mertens takımı taşıyor.
İcardinin koca sezon hem yaz kampı yapmamasından dolayı göbeklenmesinin hem de sakatlıktan sonra hiç iyileşemeden oynamasının nereye kadar gideceğini düşünüyordunuz?

Bakambuyu apar topar gönderip topa dokunmayı unutmuş Vini ile ne yapacaksın?

Tüm bunlara rağmen derbi mağlubiyetin yok, CL’de gruplarda oyuncuların son vuruş sıkıntılı olmasa 2. bitiriyordun.

Bu transfer planlamasını Okan Hoca istediyse sabaha bavulunu eline verirsin. Ama hiç sanmıyorum ya. Seçim sebebiyle basın açıklamasını bile taraftar baskısıyla yaptıran yönetim bir zahmet başarısızlığı da hocaya bağlamasın.

Herhangi bir hoca olsa tüm kulvarlardan elenmiştik şuan çoktan.
Geçelim bu işleri.
Takım üst üste 3 pas yapamıyor. Topu alan dikine koşacak çalım atacak.
Kerem, barış, tete,zaha, mertens isim değişiyor oyun aynı.
Rakip yarı sahada yanına vermek dışında dikine 3 pas yapıp ceza sahasına gidemiyoruz yahu.
Bek aldık bek de çalım atarak gitsin istiyoruz.
Kardeşim o halde kapanacaksın ve kontra oynayacaksın o da yok Galatasaray pas yapar press yapar gibi acayip takıntılı oyunumuz var.
Orta sahada bir oyun kurucu olmak üzere 2 oyuncu var bunlardan tekini rakibe press yaparak bozmaya gönderiyor ortada bir evin iki odası kadar boşluk oluşuyor.
Press aynı anda 3 kişiyle yapılır. Bir kerem bassın bir mertens bir torreira ile değil.

Oyuncu beğenmeme de bizde moda oldu elinde oyuncu mu var kaçış sebebimiz heralde.
Şu takıma bakıp şunu diyen adama gülerler ya.
Ofans hattındaki hiçbir oyuncunun performansı iyi değil tüm suç yönetimde oluyor evet oyuncu verilmemiş.

takımın en az yarısının sevmediğini düşünüyorum
forma adaleti konusunda sınıfda kaldı
sezon içinde ne yazık ki
bakambunun gidişi bir kaçışdı
Bakambu dediğimiz adam takıma ilk katılıp kasım ayında girdiği maçta götünden nefes alarak olup olmadık yerde şut çekmeye çalışan adamdı. Kaçsa ne kaçmasa ne.

Tete, zamaninda Bakambu, Zaha, Ziyech. Icardiyi aylarca sakat sakat oynatdi.

tete 1500 dk almış
zaha 1900dknın üzerinde

barış ve mertens ise 2300-400 bandında

üstelik bunlar mecburiyetten son haftalarda olan dakikalar

yani aslında bu adamlara şans verilmemiş değil

sene başında bunlarla başlanmıştı

ziyeche hiç girmiyorum adam ortalarda yok

-Muslera formsuz (son 3 maç)
-Kaan formsuz/sakat
-Davinson formsuz
+Nelson standard
-Akerim formsuz/sakat
+Köhn standard
-Aurier sakat
-Torreira formsuz
-Keremd formsuz
-Berkan formsuz
-Olivera formsuz/sakat
oNdombele futbolcukdan emekli
+Eyüp formda/oynatılmıyor?!
+Mertens formda
-Ziyech formsuz/sakat
-Tete formsuz
+Barış formda
-Kerema formsuz
-Zaha formsuz
-İcardi formsuz/sakat
oVinicius (bu adamın premier ligde oynaması normal şartlarda namümkün bu işin içinde birşeyler olmalı)

bu kadar formsuz adam varken küm suçlu?!

Vizyoner kimliğimden taviz vermemekle birlikte artık bu futbol ortamını iyice çözdüğümü düşünüyorum.

Böyle rekor üstüne rekor kıran iyi yerli hoca bulmuşken arkasında durmak lazım.

ismail nasıl hoca sence?

pazar gecesi 1 puan önüne geçmiş olacak rekortmen hocamızın :)

Durmadan ligde bukadar mac kazandi denip duruyor. İsmail bu ligde deplasmanda 13 macta 12 galibiyet 1 beraberlik almis. Kistas mi bu simdi.

13. Bitirdigimiz sezon avrupada gol yemiyorduk yav biz. Onu gec oynanan oyuna bak. Her mac nerdeyse zorlanarak mac kazaniyoruz. 500 tane pas hatasi yapiliyor. Zahaya top kaptirdi diye tepki koyuyor sahada kereme bir hareket yapmadi.

Her mac orta saha bos. 3 kisi topa basip orta sahayi bosaltiyor. Birtane organize atagin yok. Karagumruk kedinin fareyle oynadigi gibi oynadi seninle. Onlarin paslasmalarini biz yapamadik.

Geri
Üst Alt