Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

20 günde 7. maçımız falan herhalde bu süreçte çok rotasyon yapamadı hoca

Yedektekiler genelde sakat geçirdi

Köhn avrupada oynayamadı zaten

Tinercilerle dalga geçtik bizim Afrika kupasındaki adamlar hala dönemedi

Şu süreci 2 kupadan elenerek atlattık ama ligi vermedik hatta baya avantajlı durumdayız

Bundan sonra daha iyi oyun göreceğimize eminim ben hocaya güvenimiz tam

GHxAl3JWYAAerWG

Oyuncu değişikliği geç oldu diyen ahrazlar bi bakın kulübeye kime güvenip alacaksınız
Bir tek Berkan' ı daha erken alabilirdi, onu da skor gerekirse diye Mertens' i çıkarmak istemeyişine bağlıyorum. Kaan, Barış ve Aktürk iyiyken Tete' yi sokmaması normal, Vinicius 'dolgu malzemesi' zaten, Ndombele' den bahsetmeye gerek yok...

Şu anda Galatasaray camiasının en önemli asseti. Bu taraftar değerini bilsin.

Hoca çık konuş sezon sonu eğer bu transferler büyük kısmı senin istediğin isimler değilse. Ben sanmıyorum ama bu böyleyse bunu açıkla aksi halde ya yapabilecek birine bırak ya da yardım al. Onun dışında, skor alıyor olman kısa vade de yeter uzun vade de seni yer. Oyununuz kötü, ne yapmak istediğimiz belli değil ve eldekine göre oynamıyor takım. İdare, ilişkiler, skor olarak şimdilik problem yok. Yalnız 2 kupadan elendik elenirkende kötü oynadık yine.

Okana laf etme diyonuz da. Kabul edin abi bugün ne oynadık. Allah aşkına ilk dakkadan şansa gol atmasak nolcaktı bu maç. Nolcağını Prag Kopenhag Karagümrük maçlarında gördük aslında.

Bu takım böyle gitmez. Unutuluyor tabii galibiyet gelince. Rize maçı rahat geçmeyecek bakın görün. Utanmadan kadro kötü deniyor bi de. Kadro nasıl olacak şu çöp takımları silindir gibi ezmen için.

Messi falan mı lazım yani. Ezici bir oyun göremiyoruz. Hayal kuramıyoruz gelecek için. Doğru konuşmak gerekirse çekirge gibi sekiyoruz. İstanbulspor bile sürpriz yapabilir bize. Daha on hafta var sonu nasıl gelecek. İsmail Kartal'a şampiyonluk kaptırırsa insan içine çıkamaz. Rakip takım taraftarlarına güleceğimize işimize bakmalıyız.

Futbol aslında basit oyun. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Temel bir sürü futbol doğrusunu uygulayamıyoruz. Bol bol top kaybı yapıyoruz. Oyuncularda laubalilik zirve yapmış. Laubalilik sorunu 1 senedir devam ediyor.

Tabii şimdi kazandı her şey güllük gülistanlık. Arkasından naralar atılıyor. Normalde bugün bu postu atmazdım da birinin bunları söylemesi gerek. Rakipten ne farkımız kalır sonra. Ikına ıkına nereye kadar gideceğiz, eleştiri lazım. Lazım ki sonrasında yıkım olmasın. Anlık tepkilerle değil planlamayla hareket edilsin. Rekorlarımızı geliştirelim. Izdırap izlemeyelim. Neşeli olalım. Isırsın takım. Ne olur çok mu şey istiyoruz.

Elbette hocanın iyi yaptığı şeyler var. Lafı 'hoca değil' saçmalığına bağlamak istemiyorum. Çünkü ortada yadsınamaz başarılar var. İşini iyi yapmaya çalıştığı da görülüyor. Söylemek istediğim, aynı hataları tekrar edip durmasın. İnsanların aklıyla alay eden açıklamalar yapmasın. Daha adil şekilde forma dağıtsın. İnancımızı kıran ezberlerden vazgeçsin. Rakipleri Cimbom her türlü alt eder o zaman.

Alıntı yapıp sövmeden önce cümlelerin ilk harflerini okuyun.

Geri
Üst Alt