Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Ligde 28 maçta 75 puan ve 2 sezonda 11 derbide 8 galibiyet bunlar olağanüstü rakamlar çok büyük tebriği hak ediyor Okan hoca helal olsun. Artık tek konsantrasyon lig şampiyonluğu ve Süper kupa olacak Okan hocaya sonuna kadar güveniyorum en iyisini yapacaktır.

GHxkHe6XQAA4e1u

Hakikaten derbi profesörü. bu kadar aksiliğe rağmen iyi götürüyor işi. yalnız bu yaz da transferde sınıfta kalırsak destek konusunda ciddi itibar zedeler hoca.

Ben kendi adıma teşekkür ediyorum. Gelmeden öncede hep istemiştim Göztepe, Akhisar, Rize, Başakşehir süreçlerinde ben geliyorum diyordu geldikten sonrada hep destekledim işler kötü gitse bile yine destekleyeceğim çünkü Fatih hocası sonra yeni bir Fatih Terim imkanımız bir tek Okan hocada vardı.

Şartlar ne olursa olsun takımı hep kendisinden önde tuttu Prag maçı sonrası çıktı oyuncuları korudu suçu üstlendi. Başka maçlardan sonrada böyleydi her zaman takımını önde tutuyor başarı kazansa bile kendine pay etmeyip takımın hakkını veriyor olumsuzluklarda da kendini öne atıyor takımı koruyor.

Biz taraftarlar transferlere kızabiliyoruz o oldu bu olmadı ama bir gün olsun çıkıp şunları istiyorum olmazsa olmaz demedi yönetimide savundu.

Bir kere kötü oynadığımız maçtan sonra bile çıkıp kötü diyebiliyor gerçekçi yaklaşıyor taraftara yaranmak için ekstra şeyler söylemiyor ne görüyorsak onu söylüyor.

Bu takımın derbi sorunu vardı onu aştı kadroda kadroda eksikler olması ve rotasyonun istenilen seviyede olmamasına rağmen 7 senedir yenildiğimiz deplasmanda çıkıp galibiyeti aldırıyor.

Ne olursa olsun uzun vadeli planlama işini uygulamalıyız umarım uzun yıllar kalır alınabilecek tüm kupaları alır Fatih hocamız uzun yıllar çalıştıramamıştı hatta 4. döneminde bunu söylemişti keşke daha uzun yıllar kalsaymışım diye vurgulamıştı.

Bence Okan hocamızla bunu başarmalıyız Avrupa'da kupalar kazandıracak bir yapı kurmalıyız onun Avrupa'da takım çalıştırması yerine Galatasaray'la Avrupa'yı fethetmeli.

Okana laf etme diyonuz da. Kabul edin abi bugün ne oynadık. Allah aşkına ilk dakkadan şansa gol atmasak nolcaktı bu maç. Nolcağını Prag Kopenhag Karagümrük maçlarında gördük aslında.

Bu takım böyle gitmez. Unutuluyor tabii galibiyet gelince. Rize maçı rahat geçmeyecek bakın görün. Utanmadan kadro kötü deniyor bi de. Kadro nasıl olacak şu çöp takımları silindir gibi ezmen için.

Messi falan mı lazım yani. Ezici bir oyun göremiyoruz. Hayal kuramıyoruz gelecek için. Doğru konuşmak gerekirse çekirge gibi sekiyoruz. İstanbulspor bile sürpriz yapabilir bize. Daha on hafta var sonu nasıl gelecek. İsmail Kartal'a şampiyonluk kaptırırsa insan içine çıkamaz. Rakip takım taraftarlarına güleceğimize işimize bakmalıyız.

Futbol aslında basit oyun. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Temel bir sürü futbol doğrusunu uygulayamıyoruz. Bol bol top kaybı yapıyoruz. Oyuncularda laubalilik zirve yapmış. Laubalilik sorunu 1 senedir devam ediyor.

Tabii şimdi kazandı her şey güllük gülistanlık. Arkasından naralar atılıyor. Normalde bugün bu postu atmazdım da birinin bunları söylemesi gerek. Rakipten ne farkımız kalır sonra. Ikına ıkına nereye kadar gideceğiz, eleştiri lazım. Lazım ki sonrasında yıkım olmasın. Anlık tepkilerle değil planlamayla hareket edilsin. Rekorlarımızı geliştirelim. Izdırap izlemeyelim. Neşeli olalım. Isırsın takım. Ne olur çok mu şey istiyoruz.

Elbette hocanın iyi yaptığı şeyler var. Lafı 'hoca değil' saçmalığına bağlamak istemiyorum. Çünkü ortada yadsınamaz başarılar var. İşini iyi yapmaya çalıştığı da görülüyor. Söylemek istediğim, aynı hataları tekrar edip durmasın. İnsanların aklıyla alay eden açıklamalar yapmasın. Daha adil şekilde forma dağıtsın. İnancımızı kıran ezberlerden vazgeçsin. Rakipleri Cimbom her türlü alt eder o zaman.

Alıntı yapıp sövmeden önce cümlelerin ilk harflerini okuyun.
Ali bektas

Iyi hoca, tembellige dusmez ise, rakip analizlere gerekli anlami verirse ve en onemlisi ekip/antreman disiplini 20% iyilestirir ise Avrupa'da kupa alacak takimi organize edebilir 3-4 senede.

Okana laf etme diyonuz da. Kabul edin abi bugün ne oynadık. Allah aşkına ilk dakkadan şansa gol atmasak nolcaktı bu maç. Nolcağını Prag Kopenhag Karagümrük maçlarında gördük aslında.

Bu takım böyle gitmez. Unutuluyor tabii galibiyet gelince. Rize maçı rahat geçmeyecek bakın görün. Utanmadan kadro kötü deniyor bi de. Kadro nasıl olacak şu çöp takımları silindir gibi ezmen için.

Messi falan mı lazım yani. Ezici bir oyun göremiyoruz. Hayal kuramıyoruz gelecek için. Doğru konuşmak gerekirse çekirge gibi sekiyoruz. İstanbulspor bile sürpriz yapabilir bize. Daha on hafta var sonu nasıl gelecek. İsmail Kartal'a şampiyonluk kaptırırsa insan içine çıkamaz. Rakip takım taraftarlarına güleceğimize işimize bakmalıyız.

Futbol aslında basit oyun. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Temel bir sürü futbol doğrusunu uygulayamıyoruz. Bol bol top kaybı yapıyoruz. Oyuncularda laubalilik zirve yapmış. Laubalilik sorunu 1 senedir devam ediyor.

Tabii şimdi kazandı her şey güllük gülistanlık. Arkasından naralar atılıyor. Normalde bugün bu postu atmazdım da birinin bunları söylemesi gerek. Rakipten ne farkımız kalır sonra. Ikına ıkına nereye kadar gideceğiz, eleştiri lazım. Lazım ki sonrasında yıkım olmasın. Anlık tepkilerle değil planlamayla hareket edilsin. Rekorlarımızı geliştirelim. Izdırap izlemeyelim. Neşeli olalım. Isırsın takım. Ne olur çok mu şey istiyoruz.

Elbette hocanın iyi yaptığı şeyler var. Lafı 'hoca değil' saçmalığına bağlamak istemiyorum. Çünkü ortada yadsınamaz başarılar var. İşini iyi yapmaya çalıştığı da görülüyor. Söylemek istediğim, aynı hataları tekrar edip durmasın. İnsanların aklıyla alay eden açıklamalar yapmasın. Daha adil şekilde forma dağıtsın. İnancımızı kıran ezberlerden vazgeçsin. Rakipleri Cimbom her türlü alt eder o zaman.

Alıntı yapıp sövmeden önce cümlelerin ilk harflerini okuyun.
Gözlerimi bozduğun için sana sövebilirim.

Hakemler hakkinda aciklamasi.

Hocam satranç ustası. Bu açıklamanın tek izahı bu.

Dayak konusunda herhalde tam destek

Geri
Üst Alt