- 23 Temmuz 2011
- 75.539
- 51.074
- 4.693
Dayak konusunda herhalde tam destek
100 puanla sampiyon olsak ismail 95 puan aldi dersin. Veya niye 101 puan degil diye elestirirsin
Seni gidi hirb.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayak konusunda herhalde tam destek
Fener'e bağlı. Fener devirirse bizde hemen üstlerinde olacağımız için biz de deviririz.100 puani devirir miyiz ahb ne dersin
Ben gözüme hoş gelen oyun istiyorum sadece. Elim kalbimde maçları anca şampiyonlar Ligi'nde kabul edebilirim.100 puanla sampiyon olsak ismail 95 puan aldi dersin. Veya niye 101 puan degil diye elestirirsin
Seni gidi hirb.
geçen sene yenilmedik mi ya rezalet oynayarak üstelik. sezonun en kötü topudur herhalde.geçen seneki inönü deplasmanında yedek kadrosu okan, kaan, berkan, miçö, zaniolo, yunus, barış, gomis, mata
bu senekini yazmak bile istemiyorum
bu kötü bir durum
geçen sene yenilmedik mi ya rezalet oynayarak üstelik. sezonun en kötü topudur herhalde.
Bizim seviyemizin hocası değil diyen doğru söylemiş; bir tık üstünde zira.Bizim seviyemizin hocası değil şeklinde düşünüp bunu belirtebilirsiniz. Bu düşünce özgürlüğüdür.
Ama yallah Rizeye derken kahve de batak oynadığınız arkadaşınızdan falan mı bahsediyorsunuz ?