Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

anlam veremediğim tek şey - maçın sonunu getirmek için 10 dk lık vicinius giriyor

ama hava topu ama diri fizik... icardi çıkmıyor orda bile - buna anlam veremiyorum.

her ne kadar icardi her an olması gol potansiyeli anlamına gelsede kağıt üstünde - maç bitirirken ortasaha en diri olması gerekirken adam karşılama bjk maçı 2inci sefer aynı durumun oluştuğu.

onun dışında umarım yazın hocayı trasnferde tatmin ederler. adam sert ve ya kötü 1 kelime etmedi medyaya malzeme vermedi. umarım hakkıyla bir kadro kurabiliriz artık yazın.

giphy.gif

Okan hocama güvenıyoruz uzun yıllarda kalmalı ama İcardi bitik haldeyken ısrarla çıkarmaması dakika 90 da Toreira nın çıkıp Viniciuc un girmesi mantık işi değil. Bu saçma son dakika değişikliklerini çoğu maçda yapıyor bir gün sıkıntı çıkabilir.

Bir Okan gitmeden rahatlasalar ya. Gelsin Santos gibi bir adam yalandan taktik analiz yapsınlar uçacaz kaçacak diye hayaller kursunlar iki ay sonrada kovuldun diye nöbete doluşsunlar. Olan Buruk un gitmesini isteyenler kafalarındaki ütopyayı yaşıyorlar Olan gidecek Klopp gibi bir adam gelecek sizde ona sabredeceksiniz ha

9-10 topcuyla sampiyon yapacak. Helal sana arslan hocam.

İcardi'yi oyundan çıkarmama konusu harici her şeyini beğeniyorum.

Galatasaray tarihinin en başarılı isimlerinden biri olma yolunda ilerliyor da maç sonu açıklamalarına anlam veremedim ve hiç beğenmedim.

Yahu arkadaş özellikle son 2 senedir biz burada ne anlatıyoruz. Geçen sene Mart ayında bitecek ligi hakemler eliyle Haziran'a kadar oynattılar. Bu sene şu ana kadar olanlar herkesin malumu.

Hoca sen gidip neden Türk hakemlerine sahip çıkar açıklamalar yapıyorsun? Ne gerek var buna? Tamam Bayern ve Manchester maçlarında da yabancı hakemler canımızı yaktı da bu durum Türk hakemlerinin tetikçi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yahu bunlar hakem makem değil. Alayı tetikçi bunların. Biz burada hakkımızı savunmaya çalışıyoruz senin yaptığın işe bak! Böyle saçma sapan konuşunca karşımızdaki soytarıların ağzına laf veriyorsun, olmadı.

Bu açıklamaya çok sinirlendim. Hiç duymamış olmayı yeğlerdim.

Okan hocam başarılı eyvallah derbilerde hiç bu kadar başarılı olmamıştık.
Ancak gerek oyuncu değişiklikleri gerekse takım içi dengeler konusunda çok hatalar yapıyor.
Takım bjk maçında hava topuna çıkmadı.
Icardi yorgunluktan olurken neden oyuncu değiştirmiyor .oyuncu değişikliği yapmıyor. Orta sahayı güçlendirmjylr

Hocamız bu işi biliyor. Yok şunda hatalı bunda hatalı hikayelerini geçelim. Sonuçta takımı en iyi o biliyor. Gerçekten bu takımı idare etmekte çok zor bir iş. Eğer transferde hocaya bırakılıp çok karışılmasa daha iyi olur sanki.

Tarih yazıyor hocam. Derbilerde sesi çıkan yok. Tüm ülke bize karşıyken lideriz, içeride 14de 14, tarihin en kötü kulübesinden bitanesi, 8 aydır formsuz bi sürü oyunculara rağmen. Üstelik kendide yalnız bırakılmış yönetim tarafından. Daha ne yapsın bu adam...

Hocamızı gerektikçe tabii ki eleştireceğiz. Kültürlü eleştiri, biat kültüründen her zaman daha evladır. Ayrıca hocamız ile 7 yıllık sözleşme yapılmalıdır.

Dozunda hakarete varmadan saygılı eleştiri her zaman çok gereklidir özellikle Teknik Direktör Türkse. Maalesef bizim genlerimizde rahatlayınca salma olayı vardır. Yediden yetmişine bizde böyle bir durum var dolayısıyla eleştiri daim olmalı.

Okan Hoca müthiş karakter ayrıca maç öncesi rakibe göre analiz yapmada Dünya sıralamasına girer hiç şakasız. Lucesku da bu konuda çok iyiydi mesela. Ama geliştirmesi gereken yönleri var. Mesela farklı dizilişlere takımı adapte edebilmeyi, yeri geldiğinde sete yerleşme, oyunu uyutma gibi ikinci derecede önemli olan bazı şeyleri de ekleyebilir koleksiyonuna...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt