Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.173
- 9.734
- 1.738
Hadi hocam 2. devre sustur şunları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bok atarOyunculara fazla kredi veriyor, icardi obez olmuş sahada yürüyecek hali yok, sakatsa oynatma, gol falan demesin kimse, essegi koysan bizim forvete o da 15-20 arası atar.
Kusura bakmada boyle aptalca bir mesaji son gunlerde gormemistim forumda. Takmissin Icardi'ye hala 'yuruyor' 'kosmuyor' diye bakiyorsunuz neyse sizin gibilere fazla luks boyle oyuncular zaten yarin bir Diagne gibi birini alirsak 'Super Lig oyuncusu' diye gobek atarsiniz.. Daha kac aydir bunu anlata anlata biktim vallah..Oyunculara fazla kredi veriyor, icardi obez olmuş sahada yürüyecek hali yok, sakatsa oynatma, gol falan demesin kimse, essegi koysan bizim forvete o da 15-20 arası atar.
Kusura bakmada boyle aptalca bir mesaji son gunlerde gormemistim forumda. Takmissin Icardi'ye hala 'yuruyor' 'kosmuyor' diye bakiyorsunuz neyse sizin gibilere fazla luks boyle oyuncular zaten yarin bir Diagne gibi birini alirsak 'Super Lig oyuncusu' diye gobek atarsiniz.. Daha kac aydir bunu anlata anlata biktim vallah..