Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Devre arası topçulara nerede olduklarını hatırlatan bir konuşma yapması elzemdir küfürlü

Hoca, oyunculari soyunma odasinda bir uyandir bunlar 3 pas yapamaz olmuslar.

Beraberlige oynuyoruz anladik da herifler 10 kisi kaldi hala beraberlige oynuyoruz hoca ve cok kotu de oynuyoruz. Sanchez ve kohn berbat kerem oyle.

Oyunculara fazla kredi veriyor, icardi obez olmuş sahada yürüyecek hali yok, sakatsa oynatma, gol falan demesin kimse, essegi koysan bizim forvete o da 15-20 arası atar.

Oyunculara fazla kredi veriyor, icardi obez olmuş sahada yürüyecek hali yok, sakatsa oynatma, gol falan demesin kimse, essegi koysan bizim forvete o da 15-20 arası atar.
Kusura bakmada boyle aptalca bir mesaji son gunlerde gormemistim forumda. Takmissin Icardi'ye hala 'yuruyor' 'kosmuyor' diye bakiyorsunuz neyse sizin gibilere fazla luks boyle oyuncular zaten yarin bir Diagne gibi birini alirsak 'Super Lig oyuncusu' diye gobek atarsiniz.. Daha kac aydir bunu anlata anlata biktim vallah..

Klasik Okan buruk. Skoru tutmayı çok iyi bilir ve rakip yorulunca golü bulup maçı alır. Başakşehir'de bizi aynı böyle bir maçta irfanin golüyle 1-0 yenip şampiyon olmuştu.

Kusura bakmada boyle aptalca bir mesaji son gunlerde gormemistim forumda. Takmissin Icardi'ye hala 'yuruyor' 'kosmuyor' diye bakiyorsunuz neyse sizin gibilere fazla luks boyle oyuncular zaten yarin bir Diagne gibi birini alirsak 'Super Lig oyuncusu' diye gobek atarsiniz.. Daha kac aydir bunu anlata anlata biktim vallah..

Abi sizin gibilere lux lafından nefret ediyorum kusura bakma, niye lux ya ? Sahada yürüyor adam yürüyor, bok da atarım laf da ederim, saygılar

Hoca muhtemelen Fb'nin korkak oynayacağını varsaydı bu kadar cesur olacaklarına göre plan yapmamış olduğu çok belli

Bir de hocam ayıptır haftalardır görüp yazıyoruz Nelsson solda Davinson sağda diye niye inatla bu herifleri ters oynatıyorsun bir kere doğru oynadı bu ikili ve domine ettiler

Sn. hocanın ilk defa bir derbi planı tutmadı

Müdahalesi ne olacak bakalım

Bayram.havasinda gecmesi gereken mac ama gel gör ki hoca da bizim gibi mscinizliyor

İki senedir topladığın güveni 1 maç ile nötrledin. 1 haftadır Okan hoca çözer, feneri ters yatırır diye boşuna heveslenmişiz.

Geri
Üst Alt