Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Büyük hoca olamayacağını bugün ispat etti. İnter’e gidecekmiş de biz ne yapacak mışız gidince? Gider, gider. Benim için bitti bugün

herkes gördü golun geldiğini bir sen görmedin hoca,bu rezil maç uzun yıllar unutulmaz.ben 6-0 lık maçta bu kadar utanmadım..

Yazıklar olsun sana

Gram teknik direktörlük yapmadın bu sene

Kim ne derse desin

Bütün büyük maçlarda sıçtın sıvadın

Yazıklar olsun sana hocam yazıklar olsun. Maci elinde verdin elinle. Bekledin değişiklik için. Ayıp ya ayıp.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rezalet 10 kisi senden iyi oynasin birde yenileceksin sonra büyük hoca olacaksin. Sezon sonu yollar ayrilmali, birde sampiyonlugu verirsen sasirmam

Her gol yediğimiz maçta gol yiyince oyncu değiştirdi. Bu hatayı hep yapıyorsun. Bütün sezonun ne anlamı kalıyor bu maçta böyle oynayınca?

Her defasında golü yedikten sonra nasıl oyuncu değiştiriyorsun ya. Biz ne izledik şimdi. GS hocası hatalarından ders almali.her golü yedikten 1 dakika sonra oyuncu değiştiriyorsun. Daha ilk yarıdan yapacaksın o degisiklikleri. 70 e kadar bekledin. Golü yemesek 80 olurdu o

Hocam net sana yazar bu kadar kötü oynatmayı nasıl başardın ya değişiklikler zaten fecaat inanamadım ya

Geri
Üst Alt