Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bir geri dönüş bekledi, yemedi tabi hep olmaz öyle. Sen takımı hazırlamamışsın hiç maça.

Hocam ben sittin senedir futbol izliyorum. Amatorlerde de takildik. Mac oncesi tahminlerimde cok yanildigim olmustur. Bugunku gibi. Ama mac basladigi an asagi yukari nasil bitecegi belli olur. Saha kenarinda 90 dakika uyudun. Bu rezillik sana yazar baskasina degil.

Geçen hafta şampiyon olmuştuk zaten. Bu maçta kontrolü oyun güdüsüyle oynadı ve yenildik.

Hocam Barış ve Ziyech kitlenince far görmüş tavşan gibi kaldık. Biraz daha erken müdahale edebilseydik keşke.

Offf hoca offff, cok üzdün. Kendi sahanda şu maçta 10 kişilik İsmailden ders aldın. Daha büyük utanç var mı.

Köhn ben futbolcu degilim diye bağırıyor çıkart işte ne bekliyorsun. Gol yiyene kadar değişiklik yapmamaya yemin etmişsin gol yedikten sonra da panikleyip butun takımı çorbaya çeviriyorsun. O dakikadan sonra ziyekle mertensi çıkartma artık teteyle vinicyus sana ne verecekler gözünü seveyim ya. Surekli aynı hatalar.

Avrupada fiyasko, derbi sutsuz bitti...eli kolu bagli izliyor herseyi. Ziyesh her mac 11 di son 8 10 mactir, adamin yurumeye mecali yok.keremide küstürdü o da eski formunda olamaz artik. Bakalim son mac ne yapacak.

Geri
Üst Alt