Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bu sene 3 tane olum kalim macina ciktik ucunde de öldük hoca bu 3 mactada hem sen hem takim rezaletti.Sampiyonluk gelse bile gazi kacti ve en kritik anlarda rezalet kere rezalet 3 maci kimse unutmaz igneyide cuvaldizi da kendimize batiralim ve bu 3 maci untmayalim

İşin daha kötü tarafı da vardı, bence ucuz atlattık, eğer bir şekilde puan kaybedip bu maça ciksaydik, muhtemelen Fenerbahçe şampiyonluğu görecekti 50 k kişi. Ucuz yirttik simdilik

Bugün bu maçı kaybetmemizin esas sebebi, aşağıdaki gibi bir konuşmanın devre arasında olmamasından dolayıdır, buna eminim;

Kendini geliştirme konusunda katılıyorum

Ama şunu atlamayalım

Okan daha toy bir hoca

Bence kalmalı ama ekibine taktisyen almalı

Oyun okuma ve üretkenlik konusunda çok kötü çünkü
Malesef fatih terimi kendine cok örnek almis, oda yillarca kendine hic bir zaman iyi yardimci hocalar almamistir, cünkü kendisine karisan yardimci istememistir. Okan burukda aynen bu kafadan. Kendini gelistirmek istiyorsa cidden dis ülkede takimlar calistirmali, burda zirveyi yakaladi, bunun üstüne artik cikamaz

Bugunki maç iyi bir ders olmalı. Transferler buna göre yapılmalı. Sansizdik motive olamadık o yüzden puan kaybettik dersek öbür seneyi şimdiden kaybederiz

Pazar maçtan sonra takıma çarşamba akşama kadar izin verdi. Muhtemelen yabancılar tatile gitti, bu amatörce bir olay. Okan takim kötü gidince disardan müdahale etmiyor asla. Bütün kaybedilen maçlarda oyuncu değişikliği geç olması sebep. Bu maçta da izledi ve izledi. Ben bütün güvenimi yitirdim Okan hocaya.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış mantaliteyle başladı zaten maça oyuncu değişkliği kurtarmazdı maçı.

ders vermişmiş
images

İsmail Kartal hak etmediğinizi ifade eden cümleler sarf ettti. Bunla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Okan Buruk: "İsmail hoca soyunma odasına geldi bana farklı konuştu. İki takımın da çok başarılı olduğunu söyledi. Ben de hep bunu söylüyorum. İki takımda çok başarılı."

okan senı kovacagız and olsun

Takımda rehavet mi vardı?

Okan Buruk: "İkinci yarı iyi başladık aslında. Oyunu rakip yarı sahaya yıktık. Ondan sonra üretme sıkıntısı çekerken Kerem Aktürkoğlu'nu düşündük. Kerem Demirbay 2 hafta önce kasık sakatlığı geçirdi ve eski performansına bir türlü dönemedi, o yüzden onu da çıkardık.

Rakibe pozisyon vermemiştik ve duran toptan gol yedik. Risk aldık, 2 forvet ve 2 kanatla oynadık ama sonuç gelmedi. Kendi performansımızın altında kaldık. Önümüzdeki hafta daha iyisini yapacağız."

Ben Galatasaraylıyım. Şampiyonluk maçına takımı psikolojik olarak hazırlayamayan hocayı tartışırım. Her ne kadar çok sevsem de.

"Tek maç" olayında çok noksan bu maçta Terim olsa ve takımı hazırlamış olsa Galatasaraylı oyuncuya çarpan Fenerli, trambolin gibi geri sekerdi lakin Terim'de takımı şu haliyle bu noktaya getiremezdi ve olay bu değil aslında.

CL'de en fazla kontraatak golü yiyen takımız ve CL esasında tek maçlar ligidir zaten hepi topu 6 maç var. Döndük Prag'a kırıldık, 2 yıldır kupada eleniyoruz. Ligde geçen yıl AGücü maçı tek maçtı bir şekilde İcardi sihir yaptı bu sezonun tek maçı bu maçtı ve ezim ezim ezildik.

Bunlara çalışması lazım hemen hocayı yollayalım o bu demek ile olmuyor maalesef.

Çok büyük hayal kırıklığı yaşattı maalesef. Normal şartlarda iyi oynayıp da şanssızlıkla 3-0, 4-0 kaybetmekten çok daha ağır bir senaryo gerçekleşti. Eksik kalmış rakibe karşı aciz futbol oynamak nedir?

Oyuncular kırılmasın üzülmesin diye mi yapıyor bilmiyorum ama yanlış yapıyor. Demirbay o kadar kötüydü ki ilk yarıyı tamamlamadan çıkarsa yeriydi. Ferdi, Ziyech' i maç boyunca imha etti adeta. İcardi, Mertens, Köhn de kötüydüler, iyi olan pek kimse yoktu da hiç olmazsa bu ikisini çıkararak maçın seyrini değiştirebilirdi.

Dursun 'la beraber bu akşam taraftardan çizik yedi. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.

Geri
Üst Alt