Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

hükümet düşer
enflasyon düşer
Konyaspor
babayı düşer
sinanengin-sinanenginlaugh.gif

Çorum bodrum maçını izliyorum Çorum kadar oynayamadık ya dün fenere karşı ona yanıyorum

Avrupa için yetersiz şampiyon olsa da gönderilmesi konuşulmalı. Set oynatmayı da bilmiyor zaten tüm sene eleştirmedik mi bu yönünü? Aman ha yerine Terim filan gelmesin!! Okan ile en kötü bir sezon daha devam edip Arda Turan'ın gidişatını incelemek lazım.
Arda o kadroyla bile büyük maçlarda Göztepe ve Sakarya karşısında rezil oldu. Okan'la mukayese edilemez şu anda.

Avrupa için yetersiz şampiyon olsa da gönderilmesi konuşulmalı. Set oynatmayı da bilmiyor zaten tüm sene eleştirmedik mi bu yönünü? Aman ha yerine Terim filan gelmesin!! Okan ile en kötü bir sezon daha devam edip Arda Turan'ın gidişatını incelemek lazım.
No more Türk hoca

Üstüme öküz oturmuş gibi geceden beri.

Bir daha bizi ite, köpeğe madara edersen her ortamda seninle ilgili kötü konuşurum.

Bizi buraya kadar getirip son 2 maçta rezil edeceksen keşke çoktan puan kaybetseydin de kendimizi hazırlasaydık.

Haftaya kaybedersek sonra yazarsın. Ne bu şimdi? Sanki Konya’da yenilmişiz gibi yazmışsın.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Adam da gidişatı izlemek lazım demiş zaten

Xabi Alonso, Arteta vs. buralara bir anda gelmediler epey tökezlediler yolda
Okan'a bir büyük maç yüzünden sallayıp büyük maçlarda iyi sinyal vermeyen Arda'yı izlemek akılcı bir iş değil. Arda'nın daha çok yolu var.

Bu hafta takim kampa girmeli tam konsantrasyon olmali. Gerekirse dunku serefsizlikler izletilmeli takima. Biraz hirs arkadas ya olu gibiydi herkes. Okan hoca 3 4 gun tatil vermenin zamani degil herkes onemini kavrasin artik su macin

Arda'dan hoca falan olmaz. Muhtemelen seneye 6 yada 7. haftada kovulur. Öğrenmeye açık değil şu haliyle ben ders almam ders veririm modunda takılan atanamamış Fatih Terim gibi takılıyor.

İki takımda şampiyonluk haketmistir gibi salakça bir açıklama neden yaptın ? İsmail kartalı hiç mi dinlemedin ? Saf misin yoksa anlama özrün mu var anlamadım hocam

İki takım da şampiyonluğu hak etti demedi, kim şampiyon olursa olsun iki takım da bu sezonu başarılı geçirmiştir dedi. Alınan puanlara bakılınca bir açıdan haklı olsa da öbür açıdan sen bu açıklamayı yaparsan olası Konya faciasıyla şampiyonluk kaçarsa ben bu sezonu başarılı geçirdim demenin zeminini hazırlıyorsun gibi görünür, o açıdan çok kötü bir söylemdi bu

Ancak Okan Buruk bize geldiğinden beri hep bu tavırda, kimseyle didişmiyor, bu saha dışı polemiklere asla girmiyor ve asla rakibe karşı rakibin diliyle konuşmuyor. Bazıları fazla FT'ye maruz kaldığından yahut şarki ahlak anlayışına haiz olduğundan bunu pısırıklık olarak görüyor olabilir ama ben bu halini tutarlı buluyor ve seviyorum, hatta gurur duyuyorum. Benzer bir tavrı Erden Timur da ortaya koyuyor, fakat Dursun Özbek hem öyle hem böyle konuşarak siyaseten bütün kesimleri memnun etmeye çalışıp kimseyi memnun edemeden kalıyor

Zaten İsmail Kartal az onurlu bir adamsa örneğin, İsmail hoca bana ayrı konuşuyor size ayrı konuşuyor lafı çok zedeleyici bir laf. Ama tabii Fenerlilerde o ahlak nerede gezer. Yine de hocamızı onların seviyeye inmediği için tebrik ediyorum şahsım adına. Yoksa het höt diyip dayılanmak da gayet kolay yani

Geri
Üst Alt