Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Konya'ya isterse 10 gol atsın. Bize Avrupa'da başarı getirebilecek bir görüntü vermiyor. Yolların ayrılması iki taraf için de iyi olacaktır.

Bu konuda katılıyorum.Skor ne olursa olsun sürekli önde basmak çok ciddi sıkıntı.Bunu city bile yapmıyor.
Eyvallah çok geridede bekleme fakat biraz daha santranın önünde çok güzel takım savunması yapılır.

Özellikle sahaya yayılışda çok ciddi sıkıntılar var ve bunu hala düzeltemedi.Muhakkak kadro yapısı ve bazı oyumculardada sıkıntı ve yetersizlikler var ama bu kadar amatörce takım savunması yapılmaz.

Ama taraftarda samimiyetsiz ve iş bilmez.Yahu biz çok maç oynadık bu şekilde ama rakipler değerlendiremedi.Sanki hiç böyle oynamamışız gibi bu eksikler yokmuş gibi o zamanlar yapılmayan yangın şimdi yapılıyor.Neden çünkü şikecilere yenildik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın ekibindeki Atletik performans antrenörleri kimlermiş diye baktım; dört adet yerli antrenör varmış. Prof. Dr. Yusuf Köklü var adını duyduğum, epey muteber biri.

Esas planlamayı yapan kimdir bilmiyorum ama sağlam referanslara sahip, dsiplinli bir yabancı antrenör getirilse de bir nevi 'kötü polis' rolünü üstlenerek takıma çeki düzen verilse nasıl olur acaba? diye düşünüyorum.

Özveri ve azimle sıkı bireysel antrenman yapanlar dışındaki bütün oyuncuların fiziksel gerilemeye uğraması tesadüf olamaz. Demek ki kolektif antrenmanlar yetersiz kalıyor sonucunu çıkarıyorum haliyle...

Hocanın oynatmaya çalıştığı futbol, bütün mevkilerde dinamik oyuncular gerektiriyor; oysa ki her daim 3-4 oyuncu bu yönüyle eksik kalıyor zira. Aslında yapılacak transferlerin de ona göre belirlenmesi gerekiyor tabii...

Hadi geç oyuncu değiştirme takıntın var bunu zaten biliyoruz, yahu takım rezalet futbol oynarken şu yedek kulübesinde oturup maçı izlemek nedir. Çıkıp takımını uyarsana silkelesene. bazı maçlarda sanki dublörünü koyuyor oraya. inanılmaz bir durum

İki takımda şampiyonluk haketmistir gibi salakça bir açıklama neden yaptın ? İsmail kartalı hiç mi dinlemedin ? Saf misin yoksa anlama özrün mu var anlamadım hocam

Gerçekten Galatasaraya aşık bir adam bu cümleyi kurmaz.Evet başımızdaki teknik adam Galatasaraylı olmayabilir ama bunun nereye gideceğini tahmin etmesi lazımdı.Bence bu omurgasız şerefsiz ismaille hiç tokalaşmamalıydı.
Ben bir taraftar olarak her zaman söylerim oyun tabiki önemli,performans tabiki önemli ama bu işin sonunda kötü oyun var olabilir ama hırs olmazsa o forma için sahada oyunculardan o hırsı göremiyorsam çok büyük sıkıntı var demekdir.Bunu yapan oyuncular umrumda olmaz.

Dün akşamki maçta beni hayal kırıklılığına uğratan oyun değil sahadaki ruhsuzlukdu.Bir tane isyan eden adam olmazmı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi geç oyuncu değiştirme takıntın var bunu zaten biliyoruz, yahu takım rezalet futbol oynarken şu yedek kulübesinde oturup maçı izlemek nedir. Çıkıp takımını uyarsana silkelesene. bazı maçlarda sanki dublörünü koyuyor oraya. inanılmaz bir durum
dün herkes dumura uğradı, beyin el ayak hiçbir koordinasyona geçemedi

dün herkes dumura uğradı, beyin el ayak hiçbir koordinasyona geçemedi
Sebebi ne, çok anlamsız bir durum. ilk yarı kötü oynuyorsun ama skor 0-0 rakip 10 kişi. Devre arası kendinize gelin ve kazanın yahut yenilmeyin ama mücadele edin. Bu nasıl bir saçmalık anlamadım, takıma morfin mi verdiler. Başka hic bir açıklaması yok

Ya madem beraberlik düşüncen vardi rakibin 10 kişi kalmış ilerde baskı yapma çekil sahana zamana oyna kalecinden başla oyuncuların kendini yere atıp zaman kazansın zamana oyna en azından rakibi sinirlendir onlar mecbur gol atmak için gelecek açılacak rakibi sen sinirlendir çık kulübeden bağır çağır bu kadar akıl dışı bir plansizlik görmedim al yenildin ne oldu simdi

kopenhag ve prag maçlarıyla dünkü maçın aynı cümlede geçmesinden rahatsızım, sezon içerisinde böyle şeyler olur eleştirilir önümüze bakılır ama dün olmayacaktı hadsizlere had bildirilecekti, aksine koskoca camia itin köpeğin ağzına laf edildi

fenere gereğinden fazla önem vermemize gerek yok diyenler olabilir ama atıyorum benzer şeyleri 18/19’da başakla yarışırken yaşasaydık ve final maçında da dünkü rezalet olsaydı aynı şeyleri söylerdim

Galatasaray taraftarının kafasında 96-00 fatih Terim olur mu hayali var ama maalesef bu adamdan o çıkmaz.

Galatasaray taraftarının kafasında 96-00 fatih Terim olur mu hayali var ama maalesef bu adamdan o çıkmaz.
Terim' e kıyasla bazı eksileri olduğu gibi, şahsen önemsediğim artıları da bir hayli mevcuttur. Hangi tarafının ağır basacağı seneye şekillenmeye başlayacaktır diye tahmin ediyorum.

Bu sezon kadro planlaması filan karman çorman bir şey olmuşken takımı bu noktaya taşıması önemli bir başarıdır...

Takımı büyük maçlara motive etmek asil hocalıktır o da Okan da yok bakınız fener maçı Sparta Prag maçı ikisinde de laubali,umursamaz oyun otorite oyuna müdahale sıfır

Takımı büyük maçlara motive etmek asil hocalıktır o da Okan da yok bakınız fener maçı Sparta Prag maçı ikisinde de laubali,umursamaz oyun otorite oyuna müdahale sıfır
12 derbi oynadı 2 kez mağlup oldu. He büyük maçlarda motive edemiyor. Sallayacaksan geçerli neden bul. Bayern 2 maçında da adamlar nefes alamadı, kalite farkı ve beceriksizliğimiz yüzünden kaybettik ama motive edemiyor.

Bence feneri hafife aldı. Yoksa hocamın derbilerdeki başarısı ortada. Fener çok gardı düşüktü. Kendileri bile maçı bırakmış yeni hoca kim olacak seçimi kim kazanacak onu konuşmaya başlamışlardı. İçlerinde bir Allah'ın kulu yoktu derbiyi kazanırsak şampiyon olabiliriz ihtimalini konuşan.

Geri
Üst Alt