Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Grande Buruk!

Allah razi olsun. Bu kadro yetersizligi ile rekor puanla sampiyonluk senin eserin.

Şampiyon olduğumuz 1 günde ancak fenerliler senin gibi davranabilir.

Sana demedim mi içinde ne varsa kus yoksa haftaya sevinemezsin diye.

sevinmiyorsan da tatava yapma kenarda izle.
Şampiyon olması yetersizliğini örtmeye yetmiyor. Sen bunu hazmedemiyorsan o senin sorunun.

Birilerine şirin görünmeye çalışan ekibin üyelerinden biri de sensin anlaşılan.

Gerçek Galatasaraylılar düşüncelerini zaman seçmeden açıklamakta bir sakınca görmez.

Bundan rahatsız olanlar benim için Galatasaraylı değildir.

hocam allah aşkına yeni sezonda geniş kadro kuralım beksiz forvetsiz kalmayalım.

Sokann hocamm bu zorlukta sampiyon olmayi basardi.Helal olsun hocammm

Seviyoruz hocamızı. Herkes gibi geliştirmesi gereken yönleri var ve her geçen gün kendisini geliştirdiği de bir gerçek. İnanıyorum ki; bazı hatalarından ders alarak takımı daha yukarılara taşıyacaktır.

tebrikler hocam

lütfen seneye kendini geliştir oyuncu degisikligi konusunda

bide takım 3-0dan sonra durmasın futbol bu neler oluyor

Şampiyon olduğun ilk dakka da, taraftar bayrakları 25. Şampiyonluk için hazırlasın demek nası bir tassaktır hocam bi anlat bana

Hocaya yetersiz diyenler acaba kim gelecekte hocanın bu puan rekorunu kıracak. Siz söyleyin gelsin de seneye takımın ağzına tükürsün.

Iyisiyle kotusuyle, ben senden raziyim hocam. Allah sana nicw zaferler nasip etsin, burda, bizimle. Her seyin en guzelini hakediyorsun. Cansin, bastacisin.

Hocaya yetersiz diyenler acaba kim gelecekte hocanın bu puan rekorunu kıracak. Siz söyleyin gelsin de seneye takımın ağzına tükürsün.

Uzun süre kırılmayabilir bu senenin rekorları
Özellikle puan ortalaması tüm sezon toplam puan kaybı 12
Tarihe tanıklık ettiğimiz bir sezon olabilir bu sezon
İnşallah seneye kırarız gene okan hocayla ama zor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt