Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Avatrında Ünal Aysal olan birini çok ciddiye almayın derim
Ciddiye almayabilirsin, herkesin kendi özgür düşüncesi.

Biz sadece fikrimizi söyleriz, yönetim kararını kendisi verir. Aynı şekilde devam edip Avrupa'da başarı gelmezse hesabını da kendileri verir.

1716748098403.webp

tebrikler okan çok eksikliklere rağmen minimum hata
ilk şampiyonluğunu da konya da almıştı sanırım
muazzam sezon kendi adına

GS tarihinde hem topçu hem de hoca olarak kendisinden daha başarılı bir isim yok muhtemelen

Geçen hafta eleştirdim bu haftaki futbol inanılmaz iyiydi sonuçta sezon uzun bir yol Arsenal City'den 4 puan aldı şampiyon olamadı çünkü lig bir maratondur.

Hocam seni çok seviyorum ve başarılarının devamını diliyorum bu kulüpte umarım uzun yıllar kimsenin başaramayacaklarını başaracaksın sana hep inandım ve inanmayada devam edeceğim.

Şampiyonluğun çok büyük bir bölümü kendisine ait. Son haftalarda da hemfikir olunduğu gibi, hem Dursun'u hem çok sevilen Erden Timur'u kurtarmış durumdadır. Gelecek seneye çok daha net transferlerle camiamıza damga vurmasını bekliyorum. Maaşında da ciddi artırım yapılmalı. Tebrik ediyorum hocam. Allah yolunu açık etsin.

Helal olsun hocam hedefimiz beşinci yıldız ama altını çizmek lazım gerçek beşinci yıldız dedi

Hocam bi dur 2 ay deliler gibi sevinelim ondan sonra hedef 25 deriz.

O ne güzel ne şanlı ne acıtıcı şampiyonluk röportajıdır.... Bin kere helal olsun.

Bir Galatasaray efsanesi

Cok büyüksün hocam

Bu yolda asla Okan hoca’yi desteklemekten vaz gecmedim

Gurur duyulacak bir performans

Oyyyyyyyy üstüne basa basa gerçek 5. yıldız diyor. Hocaaaaaaaaaaaaaaaam

Okan Buruk: "Hedefimiz gerçek 5. yıldız. Bunun altını çiziyorum. Bizde her şeyin gerçeği var. Şampiyonluğun da gerçeği var yıldızın da gerçeği var."

Geri
Üst Alt