Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

50 yaşında ve hayatının hiç bir döneminde eline böyle bir şans gelmemiştir.

Röportajı ile imza törenini izledim ve aldığım izlenim şu ki tüm yetki kendisinde ve önüne abartıyorum ama açık çek konmuş durumda. Ağzı kulaklarında hocanın.

Medyada çıkan Amrabat ile Çeşme'de yüz yüzde görüştüğü sonrasında Fransız basınında Clauss ile kendisinin görüştüğü ve yine Portekiz basınında Rafa Silva ile kendisinin görüştüğü yazılıyor.

2 yıl şampiyon yapmışsın takımı elinde iskelet kadro var, üstüne eklemeler yapacaksın ve yetki sen de üstelik ciddi bonservis harcanabilecek durumda.

Umarım bunu iyi değerlendirip alıp yürür, çok büyük bir kırılma sezonu olacak kariyeri açısından.

sOkan hocamıza güvenimiz tam. Önderliğinde daha güçlü ve alternatifli bir kadro oluşacaktır.
Hedef25.

Okan hocam seneye bir anda 3-4-3 veya 3-5-2 sistemine geçse mesela. Mevcut kadromuz ek transferler ile çok uygun aslında.

-----------------------Muslera------------------------
--------Sanchez-----Nelson-----Abdülkerim--------
-----------------------Torreira------------------------
--Barış Alper----Transfer-----Transfer------Köhn--
------------------------Ziyech------------------------
------------------------İcardi-------------------------

Okan Buruk: "Angelino benim çok beğendiğim bir oyuncuydu ama olmadı. Roma'ya gitti, orada oynuyor. Bazen bazı takımlarda olmayabiliyor. Uyum olmuyor, taraftar baskısı oluyor bazen. Roma'da her maçı kazanmak zorunda değilsin."

Okan Buruk: "Icardi’nin sahada olması bizim için çok önemli. Rakipler için de psikolojik açıdan önemli, o çok akıllı bir oyuncu.

İki senedir sezon başı kampı yapmadı. Bu yaz sakatlıkları iyileşecek ve önemli bir kamp süreci geçirecek. Yeni sezona %100'üyle başlayacak inşallah."

Okan Buruk: "Angelino benim çok beğendiğim bir oyuncuydu ama olmadı. Roma'ya gitti, orada oynuyor. Bazen bazı takımlarda olmayabiliyor. Uyum olmuyor, taraftar baskısı oluyor bazen. Roma'da her maçı kazanmak zorunda değilsin."

Peki neden olmadiginin farkina vardi mi? Önemli olan o. Orhan Uluca bir cok kez bundan bahsetmisti.

Geri
Üst Alt