Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Transfer işinin hocaya bırakılması iyi ama Orhan Uluca ile yaptığı söyleşide yer yer tutarsızlıklar sergilemesi dikkatimi çekti.

6-8 için ne istediğini anlayamadım. 6 ağırlıklı birini istediğine dair sözler de söyledi, Orhan Uluca' nın yönlendirmesiyle sık sık rakip ceza sahası içine giren profilde birini istediğini de.

Geçen sezon Rashica' nın katkısından stayişle bahsetti, son ana kadar takımda tutulmasını istediğini söyledi; elde o tipte tek bir kanat oyuncusu yok ve buna dair bir planlama varmış izlenimini de vermedi.

Bütün planlamayı anlatmasını ummadım ama hocanın bu işlere bakış açısı, biraz doğaçlamaya müsait gibi geliyor...

Sevemem seni,benden ötürü.bende bir fatih var,terime kadar...

GQEQHzyXsAADIS3

Kaçırdıklarımız onların yarattığı tehlikelerden daha azdı ve onların kaçırdıklarının önemli kısmı maçı koparabilecek nitelikteydi. Hatırlatması için videosunu bırakalım:

Fikrin için de teşekkür ederim. Evet Okan Buruk'un hocalığını sizler kadar beğenmiyorum sonuç kadar sonucun ne şekilde alındığını da önemsiyorum ve mevcut durumumuzu sürdürülebilir görmüyorum. Hiçbir zaman Man Utd veya Bayern'den puan alamayız da demedim bu arada. Fikrin için teşekkür ederim emin ol hak ettiği kadar ciddiyet vereceğim bu değerli önerine.

Usta ben bu mesajı kaydetmişim. Şampiyonluğumuz kutlu olsun.

Ali’nin postunda bir şey yok Manu fark atardı o akşam

ve o tarz oyunla bu takımlardan zor puan alırız o da doğru Bayern’den falan

Lakin oyuncuları sahneye koyma açısından etkileyici olabilir yine de Boey farklı bir denklemdi, o çocuk bir şekilde kendini gösterirdi, Torrent dönemi aylarca oynamayıp müthiş bir Barcelona maçı oynaması kafiydi benim için bu öngörüde.

Sürdürülebilir görmemişsin. Yanılmışsın usta. Okan hocam sürdürdü ve şampiyon olduk.
Avrupa'dan bahsettiğim açık

Orada da bizden zayıf takımların gerisine düştük

Oyun düzelmezse seneye de aynısı olacak

Takım boyu 70 metre bu oyun oynanmaz

Esas sen yanılmışsın Bayern'den puan alacağımıza emin gibiymişsin

Geri
Üst Alt