Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Yorumlara gel, yazik vallah. Iki senedir sanki takimin basinda baskasi vardi.

Elestiri ok, ama biraz insaf yahu.
Vallahi iki senedir kaç maçı iyi oynadık? İcardi sevdasi yüzünden çıldırttı bizi. Başka geçen sene şampiyon olduğumuza. Son dakikalarda atmasaydik şampiyonda olamıyorduk.

Bugün hocalık dersi verdi, nasıl rezil hocalık yapılır dersi verdi. Yoldan simitçiyi koysan böyle değişikliklerle ortasahasız sahaya çukmaz. Bütün desteğimi çektim. Birdaha çift forvet yaparsanda hocalık lisansını çöpe at git.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem oyuncular hem de kendisi özelinde 2 yıl üst üste şampiyonluk, CL'de güzel maçlar derken sanırım psikolojik doyuma ulaştık. Aksi bir durum, öyle teknik taktik ile açıklanabilir gibi durmuyor. Bu maçtan 24 saat önce hayatında ilk defa birbirini gören 11 tane kalburüstü oyuncuyu ve kalburüstü herhangi bir TD'yi getirseniz en fazla bu kadar kötü bir görüntü olabilirdi ki o senaryoda bile bireysel performanslar sayesinde bu kadar kötü bir görüntü ortaya çıkmazdı.
Burdan nasıl toparlanılır ya da toparlanılır mı? Asıl soru bu.
Tekrar kazanması gereken bir başka şey ise, derbiler mevzusu. 2 yılda kazandığı bütün derbi imajını 2 maçta sildi. Bu da başka bir konu mesela.

Hocam iyisin hoşsun ama takım fizik olarak oynattığın oyuna hazır değil yapamıyorlar yani olmuyor, üstüne aldırdığın adamlar da oynatmak istediğin oyuna hiç uygun değil. Amacın nedir yani anlamadım. Tempo fizik senin temel problemin ama aldırdığın adamlar hiç öyle adamlar değil üstüne eskiler de hiç hazır değil. Bilemiyorum hocam bilemiyorum.

Şöyle söyleyeyim bugün 16 oyuncunun 14’ünüb en az 20 maç beraber oynamışlığı var çoğu iki yıldır birbirini tanıyor ama 1 ay önce hocası, oyuncuların ciddi kısmı değişmiş takım daha uyumlu görünüyor.

Bu ayıp da sana yeter hocam. Umarım kendine gelirsin

Vallahi iki senedir kaç maçı iyi oynadık? İcardi sevdasi yüzünden çıldırttı bizi. Başka geçen sene şampiyon olduğumuza. Son dakikalarda atmasaydik şampiyonda olamıyorduk.
Ya siz ayni takimi izlediginizden emin misiniz? Soyle bir algi yaratiliyor ki 2 senedir kac iyi mac oynamisik? Iki sene de 200 puan aldik neredeyse bu nasil olmus o zaman? Hadi anlat bakayim.

Icardi sevdasi yuzunden nolmus 2 senedir bir anlatsana Yunus? Gercekten bekliyorum simdi cevabini nolmus 2 senedir ne yapmis Okan ve Icardi hadi anlat.

Iki yildir ayni futbolu oynatmaya calisiyor iki yildir bizden daha cok kossan daha cok pres yapan takimlara hep zorlandik ama hala ayni oyunu oynamaya calisiyoruz, artik herkes bizim ezber futbolu biliyor.

Insan artik farkli bir formasyon dener farkli bir oyun kurgusu düsünür ama yok, bizim super lig okadar yanilticiki, gelen gideni ezixir saniyoruz rekor puan cikariyoruz, biz asiri iyi oldumuz icin degil rakipler cok kötü oldu icin.

Bu seklide Avrupada basari gelmez.istedigin kadar transfer yap hoca artik kafasini degistirmese biz anadolu takimlari yenip kendimizi üstün takim sanalim

Son iki derbide rezil olduk. 6. haftada bir rezillik daha yaşarsak yangın çıkar.

Anlat hoca çık anlat şimdi! Yönetimimiz başkanımız elinden geleni yapıyor de! Onlara kalkan ol!! Konuş hoca anlat hadi dinliyoruz. Bu takımın hali nedir böyle? Ne çalıştı bu takım o kadar kampta?

Bu kafayla sen de gidersin merak etme. Sen bu yoldaki en büyük dostunun başını yediklerinde sessiz kaldın. Bak şimdi başına neler gelecek iyi izle.

bireysel performans ve transferler bir tarafa
bu kamikaze futbolunu bırakması lazım
takım sürekli boşluk veriyor. böyle bir futbol yok
bir gün denk gelir 5-6 gol yeriz bir rakipten.

tabi 100+ puan almışken bunu söylemek saçma geliyor belki ama
maçlara tek tek bakarsak çok fazla ite kaka kazanılmış maç var.
o maçlar ters skorla da bitebilirdi.

Hoca bırak git. Gülücük saçmayla olmuyor bu işler. Yönetime sahip çıkacağım diye al gör bak ne oldu.

Geri
Üst Alt