Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 ay gönderelim isviçreye valla takılsın, avrupa futbolu öğrensin biraz. Bu takım o olmadan bundan daha iyi oynar zaten

En fazla bir ay daha kalır. Tazminatını alıp gider. Yine tv’lere çıkıp utanmadan Galatasaray teknik direktörüne sallayabilir.

Okan hocam seni tanıyamıyorum artık. Orta sahayı 3'lemiyorsun tamam ama kendi oyunundan niye vazgeçtin. Ne pres ne bir şey ortada hiç bir şey yok. Takımı savunma- hücum diye ayırmış ortayı boş bırakmış gibisin. Tur senin yüzünden gitti. Kafan da pek sahada değil gibi. Son kalan kredinde bu gün maalesef bitti.

CL deneyimi var diye Jlert dedin- oynatmadın

aynı şekilde oynicam-gülerek- gergin diyorlar-en rahat gs taraftarı olması lazım....

SEN DE ALDIN MI BABAYI BAŞKANINLA BERABER

Liderin max 5 puan gerisine düştüğü anda ipler kopar yakında derbi var o maçta çok şeye gebe son maçı fb deplasmanı olabilir.

Bir şey diyeyim mi. Ben bu tarz kişilerin Galatasaray'lı olduğuna artık inanmıyorum.

Şu forumda bile maç öncesi 100 kişiden 95'i hoca hatalı diyor. Özellikle birileri var ölümüne onu savunuyor.

Resmen adamcılık bu. Okan gitsin başka takıma hocalık yapsın. Bir zahmet bu kişilerde onunla beraber gitsin.

Burada, sosyal medya da okanı koruya koruya bu noktaya geldik.

Bir de destek falan yazıyorlar. Şaka gibi ya.

Koskoca kulübü rezil rüsva ettiler aşağıda yazdıklarım.

Okan
Dursun
Yönetimin kalanı
Kerem

Hepsi bu gece defolup gitsin.

4 biatçısı gidiyor merak etme

El birliğiyle bizi kepaze ettiler

Herkesle inatlaşıp trip yapmakla büyük teknik direktör olunmuyor
Şu an en az 30 milyon Euro’dan ettin kulübü o artık işlemeyen taktiğinle sisteminle

Maçı kazanması gereken takımda Sara-Demirbay değişikliğini yapan TD'nin bu takımın başında daha fazla işi yoktur.

Sara'yı çıkartıp Mertens'i alsan eyvallah derdim.

Ama Kerem Demirbay giriyorsa,

Hoşçakal Okan hoca.

Artık burada işin yok.

Tüm desteği kaybettin.

Ben de tek kredin kaldi o da istikrar yancisi oldugum icin seni sevdigimden degil. Fener macini kaybedersen Florya'dan Cin'e kadar sektirerek gidebilirsin. Umurum da degil 17 maclik rekorun, sampiyonluklarin, şuyun buyun. Aklini basina topla.

Yıllardır futbol izlerim, yıllardır gördüğüm bir şey var; Çene ne kadar çok çalışmaya başladıysa sahadan o kadar çok uzaklaşıyorsun.

2 yıl üst üste öyle ya da böyle şampiyon olmuşsun ama her fırsatta biz 14 maç üstte seri yakaladık sonra da 17 maç daha seri yaptık diyorsun. Bu seriler bir şey ifade etmiyor ki. Sahada denenen bir şey görsem; Farklı bir taktik anlayışına geçtik, oturtursa başarılı olabiliriz diyeceğim ama bir tane ya koskoca 90 dakika 1 tane bile tahtada çizilmiş, organize olunmuş atak, set hücumu hiçbir şey görmedik. Ne bir build-up var ne de saha için hareketlilik, yardımlaşma var. Bunun transferle falan bir ilgisi olamaz. Yazılan çizilene kırılıp da inatlaşılacak yer değil Galatasaray teknik direktörlüğü. Taraftar sahada oyun görmek ister, bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt