Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar berbat bir 11 ile çıktı ki, belliydi kayıp olacağı. Zaha, Yunus anana mı sövdü ne yaptı da bunlar 120 dakika oyuna giremeyecek kadar gözünden düştüler?

Fizikli orta saha isteyenlerle dalga gecti dün çok bilmiş okan

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün de takımıyla taştaş geçtiler.

Rakip takımın her oyuncusu koltuk altında götürdü bizim orta sahayı.

Hoca bugün git ki ileride dönüşün kolay olsun yoksa işin sonunda çirkinleşerek ayrılacağız.

Iyi oynasak, hani tamam hoca herseyi anlatmis oyuncular da elinden geleni yapti ama olmadi rakip cok iyidi veya sanssizlik falan desek lafim olmaz gercekten.

Ama 90 dakika ne bu izdirap gibi futbol kardesim biz bunun icin mi bekliyoruz 1 haftadir takimi? Siz Florya'da ne calisiyorsunuz? Hoca dedigin bir plani olur, hadi saha cikin ve kosun mu demis bu nedir yani hic mi futbol falan oynatma fikrin yok? Allah askina sifir taktikle mac mi olur sen CL oncesi son macina cikiyorsun, bu nasil bir calisma?

Yeter ama gercekten, boyle futbol kimse izlemek istemiyor umarim yeni teknik direktor arayisina girmistir yonetim. Gerci onlardan da bir hayir gelmez ya.

Galibiyete ihtiyacın olan maçta senin xg 0.89’da, rakibin xg’si 1.89 ise skordan bağımsız problemler var demektir.

bariz hatasından egosunu kırıp 75. dakikada dönebilen bi adam. işin taktisyenliğini filan da geçtim bokuyla inatlaşan donuna eder demişler. terim bile o kadar kariyere, başarıya saçma sapan bi iş de yapsa en azından 45'te işi dönüp erkenden kurtarmaya çalışıyodu. ilk maçta fark geliyo diye mertens'i 45'te aldı, eskaza muslera batırmasa orda da bi 75 bekleyecekti demek ki.

bütün kritik maçlarda kabıza bağlayan, hiçbir hatasından ders çıkartmayan, aldırdığı oyuncularla oynattığı oyun birbirine uyuşmayan, iyi başlayan bütün adamların performansını itinayla geri çeken bi hoca var başımızda. kovun gidin diyemiyorum kolay kolay 3 milyon kontratı verdikten sonra, nasıl olsa işin için para girince taraftarlık diye bişey kalmayıp bütün vasıfsızlar profesyonel diye addedildiğinden bugün tekmeyi vursan da gene en büyük zararı galatasaray görecek. o yüzden ''yüzü varsa'' kalsın ve 2 senede kazandığı o koltuğu altında tutmaya çalışsın.

kafayı değiştirmezse yeni terim olurum diye heveslenirken sonunkinden bile fena kapatır kapıları. bu kafayla, inatla, tembellikle en fazla 1 yıl daha yer galatasaray'ın ekmeğini, ondan sonra sen sağ ben selamet.

Hiçbir zaman Galatasaray seviyesinde bir td olduğunun ışığını vermedi. Her zaman defosu vardı. Artık gitmesi çok uzak değil. Dünya ona güzel. Tazminatını alıp gider. Olan kulübe oldu. Akhisar, Rize gibi takımlarda kendini ispat etmiş, altyapısı zayıf bir teknik adamsı Galatasaray’ı kaldıramayacağı açıktı.

Ek olarak: tebrik etmek istediğim bir konu var kendisini. Ersun senin eline su dökemez karı profesörlüğünde.

mode-xl-buyuk-beden-erkek-kapri-run-22405-haki-kcm11811196-1-8362abfda82f4ae296f6386c03dce94e.webp

102 puan abi,uçuyoruz abi,daha iyi mi bileceksiniz siz,okan hocam düşmanlarını kudurdatacak kardeşimmm,ismail 99 puan topladı ama neyse ben onu görmek istemiyorum, çoğu maçı zar zor berbat oyunla , bireysel yetenekle kazandık ama sonuçta ben tabelaya bakarım usta, 50 tane kontra yiyoruz çünkü orta sahada rodri,kante yok abi, angelino çöp , hepsi çöp alphonsa davies alınmadı hocama abiiiii

Geçen seneden beri yazıyorum artık yeter

Her atletik takıma karşı eziliyoruz. Hiçbir şekilde kompkt duramıyoruz. Takım boyu hep 65 metre, genişlik hep 45-50 metre. Savunmadan bir tane organize çıkış yok, önde pres diye tutturdun onu da beceremiyon. Ya neler desem artık bilemiyorum, 50 tane yanlışın var aynı şeyleri saymaktan bıktım.

Ben de sinirliyim de ne istifasi ya? Yeni hoca mi? Kalsin…

Okan hocanin transfer politikasinda hatalari var ama istifaya cagirmak dogru olmaz. Kredisi azaldi mi evet ama daha yeri degil.

Gecen sene B. Munih’e M. United’a karsi oynattigi top ile gurur duyduk. Bu sene basindan beri bir degisik takim. Hatasi neyse bulsun duzeltsin.

Simdi UEL’de basarili olsa yine de istifa mi diyecegiz?

Hakkimizda hayirlisi olsun 30M EUR gitti malesef. 2 yildir 8 numara yok hala…

Iyi oynasak, hani tamam hoca herseyi anlatmis oyuncular da elinden geleni yapti ama olmadi rakip cok iyidi veya sanssizlik falan desek lafim olmaz gercekten.

Ama 90 dakika ne bu izdirap gibi futbol kardesim biz bunun icin mi bekliyoruz 1 haftadir takimi? Siz Florya'da ne calisiyorsunuz? Hoca dedigin bir plani olur, hadi saha cikin ve kosun mu demis bu nedir yani hic mi futbol falan oynatma fikrin yok? Allah askina sifir taktikle mac mi olur sen CL oncesi son macina cikiyorsun, bu nasil bir calisma?

Yeter ama gercekten, boyle futbol kimse izlemek istemiyor umarim yeni teknik direktor arayisina girmistir yonetim. Gerci onlardan da bir hayir gelmez ya.
Yönetiminde gitmesi lazım, yerine getirecekleri adam da rezalet olacak çünkü

Man City yi tutalım demi kardeş isvicre sonuncusunu yenemiyorsak 2 maçta da !!! Sen deki ego Pep de yok lan arsız herif cop bir ligte 100 puan topladin gerci kesin pepde nasıl olacak bu ego demi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt