Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasına kalmaz, yollar ayrılır diye düşünüyorum. Ardından ne idüğü belirsiz bir yabancı teknik direktör gelir, o da dikiş tutmaz, Mayıs ayında başkan seçimi olur.

Freni patlamış kamyon gibi şarampole gidiyon. Aynı haltı Hamza da yedi zamanında sonu malum. Silkelen kendine gel artık yeter.

1-0 önde olan Beşiktaş’ta 72 dakikada İmmobile çıkıyor ve 17 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu oyuna giriyor. Dün ise 5-0’ı yakalayan Galatasaray’da Yusuf Demir ve Hamza Akman 82. dakikada oyuna girebildi. Sonra Emin Bayram ve diğer gençler neden Avrupa’ya kaçıyor diye hayıflanıyoruz.

Futboldan komple soğuttun Okan. Senin yüzünden premier lig maçlarına bile bakamıyorum.

Tez zamanda kurtulmak dileğiyle..

Kredisi tabi ki var ama şu leş ortamda taraftarda yarattığı güvensizlik asıl sıkıntı. Tek sorunumuz Dursun ve Cenk ve diğer beceriksiz yöneticiler olsa neyse de Okan hoca da bunlara ayak uydurdu iyice.

Adeta Hamza gibi Dursun'a kol kanat gerdi, sonunun onun gibi olması epey muhtemel maalesef. İlk kötü gidişatta kendini kurtarmak için satacaktır o savunduğun Dursun. Benden sana söylemesi hoca. Sonra iş işten geçince sakın ağlayıp zırlama.

Ya mesele başarısız sonuç almamız değil ki tek başına, oynadığımız oyun bağırıyor böyle bir düzen nizam yok yani dünya üzerinde 5 atıyoruz 10 yiyecek pozisyon veriyoruz, 0 pozisyona giriyoruz adamlar 5 tane atsa sürpriz olmayacak neyin riskini neden alıyoruz ne kazanıyoruz kendisi dahil bilmiyor nasıl sürebilir ki böyle bir düzen?

Erden timur bunu iyi hoca olarak gösteriyormuş tıpkı dursun'a iyi başkan olarak gösterdiği gibi. Denklemden çıkınca foyalari ortaya çıktı.

Sapla samanı karıştırmamak gerek. Okan Hoca boş bir TD değil bizim ülke için. Başakşehir şampiyonluğu, Akhisar'la kupa alması bizim ülke için kolay şey değil.

Hoca'nın en büyük hatası geçen seneden beri hatalarındaki ısrarcı tavrı. Galatasaray'a Akhisar muamelesi yapması, yönetime sütre olması, transferlerde oyun sistemine (bunu tam çözemedik taraftar olarak) uygun oyuncular alması, maç öncesi ve sonrası saçmasapan bahaneler öne sürmesi, özellikle bu sezon oyuncuları önümüze atması gibi...

Başarıları onu buraya getirdi böyle inat etmeye devam ederse karakteri alıp götürecek.

Transferler gelince yalamaya mı başlıyoruz hocayı nasıl oluyor biri anlatsın?

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Hocam topçular bir yere kadar kurtarıyor. Kaliteyle olsaydı sadece YB bizi nasıl eleyecekti?

Kurtarmaz dayı vallahi bu kafada devam ederse kurtarmaz.
Hocayı övme gibi 1 durum yok reis sadece şanslı olduğunu söylüyom.Şu kadro hangi hocaya kuruldu reis yav :D Belki orta saha gelirse oyunda da düzelmeler olabilir ama hocanın da kendisine bakması gerek yoksa gidecek her türlü bence reis yav :D

alınanlara tam hevesleniyorum sonra zaha ziyech,davinson falan aklıma geliyor,okan hoca iyi top oynatabilecek mi acaba? veya umarım bu alınanlar da sonra çöp denilip gönderilmez, bu oyuncuların başına başka hoca şart bence

Transfer sezonu kapandıktan sonra nasıl bir diziliş yapacak, çok merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt