Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3'lüye dönecek ne taktik bilgisi, ne antrenman metodu ne de kadro üzerinde hakimiyeti var. 3lü sistemde sahaya çıktığı ilk büyük maç intiharı olur.

şu lafı cebime koydum geçen gün yazıldığından beri.

bakalım bu lafın arkasında durabilecek mi takım.

Böyle bir laf yoktur yahu. Yalan dolandır. Üzerinden olumsuz algı kasıyorlar. Geçen sene hedef Erdendi bu sene Okan Buruk.

Böyle bir laf yoktur yahu. Yalan dolandır. Üzerinden olumsuz algı kasıyorlar. Geçen sene hedef Erdendi bu sene Okan Buruk.
söyledi diye hatırlıyorum yav, yazılı değil - sözelde bir yerde sordular bu cevabı verdi diye arayıp bulmuştum. bakayım videosunu bulabilir miyim.

hedef %100 okan buruk - çünkü yönetim zaten kendini kabuğuna çekmeyi beceriyor - dokunulabilir tek adam okan kaldı - ona yürüyecekler ligde salalım diye.

werdf.jpeg

İbrahim Seten'e verdiği röportajmış. (3-4-3 haluk yüreklili ekibin programına verdiği röportaj)

Ben olsam anasına söverdim Mou'nun. Gene iyi konuşmuş hocam.
Burası ayrı bir konu - tabii ki az bile demiş .

ama benim baktığım kısım bu kadar iddaalı çıkış yapıp orda berbat skor alırsak , bu lafı 10 katıyla medyada göreceğiz.

yani bunu söyleyerek - spesifik bir maça yük bindirim sonra Mert'in bahsettiği hedefte olmaya ayrıca ağrılık yüklüyor.

Halukta var orda ama - yalan demeç sunmamıştır heralde canlı yayında ? yoksa adamın ne tarafta olduğunu biliyorumda.
Haluk ne ki ? Güvenilir biri mi sanki. A dediyse C'ye evirip yazarlar tepkiyi yönetimden uzaklaştırmak için. Algıyı ne yöne kırmak istersen oraya kırarsın yazıda. Çıkıp videosunu yayınlasınlar. Sallamasınlar.

Haluk ne ki ? Güvenilir biri mi sanki. A dediyse C'ye evirip yazarlar tepkiyi yönetimden uzaklaştırmak için. Algıyı ne yöne kırmak istersen oraya kırarsın yazıda. Çıkıp videosunu yayınlasınlar. Sallamasınlar.
orda haklısın ama ne bileyim 1 e 1 röportajdan saptırmalı demeç olayı olsa okan "ben o şekilde demedim" falan derdi diye düşünüyorum. neyse ama fener maçı sonucuna göre bu kullanılacak - o zaten dezavantaj.

bu sene işi çok zor
plan program açısından çok kötü geçen bir transfer sezonu
taktik olarak da büyük bir çöküş olabilir

Jelerti koyarsın . 4-2-3-1 veya gayri taktiklerde kimi koyacaksın?
zaten sorun orda - ne oynaırsa oynatsın , istediği kadar bir kaç oyuncuyu 2 - 3 poizsyonda denesin, eksiklik çıkacak . Bay ve Kaan sayesinde herkesten joker çıkar kafası umarım yoktur...

5 dk bile zar zor vakit verdiği gençleri mi kullanacak - negatiflerin içinde pozitif olur ama sorun çözmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt