- 27 Ocak 2010
- 139.118
- 105.378
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış ne doğru ne. Milletin burada yap yap dediği değişikliği yapsa oradan maç dönse bu sefer taraftarın bir kısmı da sen 3-0 yapmış takımla niye oynuyorsun diye eleştirirdi. Millet ihtimaller üzerinden hocaya sallıyor. Daha doğrusu millet sallamak için adam arıyor.Kazandığı maçta yaptığı yanlışları dile getireceğiz ki 5 yemeyelim bir daha. Hem merak etme kendisi için de daha iyi, kendini geliştirmesi için
Hocam ben onu al bunu çıkar demiyorum ki ama oyuncular düşüyor, oyun düşüyor. Müdahale edeceksin, gol yememiş olunca doğru olmuyor bu. Tonla pozisyon verdin o ara. Bizimkilerin dili dışardaydıYanlış ne doğru ne. Milletin burada yap yap dediği değişikliği yapsa oradan maç dönse bu sefer taraftarın bir kısmı da sen 3-0 yapmış takımla niye oynuyorsun diye eleştirirdi. Millet ihtimaller üzerinden hocaya sallıyor. Daha doğrusu millet sallamak için adam arıyor.
Geçen seneki fener mağlubiyetini telafi etti@Keramettin TANRIVERDİ en iyi yorumu yapacaktır
Bjkyi rezil ederseGeçen seneki fener mağlubiyetini telafi etti
Sırada
Kop
YB
Tjk
Prag
maçlarının telafisi var.
Şimdi maçtan önce bir bok biliyormus gibi konusanlar, yok su oynar mı yok bu oynar mı yok okan şöyle yok okan böyle.
Şimdi kusura bakmayın da herbokolok arkadaşlarımız sanki göt oldunuz gibi, açın dönün maçtan önce neler yazmışız bakın.
Okan hocamın daşşaklarına da kurban olun
bende telefasi zor o maçın yav ne yalan diyeyim.Geçen seneki fener mağlubiyetini telafi etti
Sırada
Kop
YB
Tjk
Prag
maçlarının telafisi var.
Tjkye sokanın her daim arkasında oluruzBjkyi rezil ederse
tekrar kendısı önünde egilirim
İnan değişiklik yapsanda o pozisyonları vereceksin. Sonuçta deplasmanda üç farkla öndesin ister istemez takım geri çekiliyor ve poziyon veriyorsun. Bunların dışında asıl söylemek istediğim şu yumurta küfesi hocanın sırtında bizim söylediklerimiz genelde afaki.Hocam ben onu al bunu çıkar demiyorum ki ama oyuncular düşüyor, oyun düşüyor. Müdahale edeceksin, gol yememiş olunca doğru olmuyor bu. Tonla pozisyon verdin o ara. Bizimkilerin dili dışardaydı
Davinson öldürdü kaldırdı ya bence temel sorun oydu savunmada bugün.bende telefasi zor o maçın yav ne yalan diyeyim.
bu maçıda çok artı yazamıyorum - kaan kumarı bide tüm defans hattı full sarı kartlı olması çok endişe vericiydi bende.