Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen tepki koyup kızanlar oluyor eleştirilerde çoğunlukla haklı durumlar var ama şunu unutmayın Okan Buruk sonrası başka bir yerli hocamız yok değerini kıymetini bilmek lazım.

Bugünde gördük ki hocaya doğru çalışma ortamını yaratırsak iyi işler yapıyor yıldızlar olsun ama fazlası olmasın 1-2 yıldız üzerine doğru oyuncu profilleriyle daha büyük başarılara yelken açarız.

Son düzenleme:
f895ae2205f442dfd8680c8b3dd65818.jpg

Kusura bakma hocam, tarihi farka mani oldun. Razi degilim.

Önce 5. yıldızı aldır,
Sonra 5 sene üst üste şampiyon olduk marşını yazdır.
Ölmeden yeni rekorlar görelim artık.

Fbnin bok gibi oynadığını ve en rahat maçımızı oynayacağımızı yazdım

Galibiyette pek payı olmamasına rağmen yine de sinekten yağ çıkarıp övmeye çalışacaktım ama maç sonu açıklamasında penaltıya ve kartlara doğru demesi sigortalarımı attırdı

Ne penaltısı ne doğru kartı be adam dalga mı geçiyosun

Kafası uçmuş gözü kararmış fblilerin bile yanlış karar dediği penaltıyı niye aklar ki bi insan

Sonuna kadar teşekkür ediyorum Okan Hocam, çok güzel bir derbi galibiyeti yaşadık

Batshuayi yi küstürdü bravo hocam oyuncularla iyi anlasiyorsun

Bjk ve young boyz maçından dolayı kendisine olan %15 lik desteğimi bu galibiyet ile birlikte %30 civarına çekmiş bulunuyorum.

Şaka bir yana, kötü zamanda kötü diyorsak bugün de maça taktiksel hazırlık açısından ve oyun içerisindeki değişiklik / formasyon değişiklikleri / maçın sonuna doğru soğukkanlı şekilde defans yaparak kontra kovalaması açısından 10/10'luk oynadı.

Hakkını vermek lazım.

Tebrikler

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen 70.dk sonra bitikti cikarilip alinir tabi yaw ne alaka?
Osimhen gol yollarında kötüydü bu maç ama bogusarak ve usain Bolt gibi arkaya koşu atarak fenerin öne cikmasina engel oldu. Batshuayi bunu yapamazdı. Fb defansi orta sahaya cikaramadi. Bu sebeple de orta saha defans arasi metrik olarak uzadı ve topu buluşturmada zorluk çektiler. Batshuayi girse komple defansa yaslanmak zorunda kalirdik ve kesin bir karambol golü yerdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt