Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiralık orta saha istemiştim ama hoca istemedi

avrupada torreira yeter bize ama ligde dinlendirmek için her türlü lazımdı. çünkü en az 8 maç var ve kura kolay 10 maç garanti oynayacak

ön libero alınabilir diyordum kiralık çelsi gibi klüplerden

Madem tempoyu düşüreceğiz Sara'nın çıkmaması gerekiyordu Osimhen yerine bir orta saha koyup devam edebilirdin. Yapacak bir sey yok en azından icardi-osimhen ikilisinin çalışacağı görüldü bana göre ki Kaan-Davinson-Torreira-Balper yoktu kadroda onlar da olsa top göstermeden maçı bitirirdik muht.

Okan Hoca'ya gelirsek Tjkden 5 yeme, young boys fiyaskosu son olarak da 3-0'dan maç vererek bu sezonki rezalet kotanı doldurdun hocam. Bundan sonra böyle major hata istemiyoruz.

Arda sadi: arkadaşlar süperiz biz,bakın müthişiz,şampiyon hocayız,kazanarak devam edeceğiz,bakın size bişey söylümmü müthişiz la,her zaman destekleyeceğiz,kasımpaşa bu boru mu,3-3 başarıdır abi

2. Yarı karşımızda Real Madrid vardı sanki. Biz Faroe adaları gibiydik.

Rotasyonunu seveyim ya. Orta sahayı umursamayan tek teknik direktör olabilir kendisi.
Futbolculuk mevkisi orta saha ve Hagiyi de sayarsak defalarca 4 orta saha ile maçlara çıkıyorduk o dönem emre okan suat önlerinde hagi . Ulan insan bilir ne yaşadığını kendini mi unuttu acaba.

Fikstür eleştirisi falan yapacaksan hiç konuşma

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar ilk yarı sonunda sinyali çaktı. Önlem alacağın yerde çorba ettin takımı. Elinle verdin puanı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

45 dakika da tek şut çekmişsin skoru hakeme bağlıyorsun

Has sektör ordan anca maval okuyorsun

Ya çeki düzen vermeli kendine

Ya da istifa etmeli

Yetti artık yaptığı saçmalıklar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener Paok maçlarında ki iyi skora rağmen verilen açıklardan ders almamış. Bu takım kolay pozisyon verıyor Paok fener değerlendiremedi kasımpaşa değerlendirdi. Okan Buruk skor geldiğinde eksi yönlere bakmıyor.

3-0 in rehaveti ile yapmayacagi degisikleri yapti.. burasi gonul alma yeri degil neden ciddiyetsiz harekett ettin ki anasini satim. Kerem dururken sara cikar mi???

Jelert dururken yunusu aldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt