- 2 Nisan 2012
- 43.124
- 22.195
- 2.888
Okanocam yarın bize hindi etli borş çorbası yapacakmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudorcu susSon yıllarda attığın en güzel mesaj olabilir
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam alintilamak istemiyorum artik bos da olsa alintisiz yorum yapacağım iyi günler.Bilgim yok
Sana yasak mı
Yapma yav. Büyük resmi gören süperzeka seniOkan Buruk'u son açıklamarından dolayı eleştirenleri YKS'ye soksak Türkçe paragraf sorularında 30 soruda 5 net yapar.
Yapma yav. Büyük resmi gören süperzeka seni
Senden ötürüNiye sinirlendin renkdaş
Senden ötürü
Okan acurla iletişimini tamamen kesmezse benim için gs hocalığına yakışmayan biri olur şahsen. Gs düşmanı bitler konusunda hassasımSinirlenme bea forumdayız renkdaş sinirlenmeye değer mi
Hepimiz GS için buradayız
Okan acurla iletişimini tamamen kesmezse benim için gs hocalığına yakışmayan biri olur şahsen. Gs düşmanı bitler konusunda hassasım
ezelden beridir hiç sevmediğim girdiği her kabın şeklini alan nefret edilesi bir adam. Onun ....... diyorum sadeceValla Acun öyle bir adam ki renkdaş, şu foruma gelse yarım saatte arkadaş olursunuz.
Bu seksapalitesini acura gösterip onu ... isterdik açıkçasıBi seksapalitesi var bu herifin ciddi olsa ve salmasa.
Çekici adam bence ya,yani kafasi dumanlı olmadiginda güzel ifade ediyor biseyleri.ses tonunu begeniyorumBu seksapalitesini acura gösterip onu ... isterdik açıkçası
Çekici adam bence ya,yani kafasi dumanlı olmadiginda güzel ifade ediyor biseyleri.ses tonunu begeniyorum