Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw tamam Riga'yi yenmek için teknik direktöre gerek yok da bu takım bariz şekilde çalışmıyor. Her dönen topun rakibe gitmesi asla tesadüf olamaz. Futbolcuların çoğu sıkışınca saçmalıyor.
Bayer leverkusen'in az maçını izledim ama ne zaman izlesem top benden çıksın da ne olursa olsun diyen topçu görmedim veya ceza sahasına şuursuzca orta açan

Çık şimdi rigayı ben yönetsem orta sahayı geçemezdim de
Rezilim de

Yonetim acaba acil kriz toplantisi yapip yarin Okan Buruk'la sorunlari masaya yatiracak mi?

Yoksa bu bir kaza olabilir deyip devam mi edecekler hic bir sorun yokmus gibi?

Sistem yok.

Kadro kağıt üstünde 300m euro ama oynanan futbol 30m euroluk takımlara karşı patlıyor.

Neyse hocanın bir çözüm bulması lazım şu statik futbola. Böyle devam ederse sonu iyi olmayacak.

Bitik Icardi'yi kesmiyor. Bütün serbest vuruşları Sara varken Mertens'e kullandiriyor.

Böyle denge sağlanmaz. Ne olması gerekiyorsa o olmalı kimse Galatasaray'dan büyük değil.

Kazanırken de dedik iyi değiliz işte sonuçları ortada burada tamam botu alinti yapar şimdi hasbelkader Alanya'yi yenersek

Okan hoca zaten dün acura dostum diyerek gitmenin yolunu yapmıştı. Bir Galatasaray keyfimiz vardı onunda içine ediyorsunuz

bu arada asıl sorunu gözden kaçırmayalım
mesele sadece öndeyken maç vermek değil. rehavet vs derken asıl mesele kaçırılıyor.
sezon başından beri sürekli pozisyon veriyoruz
rakipler atamayınca skor iyi görünüyor
ama young boys attı
k.paşa ve riga da attı.

hocanın oyunu defolu bir oyun.

Bahanesi ne olacak acaba. Hakem, zemin, hava durumu falan der utanmaz korkak herif.

Istersen buna ödül olarak takima Alanya macina kadar tatil ver. Idmansiz ciksinlar. Zaten birsey calismiyorlar gibi

Yonetim acaba acil kriz toplantisi yapip yarin Okan Buruk'la sorunlari masaya yatiracak mi?

Yoksa bu bir kaza olabilir deyip devam mi edecekler hic bir sorun yokmus gibi?
Dursun okları kendine çekmez, floryayi satana kadar icardi, osimhen Okan kalkan oluyor

Bu takım sene başından beri orta saha boş diye kolay geçiliyor

Ama

Siz bizim ne oynamaya çalıştığımızı anlamıyorsunuz, 12 kişi mi oynayacağız

Uza şu takımdan, Dursun’u da al git

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt