Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya aslında değişik bir algı var şu an taraftarda

galiba sosyal medyanın etkisi

bir uydurma çıkıyor herkes onun peşinde doğruymuş gibi gidiyor

sanchez geöen sene sağlıklı olduğu sürece sürekli oynadı

sadece 5 maçta yedek kalmış onda da sakatlıktan sonra hoca bir süre daha başarılı olan nelsson ile devam etmek istedi dşye yorumlamak lazım ki şampiyonluk maçlarında tekrar dönmüş zaten

geçen yerli zorunluluğu olduğu için abdülkerim kafadan avantajlıydı zaten

bjk maçında da 2 gün önce gelmiş adam yerine önceki şampiyonlukta oynayan tandemi seçince sorun olduğu anlamına gelmez ki

sosyal medyadaki yönetim karşıtlığı galatasaray futbol takımı topyekün başarısız olsun da haklı çıkalım noktasına geldi

o yüzden bir olay bin yapılıyor

oysa hoca ve takımı yönetimden ayırmak lazım

bu oyuncular ve hoca da erden timur gitmesin isterdi ama sanki bunlar da dursun ve metinle beraber işin içindeymiş gibi öfkeyle saldırılıyor

hoca eleştirilmiyor artık direkt iş yargısız isnatsız idam edilmeye geçti

davinsonu kesinlikle beğendiğine eminim hatta adam asıl nelssona mesafeli ki 1 2 kez oyununa yönelik isim vermeden eleştiri getirmişti
Beğendiği icin sakatlanmasin diye yanında tutuyor emrecim katiliyorum sana

sadece 5 maçta yedek kalmış onda da sakatlıktan sonra hoca bir süre daha başarılı olan nelsson ile devam etmek istedi dşye yorumlamak lazım ki şampiyonluk maçlarında tekrar dönmüş zaten

bjk maçında da 2 gün önce gelmiş adam yerine önceki şampiyonlukta oynayan tandemi seçince sorun olduğu anlamına gelmez ki

sosyal medyadaki yönetim karşıtlığı galatasaray futbol takımı topyekün başarısız olsun da haklı çıkalım noktasına geldi

bu oyuncular ve hoca da erden timur gitmesin isterdi ama sanki bunlar da dursun ve metinle beraber işin içindeymiş gibi öfkeyle saldırılıyor

davinsonu kesinlikle beğendiğine eminim hatta adam asıl nelssona mesafeli ki 1 2 kez oyununa yönelik isim vermeden eleştiri getirmişti

Bugun nöbet te yazdim bu konuyu

Sanchez’i istemedigi veya tutmadigi yalan

Gelir gelmez 2 mac yedek kaliyor ardindan basaksehir macinda formayi aliyor ve 11 mac üst üste ilk 11 basliyor alanya macinda sakatlaninca 5 mac kaciriyor

Sirf kopenhag deplasmaninda oynasin diye risk aliniyor oynuyor 90 dakika ama ardindan tekrar sakatlaniyor devre arasini sakat geciriyor trabzon macinda geri dönüyor ve besiktas macina kadar yine üst üste ilk 11 oynuyor

Yani saglikli oldugu sürece sanchez oynadi

Hocam sana güveniyoruz kendini geliştirmeye acik yapici elestiriye acik olduğunu da biliyoruz . Bu taraftar sen ve oyuncuların arkasında.

Algıyla falan bir ilgisi yok

Sanchez'i pek çok defa kesti, sakatlık muhabbetine pek inanmıyorum. Zaten yazdığın gibi sezon sonunda fit olmasına rağmen yedeğe çekmişti

Öte yandan Nelsson en formsuz zamanında bile 60'ta 70'te sahaya giriyordu hatta Bayern maçında bir puandan bu yüzden olduk. Sahaya üç yerliden çok daha fazla yerliyle çıkıp yine de Abdülkerim'i izlediğimiz de oldu

Neyse beğeniyorsa oynatsın mühim değil, umarım senin dediğin gibidir. Yalnız beğenmiyorsa da söylesin bu maliyetin altına yedek topçu için girilmemeli çünkü

Yönetim karşıtlığını da sosyal medyadan ibaret görmemek lazım. Bu yönetim Galatasaray'la senin arandaki bağı zedelemiyor mu yani? Taraftarın büyük çoğunluğu için bu durum geçerli. Taraftar sokakta tribünde ses çıkaramadığı için sosyal medyada çıkarıyor mecburen, yoksa bu tepki oraya sıkışmış bir tepki değil yani

Hoca da söyledikleriyle yönetimin sonuna kadar arkasında olduğunu her fırsatta gösteriyor. Zaten Erden Timur hususunda da veda dışında bir açıklaması olmadı, hatta yaz başında üstü kapalı şekilde laf bile etmişti. Yine de çok mühim değil, tabii ki de öncelikle kendi kariyerini düşünecek

lig için iyi hoca olsa da büyük hoca olamayacak. hiç bir esneklik yok oyun stilinde. orta saha boşaltıp gol ummaya bangladeş liginde bile gülerler.

Okan Buruk bu sene teknik direktörlük stresini iliklerine kadar hissedecek.

bakalım problemlerle nasıl başa çıkacak ?

Bugun nöbet te yazdim bu konuyu

Sanchez’i istemedigi veya tutmadigi yalan

Gelir gelmez 2 mac yedek kaliyor ardindan basaksehir macinda formayi aliyor ve 11 mac üst üste ilk 11 basliyor alanya macinda sakatlaninca 5 mac kaciriyor

Sirf kopenhag deplasmaninda oynasin diye risk aliniyor oynuyor 90 dakika ama ardindan tekrar sakatlaniyor devre arasini sakat geciriyor trabzon macinda geri dönüyor ve besiktas macina kadar yine üst üste ilk 11 oynuyor

Yani saglikli oldugu sürece sanchez oynadi
Hocam adamın kendi ağzından açıklama var sakatlığım falan yok neden oynamadığımı hocaya sorun diye

Ne anlatıyorsunuz burada

Teknik taktik olarak hocaya yukleniyor ve kızıyoruz ama hoca şu an kulupteki en yalnız kişi bu çok net ,yani ona göre konuşmalı.taraftar

bu da bi değişik.

-hedef maçlarda patır patır bırakması (prag-kopenhag-fb)

-abuk subuk açıklamaları

ziyadesiyle son sezonu olacaktır.

Hayatımda

Gördüğüm en kötü 11 bu kadro ile gol atmak imkansız.

Kadroyu değiştirirsin, mesele kadromuzun üçlü defans 5’li orta sahaya çok uygun olması.

Muslera
Sanchez
Nelson
Abdülkerim

Jelert
Torreira
Ziyech
Sara
Barış Alper

Bats
İcardi

Böyle de oynarsın vs

Bunca zaman kötü gidişatta ya da her kötü sonuçta sorumluluğu üstüne almadı mı Prag maçını yenildik üstüne aldı beşiktaş maçında yenildik üstüne aldı bir kez olsun bugünkü gibi açıklama yaptığını hatırlamıyorum her seferinde sorumluluğu iyi günde takıma kötü günde kendine yükledi.
Bugünde söylediği gibi o günde sorumluluğu üstüne almış.

olimpiyat stadı mazeretini acilen bırakması lazım
kendine güldürme hoca

Okan Buruk: "Teknik açıklamalar yazıyoruz, yarısını kesip yorumluyorlar. Zaha ile de konuştuk aynı şekilde. Takım içersinden bir başka arkadaşı gidip 'hoca seninle alakalı eleştiri yaptı demiş' ve ona anlattım ne olduğunu. Anlattıklarımı unutmuş olabilir. Maçtan sonra açıklamamda demiştim aslında. Ona da söyledim 'haklısınız siz kusura bakmayın yanlış aktardım' dedi. Böylece konu kapandı.

Evet zaha yüzünden hocaya sallayanlar online mı şuan

Okan Buruk: "Teknik açıklamalar yazıyoruz, yarısını kesip yorumluyorlar. Zaha ile de konuştuk aynı şekilde. Takım içersinden bir başka arkadaşı gidip 'hoca seninle alakalı eleştiri yaptı demiş' ve ona anlattım ne olduğunu. Anlattıklarımı unutmuş olabilir. Maçtan sonra açıklamamda demiştim aslında. Ona da söyledim 'haklısınız siz kusura bakmayın yanlış aktardım' dedi. Böylece konu kapandı.

Evet zaha yüzünden hocaya sallayanlar online mı şuan

zahaya bunu yetiştiren kim acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt