Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herturlu eleştiriyi yapıyoruz fakat bizim yönetim içinde de fener yanlısi adamlar var çok bariz yoksa lazin açıklamalarından sonra mutlaka resmi olarak yanıt verirdi kulüp

okan burukun son 2 3 röportajı ve halkla ilişkileri çok iyi

rakibin saha dışı kötülük saçarken sen eleştirileri yüz yüze alıp cevaplıyorsun

teknik direktörle taktik tartışıyorsunuz

Değişiklikler konusunda 45’te 5 değişiklik yaparım dige tiye alırken aslında arada bir yerde sebebini söyledi. “Torreira mesela 50-55 gibi yorulur ama bilirsiniz ki 10 dk sonra toparlayacak” diyerek aslında takım ve oyuncular düştüğünde anında değişiklik yapmamasını açıklıyor bence. Buna birkaç isim için daha örnek verdi. Ha bence bunu biliyorsan 50-55 gibi takımı farklı önlemlerle korumaya çalışırsın, bu sürede rakip akın akın geliyor çünkü. Keşke dalga geçmek yerine laf arasında söylediği sebebi daha da düzgün açıklasaydı.

Ama mantıksız değil, sadece değişiklik yapmadan da çözebilmelisin bu sorunu o zaman

Ya yazmayayım diyorum da takım 52. Dakikada gol attı, o dakikadan sonra başta Apo ve Davinson olmak üzere herkes vıcık vıcık top kaybı yapıp gol yedirmek için çabalarken sen kenarda izliyorsun daha iki hafta önce hem 2-0’dan, hem 3-0’dan maç vermişsin, bu ne gevşekliktir ya. Bir tepki göster, bir tepki ortaya koy…

Çıkar o dakika Apo’yı al Nelsson’u mesela. Maç 2-1 olsa yaşanacakları hepimiz biliyoruz.

başak'taki gibi topçular yemesin diye o kadar özgürlük veriyor ki avrupa'da aynı kadrolardan nasıl performans alacak hiç kestiremiyorum. büyük maçlarda da pek kestiremiyorum. mesela icardi haftaya beşiktaşlı stoperlerden nasıl kurtulur, mertens nasıl kesilir, sallai döktürdükten sonra barış alper nasıl çat diye kadroya eklenir hiçbir fikrim yok. bu kadar isme bağlı forma dağıtımıyla birilerinin küsmesi, birilerinin performans vermemesinden doğal bişey yok. kaş yapıyım derken göz çıkarmaz umarım.

Deplasmanda üst üste galibiyet rekoru da kırmış tebrik ediyorum Okan Hocam. Üstelik İcardi ve Osimhen 'i attığı gollerden sonra Okan Hoca'ya armadağan etmeleri de aslında ne kadar değerli olduğunun göstergesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt