Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3:0 öndesin, aksiyan kim varsa cikaracakin ve maci yavaslatip istedin gibi skoru tutacaksin ama hic bir hamle yapmadin ayni oyunu ikinci yari oynatmaya calistin. Ve herifler iki gol buldu. Simdi sin dakikaya kadar kosacak takim. Ondan senden hic bir zaman büyük hoca olmaz

Sen 4-2-3-1den baska bir sey oynatma takima allah aşkına.

avrupa maçlarına çıkmamalı ligde kal

Bugün yine bir avrupa maçında sınavı geçemedin. Böyle manyakça riskli bir kadroyu çıkaran hoca tartışılır. Adama 3 lü oynat diyoruz 5 forvetle sahaya çıkıyor

la gayet iyi oynattı. bireysel avellikler ile yedik golleri.
Barış eliyle voleybol oynar, abdül dan dun pas verir:

Torreirayi 87 de çıkartıp nelsonu niye soktun ya bunun bir mantığı var mı

Abdulkerime topla çıkma diyor musun merak ediyorum. Ne izletiyorsun abi bize. Bu takım elfsborgtan 3 yemez ya yeter artık.

Ders filanda çıkarmıyordu. İcardi oynayamiyor lan işte 90 dakika neyapmaya calisiyorsun

Rakibin oyuncuları 20 katı daha az maaş alıyor herifler maçtan kopmuyor 3-0da bile bizimkiler her seferinde kopuyor böyle hocalığı anadolu takımı hocasıda yapar 5-10 milyon euro maaşlı yıldızları topla gol attır.

Galatasaray kulüp olarak hedefini Avrupa Şampiyonlar Ligi ya da UEFA'da final olarak belirliyorsa Okan Buruk Bu takımın hocası değil.

Ha bana Türkiye'de şampiyonluk arada da derbi maçlarda fener ve Beşiktaş'ı yenmek yeter diyorlarsa başka.

bu sefer ucuz kurtardik. Takim gereksiz yere yoruldu. Ikinci yari Skandal ötesi bir mac oldu, okan buruk hamle yapamiyor bu net ortada, maca hangi planla cikiyorsa aynen devam ediyor.

Kasımpaşa, Rfs maçlarında hoca hatalıydı ama bu maç hocanın suçu olduğunu düşünmüyorum. Bu maç kayıp olsaydı oyunculara yazardı. Tamamen bireysel hatalar oldu. İlk yarıda çift forvet oynuyorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt