Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana diyecek bir şeyim yok Okan. Edirne’den ötesinde bir halt olmaz senden. Ancak dandik anadolu takımlarını yenersin. Yemin ederim dalga geçiyor bizimle

Bu kadro ile geride sürekli eksik yakalanacağız ve kanatlar delik deşik olacak. Yunus ve Barış kanat beki olmaz. Bunu görmek için td olmaya bile gerek yok ama Okan göremiyor. Çok sinirliyim

Ünlü fussball alimi mustafanın gördüklerini hoca göremiyomuş ahjdgadhgshdg

delik deşik olmadığımız için çok üzgün

1731009971096.webp

Biatcilar okeye dönüyor
Biatçı demeyelim de, bazı kötü yanlarını da görmek lazım. Ben Okan hocayı gelsin diye ilk günden beri istedim destekledim halen öyle ama değişiklikleri sinirimi bozuyor her maç.

Kötü giden takıma müdahale etmek için 85 i bekleyen adam iyi giden takımı saçma sapan bozuyor.

Akıl alır gibi değil bazen Okan hoca.

Bu arada o RFS macini da telafi etmis oldu boylece. 4 macta 10 puan yaptik. Kalan 4 mactan en kotu 7 puan alirsak ilk 8'de kaliriz gibi duruyor.

acil istifa etmeli. totenham gibi dandik bir takıma karsı bu şekilde bir oyun olmaz .

Git de kurtulalım senden

Eleştirimiz değişikliklerine.

Maçın en iyi serviscisi Mertens i çıkartıp bu sezon 1 dk. süre almamış Ziyeki alıyorsun, bir de sağa atıyorsun.

Icardi 60-65te bitti, Osimhen her an hetrik yapacak, Osimhen i oyundan alıyorsun.

Ve Kerem D.
Bu adamdan bu sezon ne buldun da ne umuyorsun?

Bunlara okeyi olan varsa tamam biz gidip masa tenisi takip edelim.
Ben hiç bir zaman kendi adıma eleştiriye karşı olmadım ama burada övdugüne diğer maç defol yazan zekalar var oyuncu değişikliği hakkında konuşurken eleştirirken istifa diyen zekalar var . Bu zekalar rakibe yakışır bize değil

bu kadar takıntılı, şu görkemli galibiyetten sonra bile mutlu olmak yerine nefret saçan adamlar takım makım tutmasın

Biz bu yüzden bu kadar başarılı bir kulübüz Cafer Güney Bey, bunu unutmamak ve kaybetmemek lazım. Düşmanca olmadığı sürece iyidir eleştiri getirmek. Haklılık payı varsa.

Biz bu yüzden bu kadar başarılı bir kulübüz Cafer Güney Bey, bunu unutmamak ve kaybetmemek lazım. Düşmanca olmadığı sürece iyidir eleştiri getirmek. Haklılık payı varsa.
eleştirmek bu değil

icardi'yi oyunda tutmasını eleştirirsin mesela haklı olarak

galibiyete 2 gram sevinmeyip buraya pislik saçmaya gelenler var, puan kaybedelim diye bekleyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt