Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birincisi kendisinden daha iyi yerli bir hoca bulma ihtimalini çok düşük hatta imkansıza yakın görüyorum.

Kendisinden daha iyi performans ve en önemlisi daha iyi uyum sağlayacak yabancı bir hoca bulma ihtimalini de epey düşük görüyorum.

Eleştiri her zaman olmalı. Ben de eleştiriyorum ama salak salak ithamlardan da uzak durmak lazım. Adamın kırmadığı rekor kalmadı. Bu gidişle FT hocamın 4 yıl üst üste şampiyon olma rekorunu kırması bile mümkün, hem de ülkedeki rezil toksik futbol ortamına rağmen.

Her şeyi hemen beklememek lazım. Adam daha 50 yaşında yav, daha öğreneceği çok şey gideceği çok yol var. Buna rağmen müthiş bir başarı var ortada. Avrupa arenasında da yukarı çıkıyoruz yavaş yavaş beklentileri karşılamaya başlıyor.

Istifa falan diyen ya anguttur ya da Fenerli başka bir açıklaması olamaz. Bu kadar basit.

bir hoca düşünün hem ligde başarılı, hem büyük maçlarda başarılı, hem rakibi düşünmeden ultra ofansif oynatıyor, hem de futbolculuğunda kulübünde efsane başarılar kazanmış

bir hocadan daha ne isteyebilirsin ki dört dörtlük yönetiyor. Hayalim Simeone gibi 10-15 sene kalması ama bizim ülkede imkansız biliyorum

2 sene iyi idare edip tam terim'in sıvamaya başladığı dönemlerde lider.

elestiri kulturu…

bi de galatasarayli olamaz yaziyorlar hala zavalli gibi. bu insanlarla ayni stada gidilmez, ortak ulkude bulusulmaz.

koçun davarı
Gb8bpdeXIAAdU2i

Gb8bpOlWQAANXt_

namet salbant tarafından sevilmeyen biri :/

elestiri kulturu…

bi de galatasarayli olamaz yaziyorlar hala zavalli gibi. bu insanlarla ayni stada gidilmez, ortak ulkude bulusulmaz.

Bunun silinmesi lazım forumda neden hocamıza küfür edilen video paylaşılır ki renktas kendin siler misin lütfen. Eleştiri başka bu başka.

beli valtacı tarafından sevilen biri. :d

bence karakter turnusolüdür... kendine kem söz söyleyeni gönül rahatlığıyla çizebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt