Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakibe bukadar rahat top aldiriyorsun. Yav sen totenhama önde bastın nefes aldirmadin. Trabzonlular rahat rahat top aldi

Bu kadar gol yenmez hocam. Yetenekli ayaklar atıyor da bu kadar gol yenmez. İki bek, bir stoper mutlaka alınmalı. Kanat ve orta saha da alınmalı. Mırın kırın etme, yönetimi savunma, çık bunlar lazım, istiyorum de.

Şu defans problemini çözemezsen bir gün çok ağır bir skor alacaksın hocam haberin olsun.

Temiz bir şekilde kazanacakken tartışmalı pozisyonlara sebebiyet verdi.Ts ile karşı karşıyada geldik arkamızda kimse kalmadı geçmiş olsun.

Maç bitmeden zaten eleştirilerimi yaptım o eleştiriler dışında beklerimiz yokken hocam 3'lü oynama devam etmek daha doğru olacaktı.

Hocam yanlış anlama koca Galatasaray her maç 3 gol yemez. Evet git gelli, tempolu maç göze çok hoş geliyor kalbe hoş gelmese de ama bu tip bir oyun aşağı yukarı her takımı oyuna ortak ediyor. Azıcık fizikli çıkmayı bilen her takım rahatça atağa çıkıyor. Oyuncular koşmaktan doğru karar veremiyor ya da uygulayamıyor.

Ayrıca İcardi sakatlandıktan sonra ön alan presi hiç işlemiyor. Her takım presten rahat çıkıyor çünkü doğru bir şekilde uygulanamıyor. Şu pres işini biraz daha geride yapmayı düşünsek daha sağlıklı olacak gibi sanki.

Her şeye rağmen sana saygım sonsuz, Allah yardımcın olsun...

Bugünün kaybedeni oldun.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu savunmayla daha derli toplu bir oyun beklerim. Gereksiz işler yapıyoruz. Goller dışında da çok fazla pozisyon veriyoruz. Kendimizi bu kadar yormamıza gerek yok ki.

Bodrum 10 kişi kalana kadar bizden fazla pozisyona girmişti. O maçı saymazsak son 9 maçta 18 gol yedik.
Son 3 maçta 48 şut çektirdik.

3. golü hadi git sayma dayı 2. golü biz bile isteye yedik lan. Beynimden parmaklarıma kadar uyuştu şu akşam. O olmasa başka gol yiyeceğim diye bağırıyor takım.

Gol yemek yada şans değil konu.
Bu takım niye ben gol yemek istiyorum diye bağırıyor kardeşim.

Cimbom 3lü ile güçlü

H.C

bu sözümü neden unuttun sn Buruk
jölert ve berkanla 4lü müdafa oynuyorsun, bizi öfkelendiriyorsun ?
malmöde ortayı 3ledin misal, burda da neden düşünmedin ? hm ?
böyle ittire kaktıra nereye kadar yaw. ltf doğru kararlarla sezonu continue ettirelim

1734381193542.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt