Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.274
- 25.832
- 2.808
Saha çok ķötü arkadaşlar yoksa okan hoca uzay futbolu oynatacaktı takıma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Destek olmasa mükemmel futbol mu oynayacaktı Veli Beydursun ozbek'e destek attigin gun malesef kendini bitirdin. bu hep boyledir. dik dursaydin ve gercekleri söyleseydin keske.
simdi tuketim cilgini z kusaginin pencesindesin. bunlar ne yaptığın 14luk seriyi konusur ne de rekor 17 seriyi. biz 10 yil kköy'de galibiyet gormedik sen gittin adamlarin icinden gectin. ama unutulur iste.
Dursun'u biraz daha savun simdi.
lutfen benden alinti yapma. rica ediyorum. begeniyorsan likeini ver gec. begenmiyorsan alinti yapma yaw. engellemek istemiyorum. zorlama.Destek olmasa mükemmel futbol mu oynayacaktı Veli Bey
Tamam kızma daha alıntılamam Veli Beylutfen benden alinti yapma. rica ediyorum. begeniyorsan likeini ver gec. begenmiyorsan alinti yapma yaw. engellemek istemiyorum. zorlama.
Akhisar'da miAcil ekibini geliştirmeli.
teşekkür ederim.Tamam kızma daha alıntılamam Veli Bey
Akhisar'da mi
Neden beni sevmedinteşekkür ederim.
Gs bir sezonda en fazla 7 kez bozan takım oyunu oynar yav derbiler ve clde büyük maçlar o kadaroynatan takım yapamıyo rakibi bozan takım yapıyo. o da günü kurtarır anca.
Gs bir sezonda en fazla 7 kez bozan takım oyunu oynar yav derbiler ve clde büyük maçlar o kadar