Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane kağnı gibi bekle başlamasa maçlara artık vallahi gözlerimiz kanadı. Ayrica Konya deplasmaninda 2-1 öndeyken icardiyi çıkartamayip cift forvete dönmesi hatta batshuayi ye mertens rolünü vermesi dumurlardan dumurlara uğrattı beni. Çorba taktiğini denedi yine bugün de Allahtan başımıza bir iş gelmedi.

Selcuk formasini yere atip oyundan cikti, korundu.

Belhanda tataftarin anasina sovdu, hic bir sey olmamis gibi devam etti.

Kerem bir daha bu formayi giyenin dedi, takimda kalmasi icin baska bir topcu yendi.

Herkesin bi evladi oldu. Senin niye olmasin?

Şunu anlamakta zorluk çekiyorum oliviera,bakambu,zaha,ziyech,seferovic,ndombele ,adakuphe,Halil dervisoglu ,Yusuf demir ,angelino,kohn,dubua,tete ,rashica,aurier ... daha da oyuncular var da Okan hocam bu oyuncular dan hangisini siz istemeden aldılar yada sizin isteyip de aldırıp oynatamadiginiz kaybolan oyuncular neden tutmadı hala sağ ve sol bek belli değil hala torrera yanındaki adam belli değil hala oyunu kuramıyoruz defanstan çıkamıyoruz hala oyunu sogutup top dolastiramiyoruz bugün golü atmasak dakika 65 i gene bekleyecektik bunu biliyoruz.
Acil şekilde oyun sistemi üzerine bir yardımcı gerek yanına yoksa Şampiyonlar liginde büyük sıkıntı yaşayacağız

Bu kaosa rağmen puanları aldık bu sevindirici.

Ağustosta form tutmak zaten mantıklı değil bizim için ki Okan Buruk takımları erken form tutmaz.

Okan hocaya kızsam bile güveniyorum hala,bu takım ekim sonu uçmaya başlar herkes rahat olsun.

En kritik hadise Şl de kaza yaşamamak sonrası gelir.

Bu kaosa rağmen puanları aldık bu sevindirici.

Ağustosta form tutmak zaten mantıklı değil bizim için ki Okan Buruk takımları erken form tutmaz.

Okan hocaya kızsam bile güveniyorum hala,bu takım ekim sonu uçmaya başlar herkes rahat olsun.

En kritik hadise Şl de kaza yaşamamak sonrası gelir.
Bu takıma krtik transferler gelmezse Avrupa'da çok yenilgi aliriz

İyi bir kadromuz var sorun transfer değil bence,biz kendi potansiyelimizi ortaya çıkarmalıyız.
Torreinan yanına iyi bir yırtıcı oyuncu ve sol bek net gelmeli. Yoksa avuclariz ha hoca böyle şeyler yaparsada avuclayabiliriz. 2 forvet olayı ozellikle

Zaman zaman aklıma gelip de kendisini çok sevdiğim için yazmaya elimin varmadığı bir hususu bu kez yazmaya karar verdim;

Hocanın belli bir oyun planında ve maç içinde benzer tuhaf değişiklikler yapmakta inat etmesi, aklıma BŞ deki son sezonunu getiriyor. O takım, önceki sezonun şampiyonuydu ve asla küme düşme potasında debelenmemesi gereken bir kadroya sahipti. Taraftar baskısı yokken ve yönetimin kesin desteği arkasında iken bir türlü toparlayamamıştı. Kalsa küme düşmeye doğru gidiyordu. Göksel Gümüşdağ görevden almak zorunda kalmıştı sonunda.

Umarım yaşanmaz veya mümkün olduğunca geç yaşanır; acaba diyorum, işler kötü gitmeye başladığı zaman, BŞ de olduğu gibi burada da toparlayamaz mı? Ki taraftar ve medya baskısının tillahını görür; hangi yönetim olsa ve ne ölçüde desteklese bile o makamda kalması zordur o durumda...

Mertens niye kesiliyor yav. Hadi CL maçları, derbiler deseniz neyse. Anadolu maçlarında sağlıklı Mertens sahada olmalı.

Akbilde 3lu ortasahayi kullanmis ve ciddi başarılı olmuş hatta irfanı bu şekilde patlatmış bir hoca nasıl oluyorda bizde 3lu ortasaha denemiyor

Modric kesiliyor hocam. Mertens kim ya..
Modric bizde oynuyor da mı kesiliyor.
Kraltens'i niye keselim şuan, neye faydası var bu durumun. Anadolu maçlarında 11'de olmaya devam etmeli çünkü durduğu yerden bile zekasıyla oynaması yetiyor.

Bugün de tertemiz asisti güme gitti.

Torreinan yanına iyi bir yırtıcı oyuncu ve sol bek net gelmeli. Yoksa avuclariz ha hoca böyle şeyler yaparsada avuclayabiliriz. 2 forvet olayı ozellikle

2 forvet sorun değil bence zaten karşılarken 4-4-2 olarak karşılıyoruz rakibi hep.

Bu sezon 3 resmi maçta oynanan futboldan tam anlamıyla memnun değilim ama bir şekilde kazanma alışkanlığı yüksek bir hocamız var.

Son 3 sezona bakınca hep yavaş girdik ama hep sonradan vitesi yükseltiyoruz bu sene başı bize genelde ters gelen Hatayspor ve Konyaspor maçlarını düşünürsek öyle ya da böyle sonucu aldık hatta futbol anlamında tam olarak istediklerimizi yapamasak bile kritik bir deplasmanı daha geçtik.

5-4-1 işini çok tuttum. 1 haftadır benzer bir düzene geçmemiz gerektiğini yazıyordum. Stoperlerimiz atletik değilken hem beklerin kademelerini hem de merkezi idare edemiyorlardı. Böyle daha az açık veririz. Büyük maçlar için bu plan cepte olmalı ve daha çok üzerine düşülmeli.

Karsi takim kendi silahimizi kullaninca yani önde pres yapinca cagreyi uzun top vurarak buluyoruz, bu nasil caresizlik kepazelik? Koca takim iki pas ile defansdan cikamiyormu? Artik degistir futbol anlayisini cok geride kaldi bu oyun türü.

Cidden bu kadar yetersiz olup bubkadar puan toplayan hoca ancak bizim dandik ligde olur.

Rakip Konya konya, bayern veya city degil, bunlara karsi bile adam akili futbol oyniyamiyorsam avrupada vay halimize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt