- 31 Ağustos 2021
- 54.454
- 39.671
- 2.228
zaha'ya yaptığını icardiye yapablir mi diye soruyorsan ... mümkün değil.Evet, şimdi benim bir sorum var:
Hatay maçında Icardi'yi yedeğe çekebilir mi?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaha'ya yaptığını icardiye yapablir mi diye soruyorsan ... mümkün değil.Evet, şimdi benim bir sorum var:
Hatay maçında Icardi'yi yedeğe çekebilir mi?![]()
Cünkü herkes ondan sonra bize karsi nasil oniyacagini anladi, ondan dolayi zorlu maclari birer birer kaybetmeye basladik. Herkes bunu anladi bir tek hoca anlamadi o sistem artik bir ise yaramiyacagini.Kopenhag maçına kadar büyük maç performansı iyiydi. Kopenhag Prag Fb Bjk maçlarında varlık gösteremeden yenildik. Bunların hepsi final maçıydı. Belliki geçen sezon ki 102 puan ı kusursuz görmüşler hiç ders alınmamış.
Yok, sadece normalde zaten olması gerektiği gibi Bats ile başlayabilir mi mesela? Bu bile bir şey derdim. Malum, 90 dk sahada kalan forvetimiz 5'i santra vuruşu olmak üzere 6 defa topla buluşmuş da.zaha'ya yaptığını icardiye yapablir mi diye soruyorsan ... mümkün değil.
ben bunu anormal felaket olarak görmüyorum- adama bitrici pozisyon yaratabilen oyunda böyle olsa %100 katılırım.Yok, sadece normalde zaten olması gerektiği gibi Bats ile başlayabilir mi mesela? Bu bile bir şey derdim. Malum, 90 dk sahada kalan forvetimiz 5'i santra vuruşu olmak üzere 6 defa topla buluşmuş da.![]()
Renktaş, hatasından ders aldığı bi tane durum söyler misin, hatırlayamadım da.Hemen hocamı gömmeye başlayanlar toplanmış.
Zaha konusunda hatalı.
Yönetimi koruma konusunda hatalı.
Ama iki yıldır imkansızlıklara rağmen yaptıklarını tek maçla göz ardı etmek de nankörlük gibi geliyor bana.
Hocamın arkasındayız hatalarından ders alan bir insan yine takımı bir araya getirecektir.
Okan hocanın yıldız yönetimi konusunda ki ilk hatası Zaha olabilirHemen hocamı gömmeye başlayanlar toplanmış.
Zaha konusunda hatalı.
Yönetimi koruma konusunda hatalı.
Ama iki yıldır imkansızlıklara rağmen yaptıklarını tek maçla göz ardı etmek de nankörlük gibi geliyor bana.
Hocamın arkasındayız hatalarından ders alan bir insan yine takımı bir araya getirecektir.
hayır bi de rekorlar kırdı vb deniyor yahu biz eleştirenler sonuca bakmıyoruz ki,oynanan futbola bakarım ben, 250 milyonluk kadro ile kendi evinde anadolu takımını penaltı veya icardinin golüyle yenince 3 puan alınca hemen iyi oynuyoruz mu oluyor? : ) sahaya yayılmamız o kadar kötü ki en başta,futbolda sahaya yanlış yayıldın mı geçmiş olsun zatenBaşlığında hâla kendisini savunan var![]()
bi de o anadolu takımlarını da çoğu zaman zar zor yendik ve baya geçiş yedikHedef maçları kaybedip durmazsa sevinirim.
Galatasaray final kaybetmez, Galatasaray kırılma maçlarını kazanır.
Sahaya kendi taktiğinle değil, kazanacak taktikle çıkmayı öğren, X Anadolu takımlarına karşı 50 maçta 2 mağlubiyetle övünmeye devam edersin en fazla, o takımların total maliyeti senin iki oyuncun kadar.
Denk veya yakın takımlara karşı geçen sene neredeyse maç kazanmadık hiç.