Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan buruk iyi bir TD ancak oyuncular ve kendisi 2 senedir şampiyonluğun verdiği bir rehavete kapılmış gibi davranıyorlar. Bir an önce silkelenip kendilerine gelmeleri lazım. Tamam belli bir süreç alıyor her sene takımın form tutması ama bu sene 1 değil bir çok rakip olacak. Birlikteliğin bozulmuş olması da cabası. Kazanmak zorundasın hoca. Kurtlar pusu kurmuş seni bekliyor.

Okan hoca ciddi rakiplere karşı üçlü orta saha ile maç nasıl kontrol altında tutulur öğrenemezse, derbi maçlarda ve Avrupalı takımlara karşı bu sonuçlar kaçınılmaz gözüküyor. Herkese Ümraniyespor muamelesi çekilmesi olmuyor be hocam... Orta sahaya Gedson kazması seviyesinde "koş koş" bir adam aldırırsa hem kendisi hem de biz rahat ederiz. Yoksa epeyce uykusuz geceler bizi bekliyor...

sadece rakibi karşılarken değil pyun kurulumunda da orta sahayı by pass ediyor hoca

stoperler ile uzun toplar ile oyun kurmaya çalışıyoruz ve oyun kurulumunda yerleşimimiz çok kötü

bekler dahil 7 kişi önde bekliyor top stoperlerde iken
kesinlikle öyle genelde gerideki 3 lü öndeki 7liye top atmaya çalışıyor, o adamlarda genelde rakiple dip dibe olduğu için top kaybı kaçınılmaz oluyor

Okan hoca ritme girince, yarışmacılık başlayınca oğlanüstü bir hoca giderse çok ararız kendisini. 17 de 17, 14 te 14 sadece lig kalitesiyle falan açıklanabilecek şeyler değil. Takımları sezona yavaş başlıyor sezon ortasında zirveye cıkıyor olması gereken bu zaten. Belki bu sezon bası ilk senesi gibi olacak kötü sonuçlar alıcaz ama arkasında sonuna kadar durmak lazım.

Yönetim sevilmiyor diye bu adamla hesaplaşanlar var. Fatih terim 18-19 da Trabzondan 4 yemişti o zaman istifaya çağrılmışmıydı ? Hani fb maçı finalmiş hoca finallerde losermış ya Okan geçen sene bitime az kala bjk ye kaybetse Fb maçı final maçı mı olacaktı ?

Riekerink tarihin en iyi bjk sini yenip süper kupa aldı sonra 50 p fark yedik, bu kadar ağlamaya gerek yok

Özellikle dün akşamki maçta verdiği kararların hiçbir savunulacak tarafı yok ama mevcut durumda ana problem Okan hoca değil.

Başta bu yönetim varken istersen Klopp'u teknik direktörlüğe dönmeye ikna et ve takımın başına getir. Hiçbir şey değişmez.

Okan buruk iyi bir TD ancak oyuncular ve kendisi 2 senedir şampiyonluğun verdiği bir rehavete kapılmış gibi davranıyorlar. Bir an önce silkelenip kendilerine gelmeleri lazım. Tamam belli bir süreç alıyor her sene takımın form tutması ama bu sene 1 değil bir çok rakip olacak. Birlikteliğin bozulmuş olması da cabası. Kazanmak zorundasın hoca. Kurtlar pusu kurmuş seni bekliyor.
Bir yardımcı daha şart hocama...

oyuncuların çoğu bu oyun sisteminden rahatsızdır bence, bi o kaleye bi öbür kaleye koş babam koş, %70 topa sahip olup set oynasan hem daha iyi hem daha az efor harcar adamlar,ben hep topa sahip olma oyunu seven biriyim.Büyük takım rakibini ezer zaten özellikle zayıf takımlara karşı biz onlara da bi dünya kontra veriyoruz, biz 90dk da atıyorum 60 kere 3.bölgeye gittiysek anadolu takımını da 45-50 kere getiriyoruz böyle oyun mu olur.
1 sene güzel ses etmezler 2. sene 70 maça çıkıp yine laf etmezler ama 3. sene de bunu gören futbolcu ne yaşayacağını bildiği için koy vermiş durumda olursa kimse bu adamlara laf edemez.
Bu arara olur her maç olursa problem

Okan hoca resmen bataklik adama ne oyuncu verirsen ver yutuyor daha fazlasini istiyor adamin kafada bir oyun sekli var ille onu oynucak

Tamam ozaman ona gore transfer yap oda yok
Madem onde basican neden zaha ziyech aldirdin baris gibi fizikli kosan adamlar aldirsaydin

Madem elinde zaha ziyech var ona gore oyna oda yok ne istiyor bilmiyorumki

Evet, şimdi benim bir sorum var:
Hatay maçında Icardi'yi yedeğe çekebilir mi? :D
Hiçbirsey yapamaz. İcardi Okan ben oynuyorum desin oynatmak zorunda. Deli gibi korkuyor icardiden. Bize cesur hocave taktik bilen hoca lazım. 2 senedir eleştiriyorum bu herifi. Saçma sapan bir oyun oynatıyor. Karambole top oynuyoruz. Normalde çoktan kovulması lazımdı. Ne yazikki o basiret yok bizim yönetimde.

Şu leş besiktastan 5 yedi ya istifa etmesi lazımdı ama onda bu yürek yok.

Hocanin emegi 2 yilda kattiklari basimiz gozumuz ustune ama yani dun ki durum bir gunluk olay degil ki

Prag maci fb maci ve dunki mac hatta sezon basi hazirlik maclari bile alenen ortada

Insanlar kizgin kardesim son iki sezonun sampiyonu boyle mi olmali

Yani gol yedikce takimi ileri cekmek orta sahani bosaltmak hata degil bile bile lades

Montellaya attilar tuttular yerdiler hor gorduler o bile portekiz macinin faciaya donusmesini onledi.okan montelladam eksik bir hoca degil ama bazi seylerde sacma israr etmesi kendi sonunu getirir.

Hocanin bu sacma taktigini abdullah avcida gormustum hatta bazi maclari acik farkla kaybediyordu.Anadolu takimlarindan 5 6 yer dururdu yine vazgecmezdi.Vazgecti ve sonra o takim baya basarili oldu yurudu gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt