Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bu takimin sirf bir maasli elemanisin, kendini taraftardan külübden büyük görmeye basladin, insanlara inat yapiyorsun bazi hareketli, sen Galatasarayin ve taraftarin gercek degerini anliyamadin, cok yakinda anluyacaksin.

Dübüa hariç kadro gayet iyi. Sara'nın belki uyum sorunu vardır ilk maçtan ahrazlara yem olsun istememiştir. Neden bu kadar alevlendi taraftar anlamadım. Zaha zaten gitmiş belli, Jalert de sakatlığı büyümesin diye gözetiliyor belli ki. Transferleri geç yapan yönetim yerine Hocaya çatmanın ne anlamı var şu anda?

Yediler Zahayı ahahahaha Afiyet olsun Hocam ve Kerem'im -wgnbyw.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya birader burdan ağır küfür edicem sana bak adamın asabını bozma kendini galatasaraydan büyük görme inatlaşmayi bırak tribi bırak TEKNIK DİREKTÖR ol!!!!

Yıllar önce intere kaçtın bir şey demedik geldin bjk de yer edinemedin kendine neyse dedik şimdi bu kulüp yine sana kucağını açtı bizimle inatlaşma burası Fatih Terimi bile harcadı sen 2 dakika dayanamazsın...

Zahanın koltuğun yanndan biletini ayarlamışsındır umarım. Gidene kadar laklak yapıp sıkılmazsınız

2 şampiyon olunca insanlar değişiyormuş demek

takıntılarından gına gelen hoca. şu yeni transferlere karşı olan tutumundan nefret ediyorum. bir sen akıllısın okan hoca, bir senin kafan basıyor elalem enayi zaten yeni transferini ilk 11 başlatıyor.

20 milyon verilmiş adama, hatay karşısında yedek soyunduruyorsun. öte yandan hazırlık maçlarında rezil rüsva oynayan dubois’i ilk 11 oynatıyorsun. ne diyeyim ki. kendini kovduracaksın bu gidişle , kendin istifa et.

Açılın ilk defa ciddi anlamda Okan hocayı eleştireceğim;

- Üzgünüm Okan hocam, taraftar olarak geçen seneki şampiyonluk da o kadro da zira umrumuzda değil. Neden hocam? Çünkü altı üstü lig şampiyonluğu. Bak seni ömür billah unutmayız, niye? UEFA'da vardın, Süper Kupa'da vardın. Efsanemizsin. Ama hiç kusura bakma sırf lig şampiyonluğu yaşadık diye bi futbolcuya hürmet edemeyiz. Kerem Demirbay, Berkan ve benzerleri bu maç sahaya çıkıyor ve Sara yedek oturuyorsa, 5-0 mağlubiyet sonrası, ligin açılış maçı, taraftar olarak heyecanlıyız ve şu hareketinle gerçekten heyecanımıza limon sıkmış oluyorsun. Kerem Demirbay eğer yedek kaldı diye küsecekse GİTSİN.

Genc oyuncu düsmani, ali turap diye bir daf bekin var, kovmak istedimiz dubois yerine oynatirdim ama dogru genc oyuncu risk demek

Bu üstün zekalı Okan - Kerem zannediyor ki.. Biz Zaha'yı yer yolumuza devam ederiz.. Zaha gider.. Kerem her zamanki gibi top kayıplarına , 6 pastan gol kaçırmalarına rezalet performanslara devam edince taraftarın topa koyacağı isim belli..

Allah Barış Alper'in ayağına taş değdirmesin.. İnşallah onu yemezler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt