Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okanin hic genc oyuncuyu oynattigini gördünüzmü beyler?
Dubois yerine oynatabilecegin paftan oyuncu yokmu aga??? Oh valla getirek hocama 10 milyon maas alan adamlari oynatsin oynatsin begenmeyince yollasin
Fatih Hoca'ya derdik geç oyuncu oynatmıyor diye bu arkadaş daha beter çıktı.

adam hala beşiktaş maçının mağlubiyeti diye zulumpiyat'ı gösteriyo sanki beşiktaş her hafta orda oynuyomuş gibi. yaptın bi kabahat hatırlatma da unutulsun bari. ben utandım onun adına.

Okan mental.olarak bitmiş bizide bitirmeye çalışıyor boşta müthiş yabanci hocalar var ama.bu yönetim alamaz orası ayri

Belhanda'yı ben beğeniyordum ya. İyi topçuydu. Neyse konudan sapmayalım.

Sakatsa sakat de.
Hazır degilse hazır degil de.
Yetersizse yetersiz de.
Begenmediysen beğenmedim de.
Pasa gonlun oyle istediyse, çık bunu söyle!
Ama YALAN soyleme bu taraftara hoca!
Kaç haftadır dalga gecer gibi 'ufak bir rahatsizligi vardi, riske atmak istemedik' falan deyip oynatmıyorsun adamı, idmanlarda takımla beraber calistiriyorsun mac gunu yedeklere bile almıyorsun!
Neyi saklıyorsun, kimi koruyorsun aşikar ama degil takimin hocası, yasinin adamı gibi bile davranmıyorsun böyle yaparak!
Sonra da CCTV bile görsen 'bize güvenin' diye açıklama falan yapıyorsun!
Bu taraftar senin tum eksikliklerine, yanlislarina, saçma sapan tercihlerine ragmen sana hep güvendi.
Yaptigin en masum kelimeyle 'ayıp'!
Hem de çok ayıp ediyorsun hoca!

krizi yönetemedi. Son derece güçsüz bir rakip olan gariban hatayı yenip geçen yılın şampiyonuyuz suni kriz yaratırdı cart curt dayılanacak maç sonu.

Fatih Hoca'ya derdik geç oyuncu oynatmıyor diye bu arkadaş daha beter çıktı.
Hoca o konuda okanın fersah fersah önünde son geldiğinde
21 yaşında aldırdığı nelsson, marcao, kerem, 20 yaşında aldırdığı ve gelişime bıraktığı barış var.

Alt yapıdan özel olarak ilgilendiği çolak var.
19 yaşındayken aldırdığı ve ısrarla üzerinde titrediği emre purple var.
Ali yavuz kol vardı hoca bununla da özel ilgileniyordu sonra gelişsin diye kiraya verdirmişti.
21 yaşındaki gedsonu alıp koca devre ikinci yarıyı emanet etmesi var.

Var da var.
Şimdiki 25 yaş altı aldırmadığı gibi aldırsa bile niye alındı bu tavırını yaşıyor.

Elinde yetenek skalası olarak. gürpüz, efe, eyüp, ali turalp var bunları işleyemeyen buradan en az 2 tane yeteneği üst seviyeye çıkaramayan ekibi sorgulamak lazım.

oynatma kardeşim birazdan yanlışlıkla bi gol yeriz o zaman alırsın oyuna kim var kim yok, bu kafayla devam.

Klasik okanball futbolu aynen devam ediyor.

Genc oynat biraz sahada 6 tane 30 yaş üstü adam var kendine gel alooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt