Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu arkadaş doğru plan yapmak zor değil. Kontrollü oynasan pozisyon vermeyeceğin takımdan 2 gol yiyorsun ayıptır ya

Hocam hızlı oyun, geçiş oyunu falan güzel de Muslera şişirsin baris kerem koşup gol atsın diyecek kadar da kolay değil yaw o iş.

Avrupa'da bizden kadro olacak her takım bizi deldi geçti, molde deldi, milyonda bir oldu da turu geçtik, Kopenhag deldi, Prag deldi, young boys deldi, hazırlık maçlarında deldiler. Kesinlikle devam edilmemesi taraftarıyım

Dün gece şunu yazdım, çok zeki olduğumdan filan değil. Futbolu uzaktan bile takip eden birisi sadece maç özetlerimizi izlese bizim bütün defolu taraflarımızı kabak gibi görür. Benim gibi sıradan bir taraftarın gördüğü şeyi, takımın hocası futbolun temel prensipleriyle inatlaşırcasına akıl almaz işler yapıyor. Rakip de belli ki BJK maçını iyi analiz etmiş. Süre yeterse 5 yine olabilir.
1.webp

Ama rekor puan topladi degilmi? Okan burukun balonu patliyor, lig üstu kafro olmasa bu hoca ile sampiyonluk hayal olurdu. Okadar dedik, bu adam Galatasarayin hicasi degil diye ancak laf yedik alin görün iste, adamin hic bir taktigi yok rakip corumsporda olsa barcelonada olsa hep ayni kurgu ile cikiyor maclara

Kırılma maçlarında olmuyor, bir türlü olduramadı son maçları. Olmayacak gibi ise erken reaksiyon lazım diyeceğim, yönetim kimi getirebilecek müphem.

Rakipler sadece birsey yapiyor ve hemen pozisyon oluyor torreira ile stoper arasina top atiyor savunmayi one cekiyor kanat oyunculari ile de tek pas ile karsi karsiya kaliyorlar.Ayrica 180 milyonluk kadro ile nasil topa hakim olamiyorsun nasil bir kanat organizasyonu bile olmuyor.Mertensin 40 yasinda oldugundan haberin var mi adamin mecali bile yok.

Young boysa rezil olmamak için kac tane daha transfer lazim.Anadolu takimi yenince kendinizi avrupa hocasi zannediyorsunuz.

Transferle ilgisi yok ki rakipteki oyuncuların hiçbirini bizim takıma almayız muhtemelen. Ne yaptığımı belli değil maçlarda. Hüvum edemedik diyelim, defansı yapalım bari.

Umarim yine orta saha falan bosaltmazsin.

Bu turu verirse 3-4 haftaya kovulur

Arda Turan var

Okan senin suyun ısındı artık

Zaten senden de bir şey olmayacak belli

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden Timur’un management başarısının kaymağını yedi. ürettiği, kazandırdığı bir şey yok. Bilgisiz ve korkak bir futbol adamı. Umarım son maçı olur. ŞL gelirini yaktı. Bunun affı yok artık.

Young boysa rezil olmamak için kac tane daha transfer lazim.Anadolu takimi yenince kendinizi avrupa hocasi zannediyorsunuz.
80 milyon euroluk 1 orta saha aldırırsa mücade edebilir bu takım bu takıma karşı reis.Bu kadar para harcanan başka 1 teknik direktör yok bu kulüpte.Çok şanslı 1'i bu konuda..

maç sonu ''yolunda dönenin hocam'' ''aslan hocam'' ''55 tane transfer gelirse ayağa kalkarız canım hocam'' yorumları gelir mi : )

Hocada değil de sanki takımda hocaya duyulan saygıda bir azalma var gibi hissediyorum.

Bu kadar taktiksizlik bana mantıklı gelmiyor.

Bu takim haftada bilmem kaç gün saatlerce ne çalışıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt