Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kötü emareler var. Toparlayabileceğini sanmıyorum.

2 sene için karşılıklı teşekkür ederiz.

Hocam sadece 250 milyon eurocuk olan kadroyla dünyanın en zor liglerinden birinde 100 puan topladı hainlik etmeyin.
aaaa lütfen ama hocam rodri, de bruyne, mbappe, haaland alınmadı, yoksa konyaya doldur boşalt oynamazdık, gelenin geçeni 2-3 attığı,bi dünya pozisyon veren takıma de bruyne uzaktan atardı ve okan hocam tarih yazardı'!!!! : )

Yav 2 tane 10 no ile oynuyor haberi yok galiba, taraftar bile sara 8 değil diye bas bas bağırıyor.

İyice garip bi hal almaya başladı bu kadrdo tercihleri. Önüne gelen 4-5 atıyor. Yeter.

gerçekler konuşulur elenirse.

kopenhag-sparta prag-fb-bjk-young boys...

hayırdır hoca anadolu takımlarına mı yetebiliyoruz?
Erman toroğlunun dediği gibi oluyor hakkaten avrupada dayağı yiyen anadolu takımlarına bileniyor
Lig o kadar leşki demekki onlara gücümüz yetiyor

Lan 5 de sıfır yapmış isviçre takıma da
Töbee töbee

Olmuyor işte hoca. Anlaman için daha kaç kere ebemizin nikahını görmemiz lazım?

-Apo+ Nelsson formsuzken,
-Boey+Barış gibi fiziken ezen beklerin yoksa,
-Torreira gibi 2 tane orta sahan yoksa,
-Mertens form tutmamışsa,
-Kanatlarda en az 1 tane asker orta saha yoksa…

Yani bu 5 durumdan 2’si 3’ü eksikse senin oyunun sallanıyor. 5’i birden problemliyse o maç felakete sürükleniyoruz. Anla artık bunu…

tjk maçından sonra uzamalıydı kaldığı her saniye gsye hakaret

İstersen su maci 2-10 kazan mactan sonra kovarim bu herifi.Hayatimda boyle naptigi belli olmayan bi takim gormedim.Galatasaray burasi ulan.İstersen 10 sene ustuste şampiyon ol ben bu futbol gorunumlu ne idugu belli olmayan seyi izlemek istemiyorum.Buyuk rezillik kac mactir sicislarda takim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beklerin kenarları kapatamıyor; merkezde geçen sezon da eksik kalıyorduk, hava topu alabilen zaten yok. Bu defoların hepsini birden Demirbay yerine Sara' yı oynatarak çözebileceğini ummak çok değişik bir kafa. Şimdi yine tek hatayı stoperlerde bulan sivri zekalar çıkar.

İkinci yarı ne yap et çevir maçı yoksa bu işin sonu kötü.

Yolları şimdi ayırıp bi kaç sene sonra tekrar dönsün yoksa bu sene ağır küfür yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt